• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

bende kilo alamayanlardanım:( zar zor 1-2 kilo alıyorum bi moralim bozulsa iştah kalmıyor o kadar uğraşıp aldığım kilolar 2 günde gidiyor asabım bozuluyo:/ konuda çok eskiden açılmış ama var mı çalışmalara devam edenler bana da yardım edinnnnn :))

No :)

Nute aksam gelir :)

Gozde ikinci ogretim o da aksam gelir sanirim :)

Onlari bekleyelim daha heyecanli olur :)

HIHIHIHI:27::27::27:

Bol bol ye bos kalmasin miden :) Hazirlan tartilmaya :)

evvet geldimmmmm veeee bilin bakalım kaç 47 den 47.8 olduummm :16: :16:

evvet geldimmmmm veeee bilin bakalım kaç 47 den 47.8 olduummm :16: :16:

ooooo :):):):)
Ben de gecen gun tartildigim sartlarda olmamama ragmen 45.1 gozukuyorum o sartlara gelince 1-2 saate tekrar yazicam:23:

Bakalim Gozde ile Afilli kiz ne yapti :)
:52:

Son düzenleme:
54.8 :42:
200 gramım için iki dakikalık saygı duruşu lütfen :5: :1:

bugun bana ne oldu bilmiyorum,
cok icten gulumsedim espirine demin arkadasin mesajina da oyle bana gelenler geliyor sanirim tum gun evde oturmaktan

Hemen duruyorum saygi durusunda:)
:72:

Senin cezani nute mu versin yoksa 2 kase puding e razi misin :)
:27:

Ben 2 saate yeniden bildiricem kilomu gecen gunki sartlarimda degilim su an cunkum :)
:51:

bugun bana ne oldu bilmiyorum,
cok icten gulumsedim espirine demin arkadasin mesajina da oyle bana gelenler geliyor sanirim tum gun evde oturmaktan

Hemen duruyorum saygi durusunda:)
:72:

Senin cezani nute mu versin yoksa 2 kase puding e razi misin :)
:27:

Ben 2 saate yeniden bildiricem kilomu gecen gunki sartlarimda degilim su an cunkum :)
:51:
2 kase puding gayet iyi bence yarın annem yapsın :1:
bak bak bak son dakikaya kadar yemek yicek çakal :)
nute'u geçemezsin kız çalışmış çabalamış 700 gram almış hak etti birinciliği :52:
afilli ne yaptı acep o var daha gerçi :27:

2 kase puding gayet iyi bence yarın annem yapsın :1:
bak bak bak son dakikaya kadar yemek yicek çakal :)
nute'u geçemezsin kız çalışmış çabalamış 700 gram almış hak etti birinciliği :52:
afilli ne yaptı acep o var daha gerçi :27:

Kalk kendin yap kadin calisiyor yorma :) (annem de persembe Hatay a gidiyor da babamla kalicaz yemekler benden sorulacak ben yapiyorsam sen de yapicaksin moddayim su an :)
Artik yapar yapar yemekleri fotolarini koyarim :):10:

yok canim gecemem almis 800 gram kiz, iste bi kac yuz gram daha lazim bana:) ama cidden ayni sartlarda degilim bugun karin agrisindan mahvoldum, gecsin de yiyim dedim geciktim :27:

Evet afilli tutmasam ogleden sonra yazicakti, dedim bizimkiler aksama gelir :)

Sen bi de misir patlat ye bakiim :)

Üzülme canım gittikleri yerden bir 200 daha alıp 400 olarak gelirler inşallah :21:
Ben de gecen gun tartildigim sartlarda olmamama ragmen 45.1 gozukuyorum o sartlara gelince 1-2 saate tekrar yazicam:23:

44.6 olmuşum kızlar 600 gram:9:

bende kilo alamayanlardanım:( zar zor 1-2 kilo alıyorum bi moralim bozulsa iştah kalmıyor o kadar uğraşıp aldığım kilolar 2 günde gidiyor asabım bozuluyo:/ konuda çok eskiden açılmış ama var mı çalışmalara devam edenler bana da yardım edinnnnn :))

Olmaz mı, bak bugün tartılma günümüz sen de tartıl katlı bize :)

Kalk kendin yap kadin calisiyor yorma :) (annem de persembe Hatay a gidiyor da babamla kalicaz yemekler benden sorulacak ben yapiyorsam sen de yapicaksin moddayim su an :)
Artik yapar yapar yemekleri fotolarini koyarim :):10:

yok canim gecemem almis 800 gram kiz, iste bi kac yuz gram daha lazim bana:) ama cidden ayni sartlarda degilim bugun karin agrisindan mahvoldum, gecsin de yiyim dedim geciktim :27:

Evet afilli tutmasam ogleden sonra yazicakti, dedim bizimkiler aksama gelir :)

