• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

$image.jpg annem evde yok 10-15 gün yemekler benden vol1 :)
öğle yemeğim gelsin kilocuklar iştahlar:)

Bugün dersanede kızlar dediler ki hiç 44 45 gibi değilsin ben 49 falan olduğunu düşündüm dedi diğerleri de evet falan dedi ve çok mutlu oldum:21::21:

Bugün dersanede kızlar dediler ki hiç 44 45 gibi değilsin ben 49 falan olduğunu düşündüm dedi diğerleri de evet falan dedi ve çok mutlu oldum:21::21:

canim boyunla kilon arasinda neredeyse15 birim var sen zaten zayif durmuyosundur :)
Aranizda en zayif ben duruyorum:5:

Yaptigim yemegi gordun mu nasil gozukuyolar?

Ahh ahh bende çok kıvrandım o yaşlarda şimdi 27 yaşındayım 1,61 ve 46,5 kilom bi kere 49 oldum ama onda da zayıftım şöyle bir 50'yi görmeden gideceğim bu dünyadan diye korkuyorum yaa:52:50 olursam 53 son hedefim inş.:24:

Benim de 55 hedefim hatta 60 olsam hayır demem :9::9::9:

canim boyunla kilon arasinda neredeyse15 birim var sen zaten zayif durmuyosundur :)
Aranizda en zayif ben duruyorum:5:

Yaptigim yemegi gordun mu nasil gozukuyolar?

Vayy ne hamaratmışsııınnnn canım çektii:)
Nasıl yaptın yapıyor musun genelde yemek canım çok güzel görünüyor eminim tadı da öyledir :56:

Vayy ne hamaratmışsııınnnn canım çektii:)
Nasıl yaptın yapıyor musun genelde yemek canım çok güzel görünüyor eminim tadı da öyledir :56:

annem yokken daha da gelicek bunlardan hihih :12::12:

Kolay oluyor canim istersen tarifini yaziyim ozelden,:) uni de arkadaslarimin evlerinde kaldigimda, yalniz kaldigimda doktururum soylemesi ayip :)
Erkek arkadasim da cok begenir:) Hatta bir iki kere annesine tarif verdirtmisligi de var:17:

Son düzenleme:
annem yokken daha da gelicek bunlardan hihih :12::12:

Kolay oluyor canim istersen tarifini yaziyim ozelden,:) uni de arkadaslarimin evlerinde kaldigimda, yalniz kaldigimda doktururum soylemesi ayip :)
Erkek arkadasim da cok begenir:) Hatta bir iki kere annesine tarif verdirtmisligi de var:17:

Benim de sevgilim beğenir yemeklerimi özellikle kahvaltılarımı ama sen level atlamışsın kayınvalideye tarif vermek :52:

Dün akşam verseydin tarifi yapardım hemen de annem geliyor benim de bugün başka zamana artık ama iyi olur tarifi yazarsan canım:)

Maşallah diyeyim bir de nazar değmesin :)

Benim de sevgilim beğenir yemeklerimi özellikle kahvaltılarımı ama sen level atlamışsın kayınvalideye tarif vermek :52:

Dün akşam verseydin tarifi yapardım hemen de annem geliyor benim de bugün başka zamana artık ama iyi olur tarifi yazarsan canım:)

Maşallah diyeyim bir de nazar değmesin :)

sorma canim bi utandim ki, dedim ben sana yazayim sen dersin, yok bilmem sen puf noktasini yazmasin, soyle anlat dedi :17: hayir ahim sahim fizandan gelme yemekler olsa dicem de duz turk usulu yemekler iste ..

Yalniz mi yasiyorsun sen canim nerelesin?

Tamam canim yapacagin zaman bi mesaj ativerirsin :)
Bi gun hazirladigin kahvaltiyi paylas da gorelim biz de :)

Son düzenleme:
sorma canim bi utandim ki, dedim ben sana yazayim sen dersin, yok bilmem sen puf noktasini yazmasin, soyle anlat dedi :17: hayir ahim sahim fizandan gelme yemekler olsa dicem de duz turk usulu yemekler iste ..

Yalniz mi yasiyorsun sen canim nerelesin?

