Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

sabah kahvaltı yaptım sonra meyve ve tatlı yedm sonra öğle bi tabk çorba yemek yedim sonra fındk tatlı çekirdek çikolata yedm şimdi ne yeseem :))

kahvaltida soslu patates, ceyrek ekmek peynir, 5-6 tane de cicibebe, ustune pekmez, b12:)
bakalim arada ogle yemegine kadar neler yiyelimmmm:56:

$sarma_muhallebi.jpg bundan istiyoruuuuummmm:46:

ooo naptın kız sen :1:
ben de bunların karşısında çekirdek çitliyim :1:

offf offf offff bunlardan yicem aksama annem malzemeleri alicak aksama yapip yicemmmmm yemek yiyorum su an ama hala gozum bunlardaaa....
simdi de yarim ekmek corba koca tabak yogurtlu sarma yedimmm hemen ustune koca bardak su iceyim de midem genislesin:)

oh ooh afiyet bal şeker olsun löp löt et olsun canım :9:
bende birazdan yemek yiycem sonra ne zamandır patlamş mısr yemiyodum sonra da ondan yiycem :1:

bol bol acı tüketin iştahınız açılır. ayrıca içebilenler için şalgam suyu da önerebilirim acaip iştah açıyor ben acılısını alıyorum bir de.

4dilim ekmek yagli recelli peynirli zeytinli kahvalti, ustune yarim cay bardagi pekmez, b12, arada abur cuburlar, oglen yarim ekmek corba koca tabak sarma, ustune nestlenin yastik gibi cukulatali gofretlerinden 2 tane onun ustune 5-6tane kup gofret, aksam yemeginde koca tabak pilav tavuk salata simdi de tatliiim geliyooooor az sonra tatli denemem ekranlarda:P

Son düzenleme:
$14042013140[1].jpg $14042013141[1].jpg dayanamadim bu yarisi diger yarisi midede:P:P:P:56: sekli biraz bozuk oldu ilk denemem bu tutturucam ikinci denemeye sarma gibi saricamm muzu nam nam nam:42:

ooooh kimsecikler yok yiyyim yiyim kilo alayim ben birinci olayimmm en birinci beniiiim :P

malum sebep mi canim? ben avuc avuc findik yiyoruuum limonatayla:21:bu sefer birinci ben olucaaaammmm

malum sebepte mutlu sona henüz ulaşamadık :1:
3gibi yemek yiyorduk okulda sonrasında hemmen bi tavla çevirdik ve tabiki ben kazandığım için :51: sevdiceğim iki magnum kaptı geldi ben görgüsüzce saldırdım :5: arka arkaya yiyince mide bulantısıda başladı limonlu sodayla kapanışı yaptık ve eve geldim :1: derste yalan oldu :31:bu ara pek nazlıyım

malum sebepte mutlu sona henüz ulaşamadık :1:
3gibi yemek yiyorduk okulda sonrasında hemmen bi tavla çevirdik ve tabiki ben kazandığım için :51: sevdiceğim iki magnum kaptı geldi ben görgüsüzce saldırdım :5: arka arkaya yiyince mide bulantısıda başladı limonlu sodayla kapanışı yaptık ve eve geldim :1: derste yalan oldu :31:bu ara pek nazlıyım
mevsim degisikligi canim ondandir desene az daha beklesen beraber olucaz:):)
bu nazliligin sebebi de malum sebep saana diyeyim:P
daha hic bisi yemedim bunlarin ustune deme baannnaaaaa

mevsim degisikligi canim ondandir desene az daha beklesen beraber olucaz:):)
bu nazliligin sebebi de malum sebep saana diyeyim:P
daha hic bisi yemedim bunlarin ustune deme baannnaaaaa

eli kulağında gelecek :1:
eve geldim hastayım hastayım diye dersede girmedim ya yarın alışverişe gidecez annemle diyorum ne çabuk iyileştin sen diyor :9:
anlatsan anlatılmaz işte :p
bi mısır patlatayım ben boş kalmasın elim :8:

Back