- 16 Şubat 2013
- 116
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben diyorum keşke evlenmeseydim ve boşanıyorum şimdi bebeğimle kalakaldım
son 2 aydır her gün keşke diyorum şimdi kucağımda 40 günlük bebek sorumsuz bi koca ne yapacağını bilemeyen ben
dayanacak gücüm kalmadı rabbim başka dert vermesin evlendiğim adam sevdiğim adam bu adam değil ne hayallerim vardı
benim çok sevmiştim çok savaşmıştım geçmişi geri getirme şansın olsa bugunkü aklım olsa offffffff
malesef bende keşke bu adamla evlenmeseydim diyorum.oğluma hamileliğimde bir başladı sorunlar ilgiszilik bu zamana kadarda katlanarak devam etti.yalanlar gizli saklı işler.oysa ne kadar uğraşmıştım hamile kalmak için.36 bedene düştüm her ay defalarca doktora gittim.doğumdan 2 hafta önceye kadar masabaşı olmayan bi işde çalıştım. tam toparlar gibi olduk hamile kaldım ve hamile kaldığımdan beri elinden geleni arkasına koymoyor.sanki karısı değilim.onun çocuguna hamile değilim.hem suçlu hem güçlü konuşmuyor.konuşursada konuştukları pek hoş olmuyor.yanımda yatmıyor.ne yapıcağımı şaşaırdım.herkes sabret diyor.sabret..