Keşke Evlenmeseydim Diyor musunuz?

mükemmel olarak adandırılan çiftler bile tartıştıkları veya kırıldıkları zaman 'keşke evlenmeseydim' kelimesini kullanırlar. herkes muhakkak kullanmıştır ama içten ama dıştan ,bi şekilde söylemiş veya düşünmüştür. sinir anında bende 'içimden' dediğim zamanlar oldu tabi

hayatımın hatası oldu evlilik.bu cümleyi yazerken ne onunla kavgalıyım ne de küsüm.bu hergün hisetiğim bi durum.keşke evlenmeseydim..

bazen öle bi durum oluyoki........
bırakın keşke evlenmeyi ''bu adamı bogup koy diyo şeytan''''(şaka tabi)
öle zamanlar geliyoki nefret kine dönüşüyo
kendime hep soruyorum ''ben bu adamla nasıl evlendim'''
nasıl bi cahillikle küçücük genç kızlıgım hepsi yaşayamadan gelin oldum diyorum..
gelin oldum yetmedi benim arkadaşlarım yeni evlenirken ben ikinci bebegimi doguruyorum....
keşke 25-30 yaşında evlenseymişim....
ama bazende öle bi durum oluyoki aşk geliyoki öle bi seviyorumki bu adamı ..........
işte ....evlilik zor zanaat.....

su anda 19 yasındayım ve yeni kazandgm okulumu ilk senesinde bırakıp evlendim.o kadar pişmanım ki.sadece 2 yıl geriye dönebilsem kesinlikle bu insanı hayatımdan cıkarırdım.ama bir meleğim var,oğlum var.onun için sabrediyorum.tekrar istedgm okulu kazanana kadar herseye sabrediyorum.belki de ilerde yasayacgm güzel günler beni bekliyor.bunu umut ederek rahatlatıyorum kendimi.

ara sıra eşime kızdığımda diyorum evlendiğimde 17 yaşındaydım keşke şimdiki yaşımda evlenseydim diyorum o zaman çoçuktum çünkü 22 yaşındayım ve artık daha bir olgunlaştım kararlar alırken daha akıllıca davranıyorum artık.

Dürüst olmak gerekirse dedim çok kez kızdığımda,tartıştığımız da b*k vardı evlendim seninle diyordum yani.

selam canim.sen yazini okuyunca ben yazdim zannetdim.bende senin gibi 17 yasinda evlendim.22 yasindayim.tabii aradaki dusunceler cok farkli.ozamanlar daha cocuksu dusunuyordum,arad a kizinca ben soyluyorum.esime.ama icimden iyiki evlenmisim diyorum.mutluyum cok sukur.ama kizimmin bu yasinda evlenmesini istemem acikcasi.o cocuk yasinda nasil bir insanla karsilacagini bilemem.ezlir yavrum diye dusunuyorum.herkes babasi gibi olmayabilir.Rabbim yavrularimizi korusun,

evlenen bi pişman evlenmeyen bi pişman
nasıl bir iş bu anlamadım gitti...

Bakıyorumda yazılanlara pişmanlık yaşayanların hemen hemen hepsi küçük yaşta evlenenler, evlilik istemediğin sürece ne kadar zordur allah yardımcınız olsun kızlar.
Eşimi çok seviyorum 30 yaşındayız ikimizde 2010 da evlendik 27 yaşımızdayken, şimdide hayırlısı ile çocuk düşünüyoruz. Çok mutluyum inşallah sizinde yüzünüz güler, huzur çok önemli sevgi ve saygı duyduğunuz eşinizin olması gerçekten çok güzel bi duygu.

bende bazen biraz daha bekleseydim diyorum.belki fikrim değişirdi belki bu kadar acı yaşamazdım, şu anda kendimi hayattan soğmuş hissetmezdim belki.ama işte insanda cahillik oluyo hayatta tecrübe yaşamamışım doğru düzgün, hemen güvendim hemen inandım. yinede evlendiğim için pişmanım demiyorum. ben istedim ve evlendim ama şunu diyorum, bu insan uğruna neden bu kadar fedakarlık yaptım, neden değmicek şeyleri yaptım? bundan sonra erkeklere karşı çok değiştim, malesef toplumdaki çoğu erkek benim eşim gibi o yüzdende çok pişmanlık duymuyorum başka biriyle evlensem benzer şeyler olcaktı öyle işte...

madem bu kadar pişmansınız evledndiğiniz gibi de gayet boşanabilirsiniz.Kocalarınıza haksızlık ediyorsunuz.

vallahi bende çok küçük yasta evlendim 21 yasındaydım evlendıgımde sımdıkı aklım olsa 30dan once evlenmez hatta aklıma bıle getırmezdım...

Keşke evlenmeseydim diyorum hem de yürekten..eşim ve ailesi bana çok kötü şeyler yaşattılar tüm mücadeleme rağmen olmadı düzelmedi!

madem bu kadar pişmansınız evledndiğiniz gibi de gayet boşanabilirsiniz.Kocalarınıza haksızlık ediyorsunuz.

Ben de bunu yapıyorum zaten!az kaldı boşanıyorum ama yanlış düşünüyosun biz miyiz haksızlık yapan bi insan keşke diyosa neler yaşamıştır neler geçirmiştir hiç bunu düşündünüz mü?kimse laf olsun diye keşke demez kimse keyif için de yuva yıkmaz!keşke demek mi haksızlık!!!

Mutlu evlilik iki insanın uyuşabilmesi ile ilgiliyse eğer, mutsuz evlilik iki insanın yeterli ya da yetersiz olmasının sonucu oluşabilecek bir durum değildir.
Son 1 senedir evliliğim ve eşim hakkında düşünüyorum.Evlenirken ona aşıktım,hayallerim büyüktü,hele ona olan umudum!
Şimdi boşanmayı düşünüyorum ama o ciddiye almıyor:) İnanmıyor.
Sürekli kendimde kusur ararken,farkettim ki, bambaşka 2 insanmışız.Karakterimiz,beklentilerimiz,bakış açımız,vs.
En iyisi ruhlarımızı özgür bırakmak... Yoksa birbirimizden nefret eden 2 insana dönüşeceğiz.

Keşkeeee evlenmeseydim keşkeeee. Hayatımda yapıp yapabileceğim en büyük hata okulu bırakıp 20 yaşımda evlenmek oldu hele de hayırsız bi koca ile.......((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…