• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Benim genetik olarak metabolizmam hizli ne yapicam :(

benim de hızlı ama bu kadar çok yemeğe bünye dayanamayıp alır kiloaları sen merak etme bbn daha önce de almaya çalşmıstım azmedince oluyo tabii sıkıntıdan yine kilo verince kendimi buralarda buldum :) bn başladım gözdenin dediğine sn de uygula cidden sürekli aç hissetmeye başadım daha iki gün oldu başlayalı ama:) bi de yemeği çok çiğniyor musun yutmadan önce o da etkiliyordur senin metabolizmayı?

benim de hızlı ama bu kadar çok yemeğe bünye dayanamayıp alır kiloaları sen merak etme bbn daha önce de almaya çalşmıstım azmedince oluyo tabii sıkıntıdan yine kilo verince kendimi buralarda buldum :) bn başladım gözdenin dediğine sn de uygula cidden sürekli aç hissetmeye başadım daha iki gün oldu başlayalı ama:) bi de yemeği çok çiğniyor musun yutmadan önce o da etkiliyordur senin metabolizmayı?

Evet ya cignerim ve cok yavas yerim :( pekmez mi ye diyosun yani?cidden dolgunlasmasi lazim vucudumun

Evet ya cignerim ve cok yavas yerim :( pekmez mi ye diyosun yani?cidden dolgunlasmasi lazim vucudumun

bence dikkat et bakalım kaç kez çiğniyosan yavas yavas azaltmaya bak sayıyı derim canım 5 se 3 e düşürmekle başla çiğneme işini;) inan farkı görüceksin yutamıyosan 3 çiğnemede hemen küçük bi yudum su ile yutmaya çalış;) aynen diyorum pekmez gözdeden gördüm işte iki gün önce. sabah içmiştim yarım çay bardağı baya iştahlı geçti günüm şimdi kurt gibi acım yemek yiyicem üstüne meyve, yatmadan önce de yine yarım çay bardağı içerim güzel oluyo bi yudum su bi yudum pekmez 2-3 yudumda bitiriyorum:) aynen bnm de dolgunlaşmam lazım en az 5 kilo almam gerek:( hadi sen de mutfağa her salı günü tartılıyoruz ve haber veriyoruz birbirimize unutma:)

şimdi tartıldm 45.3 üm ama sabah 44lerde olyorum ama olsun en azından 45i gördüüüümm :)))

devam edin DEVAM:) akşamları bol bol yiyin pekmezide için:) ben 52 bucuğu gördüm artık bıraktım sadece uyumadan önce pkemezimi içiyorum . yoksa göbeklenmeye başlıyorum o da çirkin duruyo baya:)

devam edin DEVAM:) akşamları bol bol yiyin pekmezide için:) ben 52 bucuğu gördüm artık bıraktım sadece uyumadan önce pkemezimi içiyorum . yoksa göbeklenmeye başlıyorum o da çirkin duruyo baya:)

o zaman sabah akşam pekmez içiyoruuzz :) hadi bakalım çok hevesliyim umutluyum

ben bıraktım pes ettim kilo alamadığımdan değil ben alıyordum kilo çok güzel hatta bir iki kilo kalmıştı ideal kiloma sevgilimden ayrılınca aldığım bütün kiloları verdim insanın huzuru olacak kafası rahat olacak ki kilo alsın başka türlü imkansız bu kilo işini çok fazla kafaya takıyorsunuz diye alamıyorsunuz bence kızlar bırakın koyverin gitsin yine sürekli bir şey yiyin ama ikidebir tartılıp almamışım diyip üzülmeyin boşa çabalarsınız önce psikolojinizi düzeltin

ben bıraktım pes ettim kilo alamadığımdan değil ben alıyordum kilo çok güzel hatta bir iki kilo kalmıştı ideal kiloma sevgilimden ayrılınca aldığım bütün kiloları verdim insanın huzuru olacak kafası rahat olacak ki kilo alsın başka türlü imkansız bu kilo işini çok fazla kafaya takıyorsunuz diye alamıyorsunuz bence kızlar bırakın koyverin gitsin yine sürekli bir şey yiyin ama ikidebir tartılıp almamışım diyip üzülmeyin boşa çabalarsınız önce psikolojinizi düzeltin

Canım cok haklisin moralim bozuk olunca bende bise yiyemiyorum. 3 kilo almıştım uzun uğraşlar sonucu. Ailevi sorunlar yasıyorum bende iki gündür. Dün hic bise yemedim hani sekerim düşmesin diye çikolata bile atmadım ağzıma oyle soyleyim bu sabah kalktım biraz ekmek yedim o kadar sıkıntı cok kotu insanı yemeden içmeden kesiyor. Tartıya çıkamıyorum iyice moralim bozulmasin diye ama kesin aldığım kilo gitti eminim.. Senin icinde cok üzüldüm canım hayırlısı olsun bundan sonrası icin iyi olur umarım.

slm cnm.bende 23 yaşında 170 boy 54 kiloyum.bende kilo almayı bir ara kafaya koymuştum ama giyinince vazgeçiyorum kilodan falan herkes almamamı bu halimin bana çok yakıştığını söylüyor bende aynada görünce kendimi gerçekten vazgeçiyorum :) ve şuan kilo fln almak istemiyorum he illa alcaksamda 56 yı fln geçmesin mümkünse ;)
sende çok zayıf değilsin ama..

