• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

okudum bende öyleyim normalde zaten fikrine katılıyorum artık öğünlerime daha çok yüklenicem bi öğlene doğru birde akşam yiyorum zaten okul ders falan derken zaman olmuyo abur cubur çekmecesi bende de var çok teşekkür ederiimm bu arada

ne demek canım umarım işe yarar :)

mamaya başladım kızlar ama 54 kilo olmuşum oleyyy :1::1::46::46: ben 56 olmak istiyordum 60 a çıktı o istek :1:

yaa şu mamayı bırakmıştm tekrar mı başlasam bilemedim 45ten yukarısına çıkamadm bir türlü :\

yaa şu mamayı bırakmıştm tekrar mı başlasam bilemedim 45ten yukarısına çıkamadm bir türlü :\

valla canım mama işini bilmiyorum çok kişide işe yaramış ama, bn sütten dolayı o beni tok tuttuğu için hiç denemedim bile. tavsiyem pekmez ben faydasını görüyorum. Bu sabah tartımın 2 kilo fazla tarttıgını farkettim. yani buraya başladığımda 44 müşüm meğer. bugün tam iki hafta oldu pekmeze başlayalı 45.5 olmuşum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim o da ayrı mesele bildiğimden 2 kilo zayıfmışım, tabi 2 haftada 1 buçuk kilo da sevindirici :)

Kızlar şu an hala yarışıyormusun bilmiyorum eğer yarışan varsa bende katılmak istiyorum 1 63 boyum 48 buçuk kilom

Kızlar şu an hala yarışıyormusun bilmiyorum eğer yarışan varsa bende katılmak istiyorum 1 63 boyum 48 buçuk kilom

evet devam ediyoruz her salı tartılma günümüz sende aramızdasın bu hafta 53 de kaldım ben haftaya kesin 54 üm söz size valla :)

ay kızlar ne şanslısınız biz kilo vermeye çalışırken siz kilo almaya çalışıyorsunuz..
benim kuzenim var..
erkek oldum olası zayıf
güvenlik görevlisi ..onlarda biraz iri yarı olması lazım..neler neler yapmadı kilo almak için..doktor en son mide çok fazla asit ürettiği için kilo alamıyor demiş doktoru ..

evet devam ediyoruz her salı tartılma günümüz sende aramızdasın bu hafta 53 de kaldım ben haftaya kesin 54 üm söz size valla :)

Hmm çok iyi yaa :)
boy kilo ve yaş kaç?

benim 1 63
kilom 48 buçuktu 2 3 haftadır tartılmıyordum dün tartıldım 50 kilo çıktım.
acaba kilo almamalımıyım boyum fazla yok ya kötü dururmu yaşımda 18:(

kızlar nerdesiniz yarışma bitti mi yoksaa????

kızlar nerdesiniz yarışma bitti mi yoksaa????

burdayım ben canım ama son i kaç gündür saldım kendimi sadece kahvaltının üstüne pekmez içiyorum düzenli olarak ekstra bişi yapmıyorumm haddii gaza getirelim birbirimizi bu hafta da salı gününe kadar 750gr almak istiyorummmm, iki haftada 1 bucuk kilo almıştım pekmezle yine aynı düzen devam eder inşallah:(

Son düzenleme:
1 kilo almışım diye sabahtan beri seviniyorum :52:

burdayım ben canım ama son i kaç gündür saldım kendimi sadece kahvaltının üstüne pekmez içiyorum düzenli olarak ekstra bişi yapmıyorumm haddii gaza getirelim birbirimizi bu hafta da salı gününe kadar 750gr almak istiyorummmm, iki haftada 1 bucuk kilo almıştım pekmezle yine aynı düzen devam eder inşallah:(

evet ya hedefe ulaşana kadar bırakmayalım ;) bende salmıştm kendimi ama artık kaldığımız yerden devam :)

bende saldım kendimi vallah ya :1::1: mamaya başladım ama süt içince ağzımda yaralar çıkıyor bıraktım ondan acaba çaya katsam bebe bisküvisini olurmu :1:

bende saldım kendimi vallah ya :1::1: mamaya başladım ama süt içince ağzımda yaralar çıkıyor bıraktım ondan acaba çaya katsam bebe bisküvisini olurmu :1:

çaya kat güzel de olur ama açık koy çayını kilo alıcam diye demir eksikliğine de davetiye çıkarmayalım :) bilmiyorum pekmez içebiliyor musun çok iyi oluyor bi yudum pekmez bi yudum su günde bi cay bardağı kadar pekmez ama ;)

cicibebemi aldım birzdan da pekmezimi içicem :)

Pekmezi içmenin kolay ve lezzetli bi yöntemi var mı kızlar. ?
ben içemiyorum kusucak gibi oluyorum yaa :(((

çaya kat güzel de olur ama açık koy çayını kilo alıcam diye demir eksikliğine de davetiye çıkarmayalım :) bilmiyorum pekmez içebiliyor musun çok iyi oluyor bi yudum pekmez bi yudum su günde bi cay bardağı kadar pekmez ama ;)

oy pekmezi duyunca bile yüzüm tuhaflaşıyor içsem mamaya falan gerek kalmaz zaten bilmiyorum zorlasammı ki ama düzenli içemem

Back