- 28 Mart 2012
- 1.005
- 4
iyi ki eşimle evlenmişim gene olsa gene eşimi seçerdim. çok yakışıyoruz. ruh eşim gibi bir tek eşimle rahatım hayatta. tek derdim ondan uzakta kalmak zorunda olduğum zamanlar tüm kızgınlığım öfkem ve keşke evlenmeseydim dediğim zamanlar o zamanlar oluyor. uzak olmanın verdiği mutsuzlukla kızgınlıkla söylenmiş bir söz sadece
Hanımlar burada her gün onlarca konu açılıyor eşinden dertli olanların durumları ile ilgili
Ben de şunu merak ettim, hani dertlerimiz var ya eşimiz ve ailesiyle ilgili, çok mu kötü durumumuz, yani, evlendiğinie pişman mısınız yoksa -eğerki şu an evlenmemiş olsanız ve evlendiğinizde bunları yaşayacağınızı bilseniz yine de aynı evliliği yapar mıydınız?-
Ben düşünüyorum da.. yine de yapardım..
Peki siz?
yenı ev almıstık hamıleydım zor bir hamılelık gecırıyordum ve muıtlaka çalışmam gerekıyordu
sebepsiz kovulmakak ıcın ızın dahı almadan calısıyordum stresım ck fazlatydı dag gibi borcumuz vardı
eşim o zaman sormustu bu soruyu bana seni sevıyorum ama çok param yok ıkımızınde çalışması gerekıyo bu yuzden
çok sıkıntı cektıgını goruyorum çok üzülüyorum elimden bişey gelmıyo gelse hemen yapıcam tavsıyen varsa hemen yapayım
ama merak edıyorum bunları yasayacagını bılsen kıt kanaat gecınecegını ve calısmak zorunda klacagını bılsen
gene evlenır mıydın benımle dedi evlenırdım tabıı kı bunlar gecıcı bi yeter ki birbirimize dayanıp guvenelım
hicbirisinin pul kadar degerı yok gozumde dedım hala öyle düşünüyorum aşk huzur her zaman bulunmaz
para karıyer ev araba her zaman bulunur Allah kımseyı pişman etmesın yuvamızdanb huzurumuzu eksık etmesın Amin
2007 de, 25 yaşımda evlendim. ve iyiki evlenmişim. bidaha gelsem yine onunla evlenirdim.ben biraz çeki,lmez biriyim.kaprislerimi tek o çeker benim.beni ondan başkası çekemezzz. çok alttan alır, kaprisi yok, kini yok, kavgası yok, en mükemmel kişi benim eşim. tabi zaman neler gösterir bilemem....
ben de keşke evlenmeseydim diyorum. eski sevgim kalmadı saygı zaten yok. onun ailesine düşkünlüğü, inadı iyce soğuttu beni yüzüne de söyledim kaç kere. yalnız yaşamanın hayalini kuruyorum tabi bebeğim de olacak yanımda. olanlardan sonra hamileliğime bile sevinemiyorum.onunlayken mutlu olmuyorum artık, eskiden deli gibi kıskanan ben aldatsa bile üzülmem diyorum.annesine kardeşine kimseye tahammülüm yok. ayrılmak için bir yıl dolsun, bebek doğsun diye bekliyorum.şimdi sadece keşke diyorum, her gece ağlarken bunlar kabus olsun diye dua ediyorum.
varlığı yokluğu artık bir oldu. kavga etmeye bile tennezzül etmiyoruz. keşke evlenmeseydim onunla Allahım kurtar beni