Evet cok zayıf değilim aslında safinaz gibi durmuyorum mesela :) çevremde hep fit oldugumu söyler fiziğim beğenilir. Ama işte 34 beden olmaktan sıkıldım 36 bedene gecmek istiyorum zaten 50yi asmak hiç istemem 49 50 olsam yeter hayatımda hiç o kiloyu göremedim çünkü nasıl olacak yakışacak mı diye değişiklik arıyorum. Bir yıldır işszim evdeyim asksızım :)kısın iyice eve kapandım yaza kadar saçlarımı upuzun uzatıp boyatıp hafif kilo almış yeni halimle sahalara bomba gibi dönmek istiyorum anlayacağın :) baya dolmuşum ben :) senin kilona gelicek olursak eminim sende fit duruyorsundur cevren böyle diyorsa ve memnunsan bencede kal öyle formunu koru canım:)

15 tatilde yerimde durmadım veee yine 48 kilo olmuşum 2 kilo vermişim yine öf yaa :(
fındık ezmesini çok severim başlayayım bari evet boğazı boş tutmuyoruz kızlar devaam :1: kilo almaya çalışırken yeme de bıkkınlık oluyor hergün farklı şeyler arıyor insan bugün donmuş pizza almayı düşünüyorum. Aralarda çikolata yemeye devaam. Gece yatmadan önce bebek bisküvisi süt pekmez yiyemiyorum kusacak gibi oluyorum tadını iyi hale getirmek için önerileriniz var mı

15 tatilde yerimde durmadım veee yine 48 kilo olmuşum 2 kilo vermişim yine öf yaa :(
fındık ezmesini çok severim başlayayım bari evet boğazı boş tutmuyoruz kızlar devaam :1: kilo almaya çalışırken yeme de bıkkınlık oluyor hergün farklı şeyler arıyor insan bugün donmuş pizza almayı düşünüyorum. Aralarda çikolata yemeye devaam. Gece yatmadan önce bebek bisküvisi süt pekmez yiyemiyorum kusacak gibi oluyorum tadını iyi hale getirmek için önerileriniz var mı

Bebe bisküvisini bende sütle tek başına tüketemiyorum Midem bulanıyor. Muzla denemeni tavsiye ederim muzu ezip bebe bisküvisini ve sütle karıstır bakalım bide o şekilde dene umarım seversin) pekmez içinde kendini zorlama bi kaşık falan iç önce bardakla gözüne cok gelir içesin varsada içemiyorsun. Kolay gelsin:)

şu an fındık ezmemi yiyorum sizlerde yediklerinizi yazın daha çokacıkalım daha çokk kilo alalımm :21:

şu an fındık ezmemi yiyorum sizlerde yediklerinizi yazın daha çokacıkalım daha çokk kilo alalımm :21:

patatesli kıymalı yemek, yanında yarım ekmek, yanında yoğurt misssss:) üstüne ayva tatlısı bol kremşantili, üstüne meyve, yatmadan önce de yarım çay bardağı pekmezzz :) az sonra başlıyorum bunları yemeğe ohhh bnm iştahım kabardı:))) yarın tartılma günümüzzz ;) y1hafta olucak bn başlayalı bakalım sonuç ne olucak yarın:)

Kızlar burger kingte bir menü 1000 kaloriden fazla :53: sitesinde yazmışlar tek tek :53:
gidip saldırmak istiyorum sağlıksızlığı umrumda değil zaten seviyordum bir daha sevdim :16:

valla kızım size:) düzene sokun şu yediklerinizi parça parça kalori diye yemeyin en önemlisi düzen:) ben şuan 53 üm bıraktım artık normal devam ediyorum yemek işlerine sadce pekmez içiyorum oda baya faydalı ya daha hiç hasta olmadım bu sene mesela:)
iki hafta dişinizi sıkın devam edin sonra alışıyosunuz zaten. normal kiloda olmak baya fark atıyo haberiniz ola:)
gayet eşit dağıldı benim 13 kilocuk 26 bedenden 28 beden pantolna çıktım etekrim 36 bedendi içine giremiyorum ama benim için en önemli bacaklar düzeldi be:)

Kızlar burger kingte bir menü 1000 kaloriden fazla :53: sitesinde yazmışlar tek tek :53:
gidip saldırmak istiyorum sağlıksızlığı umrumda değil zaten seviyordum bir daha sevdim :16:

ben öğle yemeğimde bi burger menü yedim bunu duyduğuma da çok sevindim:) bnm de hiç umrumda değil zararı falan :) çok lezzetli çokkk:D

yarın tartılma günümüz;) bn başlayalı bi hafta oldu bu olaya ve orta boy reçel kavanozu kadar pekmez bitirdim bu hafta. bakalım yrn ne kadar farklılık olucak, sana da bu pekmez önerinden dolayı tekrar teşekkür ederim canım :)

ben öğle yemeğimde bi burger menü yedim bunu duyduğuma da çok sevindim:) bnm de hiç umrumda değil zararı falan :) çok lezzetli çokkk:D

yarın tartılma günümüz;) bn başlayalı bi hafta oldu bu olaya ve orta boy reçel kavanozu kadar pekmez bitirdim bu hafta. bakalım yrn ne kadar farklılık olucak, sana da bu pekmez önerinden dolayı tekrar teşekkür ederim canım :)

Gündüz gidemezsem geceleri sipariş verirdim 10bucuk 11 gibi. haftada iki gun en az :D hic bakmamıştım görünce sok oldum bayılıyorum zaten daha bi istahli yicem artık :D sevgilim dalga geciyo cocuk gibi gitmek istiyosun surekli diye gizli gizli yiyorum geceleri :D
rica ederim canım sagliginada iyi gelir :) bol kilo almalar

Back