• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Eki Görüntüle 820069 listemizin yeni kilolarimiz eklenmis hali:39:

Yarismamiza kurallar da koymayi dusundum tabi siz de uymak isterseniz :3:

1- Bildigimiz gibi her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi:34:
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir :24:
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak :56:
(gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek:19:
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.:39:
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok:40:

Yarismaci arkidislerime sevgiler
:42: :54:

eline sağlık pelincim harika olmuş hele 1. ben olunca :1: inş bu sefer dediklerini yacam pelincim okuldan gelirkene cicibebemi aliim de akşam yerim :31: ama şu kahvaltı biraz zorlıcak beni :/

Olmaz mı, bak bugün tartılma günümüz sen de tartıl katlı bize :)

canımmm akşamları giremiyorum nete o yüzden şimdi gördümm,,tamamdır bende yarışa dahilim artıkk:)) en son 52 kilo idim 1 haftadır tartılmıyorum, boy 1.63 hedef 57-58 (: bugün tartılıp tam söyleyeyim

Eki Görüntüle 820069 listemizin yeni kilolarimiz eklenmis hali:39:

Yarismamiza kurallar da koymayi dusundum tabi siz de uymak isterseniz :3:

1- Bildigimiz gibi her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi:34:
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir :24:
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak :56:
(gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek:19:
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.:39:
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok:40:

Yarismaci arkidislerime sevgiler
:42: :54:

üç öğünü atlamıyorum ama aradaki pekmez, abur cubur, meyve onlar hiç yokk..belki akşamları cici bebe..ama bu liste harika olmuş uygulamalı, şevke geldimm saol canımm:))

üç öğünü atlamıyorum ama aradaki pekmez, abur cubur, meyve onlar hiç yokk..belki akşamları cici bebe..ama bu liste harika olmuş uygulamalı, şevke geldimm saol canımm:))

ara ogunler onemli :)

ozellikle aksam yemekten sonraki yediklerimiz daha da bi onemli :)

Insallah yararli olmustur :54:

Kahvaltida yarima yakin ekmekle, peynir, bol recel, 45 dk sonra falan, haslanmis etle nohut yedim bir tabak :56:
Simdi de meyve yiceemmm:52:

pelincim güzel olmuş yeni kurallar uymaya çalışalım bakalım :)
nute tebrik ederim en birincisin :)

pelincim güzel olmuş yeni kurallar uymaya çalışalım bakalım :)
nute tebrik ederim en birincisin :)

Esnek de yaptim kurallari uymaya calismicak, direk uymalisin :P :52::54:

Ne yedin bakiyim sabah sabah?
:23:

Bu arada aksam o kasar patlamis misirdan sonra bir ton sivilceye maruz kaldim, once kukurtlu sabunla yikadim, gul suyu ile sildim (sivilecelli kisimlara pomad yaptim tum yuze yayilmasin diye, sonra da tum yuzume limon surdum sabah sivilcelerimin biri bile yoktu :):):):)
:16:

Bu arada aksam o kasar patlamis misirdan sonra bir ton sivilceye maruz kaldim, once kukurtlu sabunla yikadim, gul suyu ile sildim (sivilecelli kisimlara pomad yaptim tum yuze yayilmasin diye, sonra da tum yuzume limon surdum sabah sivilcelerimin biri bile yoktu :):):):)
kahvaltım: domates biber kızarttım bi haşlanmış yumurta meyve suyu :)
iyi yapmışsın canım sevindim :)

Pomad mı yaptın nasıl yani canım? Ah bende de çok sivilce var fındık fıstıktan mıdır yağlı yiyorum diye midir anlamadım

Kahvaltıda geç kaldığım için fırından aldığım simit ve giderken termos bardağıma hazırladığım adaçayımla yaptım
Şimdi eve geldim ve yemek yiyeceğiimm makarna yapacağım:)

Pomad mı yaptın nasıl yani canım? Ah bende de çok sivilce var fındık fıstıktan mıdır yağlı yiyorum diye midir anlamadım

Kahvaltıda geç kaldığım için fırından aldığım simit ve giderken termos bardağıma hazırladığım adaçayımla yaptım
Şimdi eve geldim ve yemek yiyeceğiimm makarna yapacağım:)

pomad derken boyle pamukla sadece sivilceli olan bolgeye pit pit vurarak surdum :) sivilce diger taraflara yayilmasin diye ;)
dene istersen canim,aktardan kukurtlu sabun almistim iste, gul suyu da evde vardi, bi de gittim hemen limona sarildim :)

ohh afiyet bal seker olsun :16:
Ben de kahvaltidan sonra bi ogun de haslama nohut et yedim yine :)
Ustune de kucuk 5 tane bayram cikolatasi ile kola ictim, demin de 5-6 tane sarma yuttum birazdan yimek yerim ben de:16:

pomad derken boyle pamukla sadece sivilceli olan bolgeye pit pit vurarak surdum :) sivilce diger taraflara yayilmasin diye ;)
dene istersen canim,aktardan kukurtlu sabun almistim iste, gul suyu da evde vardi, bi de gittim hemen limona sarildim :)

ohh afiyet bal seker olsun :16:
Ben de kahvaltidan sonra bi ogun de haslama nohut et yedim yine :)
Ustune de kucuk 5 tane bayram cikolatasi ile kola ictim, demin de 5-6 tane sarma yuttum birazdan yimek yerim ben de:16:

Gül suyum var kükürtlü sabunu da bekliyorum doa kozmetikten gelecek inşallah bugünlerde kullanıciimm inşallah işe yarar bende de :21:

kızlaar tahlilim sonuçlandı
kilo almamam için hiçbir sebep yokmuş her şey normal tüm değerlerim normal "gayet sağlıklısın senin diyet yapmana da gerek yok sevketmeyeceğim diyetisyene bir tek vitamin yazıyorum" dedi ve gönderdi

kaç kilosun ki canım? yaş-kilo-boy?

annecim kedidilili pasta yaptı dolapta soğuyo şimdi bende tencerede kalan pudingini yedim artı kuruyemiş ve fanta yedim :56:

annecim kedidilili pasta yaptı dolapta soğuyo şimdi bende tencerede kalan pudingini yedim artı kuruyemiş ve fanta yedim :56:

Ben de dünkü muhabbetten sonra çok canım Puding çekti bugün yaptım markete gitmişsen cips de aldım bi paket onu yedim akşam yemeği zorla barbunya yedim şimdi adaçayımı içiyorumm yatmadan da şekeri yoğurt yiyeceğiimm :56:

Boyum 160 yaşım 20 kilom 44.6 yarışmaya istanbuldan katılıyorum :9::9::9:
Şaka bir yana 42 kilodan çıktım bu kiloya ama hala zayıfım :2:

Ahh ahh bende çok kıvrandım o yaşlarda şimdi 27 yaşındayım 1,61 ve 46,5 kilom bi kere 49 oldum ama onda da zayıftım şöyle bir 50'yi görmeden gideceğim bu dünyadan diye korkuyorum yaa:52:50 olursam 53 son hedefim inş.:24:

Back