- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
Benim genetik olarak metabolizmam hizli ne yapicam
benim de hızlı ama bu kadar çok yemeğe bünye dayanamayıp alır kiloaları sen merak etme bbn daha önce de almaya çalşmıstım azmedince oluyo tabii sıkıntıdan yine kilo verince kendimi buralarda buldum :) bn başladım gözdenin dediğine sn de uygula cidden sürekli aç hissetmeye başadım daha iki gün oldu başlayalı ama:) bi de yemeği çok çiğniyor musun yutmadan önce o da etkiliyordur senin metabolizmayı?
Evet ya cignerim ve cok yavas yerimpekmez mi ye diyosun yani?cidden dolgunlasmasi lazim vucudumun
devam edin DEVAM:) akşamları bol bol yiyin pekmezide için:) ben 52 bucuğu gördüm artık bıraktım sadece uyumadan önce pkemezimi içiyorum . yoksa göbeklenmeye başlıyorum o da çirkin duruyo baya:)
o zaman sabah akşam pekmez içiyoruuzz :) hadi bakalım çok hevesliyim umutluyum
ben bıraktım pes ettim kilo alamadığımdan değil ben alıyordum kilo çok güzel hatta bir iki kilo kalmıştı ideal kiloma sevgilimden ayrılınca aldığım bütün kiloları verdim insanın huzuru olacak kafası rahat olacak ki kilo alsın başka türlü imkansız bu kilo işini çok fazla kafaya takıyorsunuz diye alamıyorsunuz bence kızlar bırakın koyverin gitsin yine sürekli bir şey yiyin ama ikidebir tartılıp almamışım diyip üzülmeyin boşa çabalarsınız önce psikolojinizi düzeltin
slm cnm.bende 23 yaşında 170 boy 54 kiloyum.bende kilo almayı bir ara kafaya koymuştum ama giyinince vazgeçiyorum kilodan falan herkes almamamı bu halimin bana çok yakıştığını söylüyor bende aynada görünce kendimi gerçekten vazgeçiyorum :) ve şuan kilo fln almak istemiyorum he illa alcaksamda 56 yı fln geçmesin mümkünse
sende çok zayıf değilsin ama..
15 tatilde yerimde durmadım veee yine 48 kilo olmuşum 2 kilo vermişim yine öf yaa
fındık ezmesini çok severim başlayayım bari evet boğazı boş tutmuyoruz kızlar devaamkilo almaya çalışırken yeme de bıkkınlık oluyor hergün farklı şeyler arıyor insan bugün donmuş pizza almayı düşünüyorum. Aralarda çikolata yemeye devaam. Gece yatmadan önce bebek bisküvisi süt pekmez yiyemiyorum kusacak gibi oluyorum tadını iyi hale getirmek için önerileriniz var mı
şu an fındık ezmemi yiyorum sizlerde yediklerinizi yazın daha çokacıkalım daha çokk kilo alalımm
Kızlar burger kingte bir menü 1000 kaloriden fazlasitesinde yazmışlar tek tek
gidip saldırmak istiyorum sağlıksızlığı umrumda değil zaten seviyordum bir daha sevdim
ben öğle yemeğimde bi burger menü yedim bunu duyduğuma da çok sevindim:) bnm de hiç umrumda değil zararı falan :) çok lezzetli çokkk
yarın tartılma günümüzbn başlayalı bi hafta oldu bu olaya ve orta boy reçel kavanozu kadar pekmez bitirdim bu hafta. bakalım yrn ne kadar farklılık olucak, sana da bu pekmez önerinden dolayı tekrar teşekkür ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?