Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba, bende size katılmak istiyorum. 1.67 boy 45 kilo yaş 21 :)
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
kızlaaaaaar bende 2 kilo aldımmmmmm![]()
44 ile 45e yakın arasında gidip geliyordum şu an 45i biraz geçiyorum bile.Ama ne yapıyorsun derseniz ne görsem yiyorum evde helede keyfim yerindeyse ohh :)
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
ne kadar zamanda aldın tatlım 2 kiloyu?
kızlaaaaaar bende 2 kilo aldımmmmmm![]()
ne yaptııında aldın anlatır mısın süper bişey tebrik ederim
okudum bende öyleyim normalde zaten fikrine katılıyorum artık öğünlerime daha çok yüklenicem bi öğlene doğru birde akşam yiyorum zaten okul ders falan derken zaman olmuyo abur cubur çekmecesi bende de var çok teşekkür ederiimm bu aradadaha öncede yaptığım şeyin aynısını yaptım.fakat burda uzun uzun anlatmicam konum var zaten ordan bakabilirsiniz.mantıklı gelir yada gelmez ister yaparsınız ister yapmazsınız bu sizin bileceğiniz iş.ama lütfen bana bu konu hakkında yorum yapmayın.konumu açtığım zaman tepki gösterip sinirlendiren bazı insanlar oldu.neyse siz okuyunca anlarsınız.