- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
canım caının mı istemiyor ye ya güzeldir mıısır her türlü gideri vardır:)kesinlikle cipsten daha iyidir de ben her akşam yiyemiyorum malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım caının mı istemiyor ye ya güzeldir mıısır her türlü gideri vardır:)kesinlikle cipsten daha iyidir de ben her akşam yiyemiyorum malesef
canım caının mı istemiyor ye ya güzeldir mıısır her türlü gideri vardır:)
Eki Görüntüle 684759 bundan istiyoruuuuummmm
offf offf offff bunlardan yicem aksama annem malzemeleri alicak aksama yapip yicemmmmm yemek yiyorum su an ama hala gozum bunlardaaa....Eki Görüntüle 684833 bu da bendeeen
offf offf offff bunlardan yicem aksama annem malzemeleri alicak aksama yapip yicemmmmm yemek yiyorum su an ama hala gozum bunlardaaa....
simdi de yarim ekmek corba koca tabak yogurtlu sarma yedimmm hemen ustune koca bardak su iceyim de midem genislesin:)
ooooh kimsecikler yok yiyyim yiyim kilo alayim ben birinci olayimmm en birinci beniiiim
malum sebep mi canim? ben avuc avuc findik yiyoruuum limonataylabu sefer birinci ben olucaaaammmmbenim performansım düştü bebişim 2 gündür
malum sebep mi canim? ben avuc avuc findik yiyoruuum limonataylabu sefer birinci ben olucaaaammmm
mevsim degisikligi canim ondandir desene az daha beklesen beraber olucaz:):)malum sebepte mutlu sona henüz ulaşamadık
3gibi yemek yiyorduk okulda sonrasında hemmen bi tavla çevirdik ve tabiki ben kazandığım için sevdiceğim iki magnum kaptı geldi ben görgüsüzce saldırdım arka arkaya yiyince mide bulantısıda başladı limonlu sodayla kapanışı yaptık ve eve geldim derste yalan oldu bu ara pek nazlıyım
mevsim degisikligi canim ondandir desene az daha beklesen beraber olucaz:):)
bu nazliligin sebebi de malum sebep saana diyeyim
daha hic bisi yemedim bunlarin ustune deme baannnaaaaa