Sen bi de misir patlat ye bakiim :)
ya bence 100-200 gram hiç farkı yok kilo olarak değişsek :1:
bugün yoğundu baya dersler ya geç geldim evede :31:

Üzülme canım gittikleri yerden bir 200 daha alıp 400 olarak gelirler inşallah :21:

44.6 olmuşum kızlar 600 gram:9:
maşallah almışsın sende başlangıç için iyi :21:

bak baaak şart şurt anlamam kızım ben görelim seni de bakalım :27:

ooooo gözde hanımcım tebrikler en azından vermemişsin bak :23: :51:

afilli tebrik ederiimm :))

ya bence 100-200 gram hiç farkı yok kilo olarak değişsek :1:
bugün yoğundu baya dersler ya geç geldim evede :31:

olmaz vermem sen de ye senin de olsun:) :27:
bu arada o kadr sey yedım yıne 45.1 değişmedi ama midem fena ağrıyo:50:

vay böyle devam afilli çok iyisin sende maşallah :nazar:

nıteee aynıykm sartları aynı yaptım ama aynı:24: 45.1

birincimiz nute, ikincimiz afilli:)
ben 3.
gozdeee de cezalıı:49:

yarın ben listeyi yazıp yeni kurallar mı getirsem ne yapsam yeme şartları meselaaaaa:52:

vay böyle devam afilli çok iyisin sende maşallah :nazar:

Teşekkürler nute seni de tebrik ederiiimm:16:

afilli tebrik ederiimm :))

olmaz vermem sen de ye senin de olsun:) :27:
bu arada o kadr sey yedım yıne 45.1 değişmedi ama midem fena ağrıyo:50:

nıteee aynıykm sartları aynı yaptım ama aynı:24: 45.1

birincimiz nute, ikincimiz afilli:)
ben 3.
gozdeee de cezalıı:49:

yarın ben listeyi yazıp yeni kurallar mı getirsem ne yapsam yeme şartları meselaaaaa:52:

Teşekkür ediyoruummm inşallah sizlerin de gramları kiloları göreceğiz hepimiz hedef kiloya ulaşacağız :21:
Nasıl yeni kurallar :)

Teşekkürler nute seni de tebrik ederiiimm:16:

Teşekkür ediyoruummm inşallah sizlerin de gramları kiloları göreceğiz hepimiz hedef kiloya ulaşacağız :21:
Nasıl yeni kurallar :)

amiin :):21:
ben de hirs yaptim haslanmis etle nohut yedim bi tabak gece gece :) bundan once de bi tabak patlamis misir, ustune de siyah uzum yedim :)
bu gazla cicibebe sut yapip yatabilirim
simdi listeyi yeniliyorum canim onunla birlikte hemmen yazicam :)

uyumayacaksan daha bekle :)
:15:

amiin :):21:
ben de hirs yaptim haslanmis etle nohut yedim bi tabak gece gece :) bundan once de bi tabak patlamis misir, ustune de siyah uzum yedim :)
bu gazla cicibebe sut yapip yatabilirim
simdi listeyi yeniliyorum canim onunla birlikte hemmen yazicam :)

uyumayacaksan daha bekle :)
:15:

2ye 3e kadar ayaktayım ben bekliyorum canım:)

$IMG_0466.jpg listemizin yeni kilolarimiz eklenmis hali:39:

Yarismamiza kurallar da koymayi dusundum tabi siz de uymak isterseniz :3:

1- Bildigimiz gibi her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi:34:
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir :24:
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak :56:
(gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek:19:
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.:39:
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok:40:

Yarismaci arkidislerime sevgiler
:42: :54:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 820069 listemizin yeni kilolarimiz eklenmis hali:39:

Yarismamiza kurallar da koymayi dusundum tabi siz de uymak isterseniz :3:

1- Bildigimiz gibi her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi:34:
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir :24:
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak :56:
(gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek:19:
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.:39:
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok:40:

Yarismaci arkidislerime sevgiler
:42: :54:

Harika olmuş canım, hemen gidip şekeri yoğurdumu alayım canım çekti valla :56:

Bu yeni kurallara harfiyen uyarsak zaten gelsin kilocuklar :21:

Harika olmuş canım, hemen gidip şekeri yoğurdumu alayım canım çekti valla :56:

Bu yeni kurallara harfiyen uyarsak zaten gelsin kilocuklar :21:

:42::42::42::17::17::17::17: insallah Gozde ile Nute da begenirler:8:

Ben demin etli nohut yedigim icin daha fazla kabusa maruz kalmak istemedigimden muz yiyiyorum:24:

Aynen canim bunlari harfiyen yaparsak zaten gelirler sevgili kilocuklar dimi guzel kilocuklar:49::) size diyorum cabuk gelin kilocuklar :52:

Back