• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

hııııı sen öyle san şimdiden tartıldım beni hiç üzmedi bu sefer :51: tartıcağızım :)

salı günü açık ara farkla geçersem şaşırma :21:

Kola bağımlısı oldum ben galiba :(
Annem zorla tartıya çıkarıyordu az daha dedim hayıııırrrr salı günü tartılacağım:9::9:

Kızlar çok yiyemedim bugün ama pekmez ve ana öğünler tamamdır şimdi abur cubura yükleneceğim :56:

Kola bağımlısı oldum ben galiba :(
Annem zorla tartıya çıkarıyordu az daha dedim hayıııırrrr salı günü tartılacağım:9::9:

Kızlar çok yiyemedim bugün ama pekmez ve ana öğünler tamamdır şimdi abur cubura yükleneceğim :56:
i

:) ben dayanamadım o kadar yiyiyorum bi bakayım dedim :)

çok içmeee selülit yapar:52:

Canınızı çktirmek gibi olmasın amaaa annem İzmir lokması almış şu an 7.yi ağzıma attım şu halka halka olanlardan :56:
Foto çekerdim alıp yukarı çıkana kadar yarısını bitirdim :9::9:

Aaaaaa ben zaten zayıfım ama selülitim var hemen bırakıyorum! :53:

Ben de tartılıcam o zamaan çok merak ettim :21:

evdeki bitsin sonra bırakırsın, annem de aylar sonra almış dedim bırakmam olmaz dolapta ondan bitiricem bi daha alma dicem:):79:
Tartıl bakalım var mı değişim :)

evdeki bitsin sonra bırakırsın, annem de aylar sonra almış dedim bırakmam olmaz dolapta ondan bitiricem bi daha alma dicem:):79:
Tartıl bakalım var mı değişim :)

Diii miii israf mı olsun çöpe mi gitsin :9::9:
Olmaz mııı şaşırdııımmm :53: :21:

$image.jpg bu da akşam yemeğimm :16:

hııııı sen öyle san şimdiden tartıldım beni hiç üzmedi bu sefer :51: tartıcağızım :)

salı günü açık ara farkla geçersem şaşırma :21:

bilemiyorum artıkım gaza günü gelince görüşecez canımcım ama gene de geçmiş olabilirsin sana açık bi kapı bırakıyorum :ssz:

bilemiyorum artıkım gaza günü gelince görüşecez canımcım ama gene de geçmiş olabilirsin sana açık bi kapı bırakıyorum :ssz:

:):):)

bakalim bakalim :)
artik regl de beni etkilemiyor 2 aydir bu ay da olmucak bisi insallah masallah subhanallah :):21:

simdi sen boyle yazmisken, yemegim de bitti hazir hemen patlamis misir meyve suyumu iciyim bari:56:

:):):)

bakalim bakalim :)
artik regl de beni etkilemiyor 2 aydir bu ay da olmucak bisi insallah masallah subhanallah :):21:

simdi sen boyle yazmisken, yemegim de bitti hazir hemen patlamis misir meyve suyumu iciyim bari:56:

ohooo bu ne hız kız uçuyon :10: maşalllaaah diyek o zman :nazar:

oh oh bende 1 tbk çorba içtim yemek yiyesim gelmedi ama şimdi kuruyemiş falan yerim :31:

ohooo bu ne hız kız uçuyon :10: maşalllaaah diyek o zman :nazar:

oh oh bende 1 tbk çorba içtim yemek yiyesim gelmedi ama şimdi kuruyemiş falan yerim :31:

yemekten once kola pasta goturursen olucagi bu :20:
kaldiysa pastadan ondan da ye :)

bak ben artik yapmaya basladim yemekleri annem ananeme gidince bana kaldi isler :)

aksam yogurt ya da cicibebyi unutmuyorsun degil mi?

senin burcun ne peki? yukselen terazi imis ya :)
benim yukselen oglak da :)

bende bir buçuk tabak mantı üstüne revani yedim şimdide cips yiycem bir kaç saate Allah kerim :1:

yemekten once kola pasta goturursen olucagi bu :20:
kaldiysa pastadan ondan da ye :)

bak ben artik yapmaya basladim yemekleri annem ananeme gidince bana kaldi isler :)

aksam yogurt ya da cicibebyi unutmuyorsun degil mi?

senin burcun ne peki? yukselen terazi imis ya :)
benim yukselen oglak da :)

kızma ablaa :1: 2 dilim filan kaldı ondan yirim artık :)

annem der ki yemek yapan yemesini de bilir diye ahan da canlı örnek karşımda :1: :1:

doğruyu sölemek gerekirse paketi daha açmadım ama söz bugün yiycem bak :ssz:

akrep cısss sokmam ama korkma benden iyi huylu akrebim ben :21: senin burcun ne oluyor o zaman ?

kızma ablaa :1: 2 dilim filan kaldı ondan yirim artık :)

annem der ki yemek yapan yemesini de bilir diye ahan da canlı örnek karşımda :1: :1:

doğruyu sölemek gerekirse paketi daha açmadım ama söz bugün yiycem bak :ssz:

akrep cısss sokmam ama korkma benden iyi huylu akrebim ben :21: senin burcun ne oluyor o zaman ?

ye ye ben o pastayi cikolatali muzlu hayal ettim benim bile canim cekti :)

evet yapinca daha da bi sevke gelip cok yiyiyorum :):) yaptikca paylasiyorum burda yemek programi gibi :)

ye canim acmadiginda da sekerli yogurt ye :)

anaaam sevdigim ikinci akrep :) :16:gozde de oyle :):16: normalde hic semem kendilerini hic iyisi denk gelmesi simdiye kadar:18:

ben teraziyim canim, yukselenim de oglak iste, bi de karakteri yansitan burc varmis ay burcum da aslan :)

oooo sago hanımcımız gelmiş nerelerdesiniz hanfendi :31:

nutecim ben buralardaydım takipteydim sizi bir tek yorum yapmıyordum işte ki yakalamışsınız sizde :1::1:
tembellik yapıyım dedim biraz zaten en son kilo almadığım için sinirlendim terkettim buraları :1::1:

Back