• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

dedim sana ben yanacaksin diye :) :52:
kisin yiyince de yaniyoruz da soguktan anlamiyoruz hihih :27:

aydinlatici miiii rengimi mi acicakkk:52:

hangi urunmus ki bu burada da var midir ki:52:

bitsin de tonigimizi evde dogal yapalim :) :21:
benim de garnier bitmedi daha canim:49:
deneyim etkisini görürsem bilgilendiricem seni canım :))

Canım benim böbreğimde iltihap da çıktı onun için de antibiyotik alıyorum midemi mahvediyor o yiyemiyorum pek anlamadım o yüzden az kaldı ama 3 gün sonra antibiyotik bitecek inşallah açacak iştahımı vitamin :56:
geçmiş olsun canım çok üzüldüm iyileşirsin hemen inşallah

baktim ben canim icinde yaziyor yetiskinler gunde 3 tane alabiliyor yaziyor:) Doktor oyle dediyse oyle yap sen hic zararini gormedim ben 5 gundur iciyorum :

Öyle yapayım madem canım yarın tartılıcaz ya sürekli yemek yiyeyim diyorum kendime iyi oldu bu beraberce kilo alma maratonu:9:

Öyle yapayım madem canım yarın tartılıcaz ya sürekli yemek yiyeyim diyorum kendime iyi oldu bu beraberce kilo alma maratonu:9:

ondan yapiyoruz ya zaten :)
Ben de ayniyim surekli yeme mod :)
Sabah erken etmeye calisiyorum kahvaltimi, 1-1.5 saat sonrasinda kendime salca ekmek ogunu koydum gunde 4 ogune ciktim :)

Kilo almayana ceza var yarin :P

bu hafta performansım çok kötü olduğu için gayet makul cezalar aklıma gelir :9::9:
kilo vermiş olabilirim :53:

ama olmaz ki gözdecim ayrıcalık yok kimseye hem dur bakalım belki bizden iyisindir :1:

hihihhi gun geldi devran dondu:27::27:

senin cezani da nute verir :52:

saka bi yana canimcim hemen on yargili olma belki de almissindir belli olmaz bu isler bi 18 saat ac kaldin diye oyle dusunme:54:

ama olmaz ki gözdecim ayrıcalık yok kimseye hem dur bakalım belki bizden iyisindir :1:

hihihhi gun geldi devran dondu:27::27:

senin cezani da nute verir :52:

saka bi yana canimcim hemen on yargili olma belki de almissindir belli olmaz bu isler bi 18 saat ac kaldin diye oyle dusunme:54:
valla hiç umudum yok :1:
kendi cezamı şimdiden veriyorum bi kase puding :p
4-5 gündür düzgün bişe yemedim desem yeridir kesin zayıfladım o yüzden şimdi paşa paşa cezamı çekecem bi kase pudingcik cezam :p :1:

valla hiç umudum yok :1:
kendi cezamı şimdiden veriyorum bi kase puding :p
4-5 gündür düzgün bişe yemedim desem yeridir kesin zayıfladım o yüzden şimdi paşa paşa cezamı çekecem bi kase pudingcik cezam :p :1:

olmaz 1 kase az 2 kase yiceksin:27::27::62:

onden konusmiyim ben de en iyisi vermemisimdir ama almamisimdir da :17::17:

aksama gorusucez :P:P:P:27:

Back