- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün dersanede kızlar dediler ki hiç 44 45 gibi değilsin ben 49 falan olduğunu düşündüm dedi diğerleri de evet falan dedi ve çok mutlu oldum
Ahh ahh bende çok kıvrandım o yaşlarda şimdi 27 yaşındayım 1,61 ve 46,5 kilom bi kere 49 oldum ama onda da zayıftım şöyle bir 50'yi görmeden gideceğim bu dünyadan diye korkuyorum yaa50 olursam 53 son hedefim inş.
canim boyunla kilon arasinda neredeyse15 birim var sen zaten zayif durmuyosundur :)
Aranizda en zayif ben duruyorum
Yaptigim yemegi gordun mu nasil gozukuyolar?
Vayy ne hamaratmışsııınnnn canım çektii:)
Nasıl yaptın yapıyor musun genelde yemek canım çok güzel görünüyor eminim tadı da öyledir
annem yokken daha da gelicek bunlardan hihih
Kolay oluyor canim istersen tarifini yaziyim ozelden,:) uni de arkadaslarimin evlerinde kaldigimda, yalniz kaldigimda doktururum soylemesi ayip :)
Erkek arkadasim da cok begenir:) Hatta bir iki kere annesine tarif verdirtmisligi de var
Benim de sevgilim beğenir yemeklerimi özellikle kahvaltılarımı ama sen level atlamışsın kayınvalideye tarif vermek
Dün akşam verseydin tarifi yapardım hemen de annem geliyor benim de bugün başka zamana artık ama iyi olur tarifi yazarsan canım:)
Maşallah diyeyim bir de nazar değmesin :)
sorma canim bi utandim ki, dedim ben sana yazayim sen dersin, yok bilmem sen puf noktasini yazmasin, soyle anlat dedi hayir ahim sahim fizandan gelme yemekler olsa dicem de duz turk usulu yemekler iste ..
Yalniz mi yasiyorsun sen canim nerelesin?
Tamam canim yapacagin zaman bi mesaj ativerirsin :)
Bi gun hazirladigin kahvaltiyi paylas da gorelim biz de :)
Güzel bir duygudur ama heves ettim:)
Yok ailemle yaşıyorum da sanki ailem benle yalıyor gibi hiç yoklar hep geziyorlar ben evde yalnız işte erkek arkadaşım da istanbulda olduğunda yemeğe çağırıyorum, tamam canım alırım tarif seve seve :)
Tamam canım ilk fırsatta paylaşırım çekip istanbulluyum canım ama aslen trabzonmuş ama ben hiç görmedim gitmedim çok eskiler ordaymış galiba :)
Yemekten biraz sonra muz yedim, sonra daaa kocaman kase haslanmis nohutt
Simdi ne yesem acaba:26:
Ben bugün sabah simit ve tamek şeftali (büyük olandan) bu simit iyi yeni keşfettim fırında mis gibi sıcaksıcak alıyorumm
Sonra eve geldim bir adet kaşarlı tost 1 kibrit kutusu peynir bir yemek tabağı kısır ve semizotu salatası
Üstüne 1 bardak kola ve çikolatalı Puding (2 kase edecek kadar büyük bir kase)
Şimdi tarçınlı zencefilli çay iştahımı açsın inip yemek yiyeceğim taze fasulye var sevmem ama yemek yemektir
Gelsin kilolaaaaarrr
Oh ohhh :) gelsin kilocuklar
Ben de su ana kadar yediklerimi toparliyim hemen :)
Sabah, ac karnina ilacimi portakal suyu ile ictim,Yarim gevrek, ceyrek ekmek, peynir, recel
Sanki doymamisim gibi 1 bucuk 2 saat sonra Barbunya, pilav, ceyrek ekmek, kavun
Muz, kocaman kase haslanmis nohut, 6 tane bayram cikolatasi ile kola
Balik kraker (bir avuc), kucuk salkim uzum
Aksam, Haslanmis et, patates, ceyrek ekmek, bir tane de bulgur koftesi, muz..
Simdi dee patlamis misira gecis :)
Ne güzel yiyorsun maşallah yaaa
en birinci ben olucam
mısırı da yedım sımdı ne yesem ne yesem bı fıkır ver bana afıllı
sen de ye sen de
günaydın herkese bol kalorıili kahvaltılar dilerim
Eki Görüntüle 822547 iştah gelsin hepimizee