Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendiğimde 43 kiloydum şimdi 64 keşke 43e dönsem zayıf olmak daha iyi pantolon giyince kocaman bir popo ve göbek hiç hoş durmuyo
kızlar utanıyorum hiç kilo alamadım 52 oldum 52.400 ken ben napıcam ya cok bunaldım
bebe bisküvisinden gerçekten sıkıldm bir hafta hopdudunun tarifini uygulıcam kaç haftadır 44üm inşallah bu kez olur
gece yatarken cici bebe süt takviyesi yap.yapamıyorum deme kız bak kırarım bacaklarını zaten cok gerginim ona göreeekalorisi yüksek canga var onuda al günde 2 tane ye kesin .bozada kilo aldırıyor bimden al 2 bardakta ondan.bunlarla bi başla bakalım madem yemk yiyemiyosun ek takviyelere yani bunlara agırlık vereceksin birde yemekten sonra 2 bardak su iç her yemekten snra mideyi genişletyor aclık hissi veriyor .ama unutma 1 tanesini 1 kere aksatınca bütün yaptıgın boşa gidiyo haberin olsun bylede saçma bi durum var ama napcan gayret edin kıslarımmm [/QUOTE
burdan aldığım gazla gece gece yarım litre su içtim önce sonra burnumu tıkayarak 5kasık pekmez bi avuç dolusuda fındık yedim oh inşallah bırakmam birbirimizi motive edelim devamlı. Şimdi birazda çikolata yemeye calıscam zorla bakalım:)) bu arada yemek olarak az yiyebildiğim için kalorisi yüksek yemek önerileri paylaşırsanız sevinirim kızlar kolay gele:)
1 tatlı kaşıgı tepeleme fındık ezmesi 200 kalori bugün aldım bimden peripella başladım bile bol şans ama eski arkadaşlar kayboldular galiba
1 tatlı kaşıgı tepeleme fındık ezmesi 200 kalori bugün aldım bimden peripella başladım bile bol şans ama eski arkadaşlar kayboldular galiba