Tamam canim yapacagin zaman bi mesaj ativerirsin :)
Bi gun hazirladigin kahvaltiyi paylas da gorelim biz de :)

Güzel bir duygudur ama heves ettim:)

Yok ailemle yaşıyorum da sanki ailem benle yalıyor gibi hiç yoklar hep geziyorlar ben evde yalnız işte erkek arkadaşım da istanbulda olduğunda yemeğe çağırıyorum, tamam canım alırım tarif seve seve :)
Tamam canım ilk fırsatta paylaşırım çekip istanbulluyum canım ama aslen trabzonmuş ama ben hiç görmedim gitmedim çok eskiler ordaymış galiba :)

Güzel bir duygudur ama heves ettim:)

Yok ailemle yaşıyorum da sanki ailem benle yalıyor gibi hiç yoklar hep geziyorlar ben evde yalnız işte erkek arkadaşım da istanbulda olduğunda yemeğe çağırıyorum, tamam canım alırım tarif seve seve :)
Tamam canım ilk fırsatta paylaşırım çekip istanbulluyum canım ama aslen trabzonmuş ama ben hiç görmedim gitmedim çok eskiler ordaymış galiba :)

Biraz oyle olmus canim:9:
Artik bi gun cagir bize de masanin fotosunu paylas istahimiz acilsin madem:56:

Yemekten biraz sonra muz yedim, sonra daaa kocaman kase haslanmis nohutt :52:

Simdi ne yesem acaba:26:

Yemekten biraz sonra muz yedim, sonra daaa kocaman kase haslanmis nohutt :52:

Simdi ne yesem acaba:26:

Ben bugün sabah simit ve tamek şeftali (büyük olandan) bu simit iyi yeni keşfettim fırında mis gibi sıcaksıcak alıyorumm :16:
Sonra eve geldim bir adet kaşarlı tost 1 kibrit kutusu peynir bir yemek tabağı kısır ve semizotu salatası
Üstüne 1 bardak kola ve çikolatalı Puding (2 kase edecek kadar büyük bir kase)
Şimdi tarçınlı zencefilli çay iştahımı açsın inip yemek yiyeceğim taze fasulye var sevmem ama yemek yemektir

Gelsin kilolaaaaarrr:56:

Ben bugün sabah simit ve tamek şeftali (büyük olandan) bu simit iyi yeni keşfettim fırında mis gibi sıcaksıcak alıyorumm :16:
Sonra eve geldim bir adet kaşarlı tost 1 kibrit kutusu peynir bir yemek tabağı kısır ve semizotu salatası
Üstüne 1 bardak kola ve çikolatalı Puding (2 kase edecek kadar büyük bir kase)
Şimdi tarçınlı zencefilli çay iştahımı açsın inip yemek yiyeceğim taze fasulye var sevmem ama yemek yemektir

Gelsin kilolaaaaarrr:56:

Oh ohhh :) gelsin kilocuklar :21:

Ben de su ana kadar yediklerimi toparliyim hemen :)

Sabah, ac karnina ilacimi portakal suyu ile ictim,Yarim gevrek, ceyrek ekmek, peynir, recel

Sanki doymamisim gibi 1 bucuk 2 saat sonra Barbunya, pilav, ceyrek ekmek, kavun

Muz, kocaman kase haslanmis nohut, 6 tane bayram cikolatasi ile kola

Balik kraker (bir avuc), kucuk salkim uzum

Aksam, Haslanmis et, patates, ceyrek ekmek, bir tane de bulgur koftesi, muz..

Simdi dee patlamis misira gecis :)

Oh ohhh :) gelsin kilocuklar :21:

Ben de su ana kadar yediklerimi toparliyim hemen :)

Sabah, ac karnina ilacimi portakal suyu ile ictim,Yarim gevrek, ceyrek ekmek, peynir, recel

Sanki doymamisim gibi 1 bucuk 2 saat sonra Barbunya, pilav, ceyrek ekmek, kavun

Muz, kocaman kase haslanmis nohut, 6 tane bayram cikolatasi ile kola

Balik kraker (bir avuc), kucuk salkim uzum

Aksam, Haslanmis et, patates, ceyrek ekmek, bir tane de bulgur koftesi, muz..

Simdi dee patlamis misira gecis :)

Ne güzel yiyorsun maşallah yaaa :56:

İştahınız açılsınnn günaydınnn :))

Eklentiler

• $482157_390809261026029_1081264012_n.jpg
    $482157_390809261026029_1081264012_n.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 40
Dünkü yediklerimi yazmak istiyorum..

Sabah klasik 2 çeşit peynir ekmek çay yeşil zeytin süzme yoğurt salatalık vs. kahvaltı

öğlen koca bir tabak etli nohut pirinç pilavı yoğurt

üstüne 1 adet çikolatalı wasa bar

akşam sulu etli patates yemeği zeytinyağlı karnabahar arpa şehriye kavurması

gece de 4 adet eti gong mısır patlağı (buna bayılıyorummm) :D 1 adet elma tahin-bal karışımı ve 1 dilim ekmek aslında fena değil gibi ama yetmiyor yaa :/

Back