Keşke Evlenmeseydim Diyor musunuz?

iyi ki eşimle evlenmişim gene olsa gene eşimi seçerdim. çok yakışıyoruz. ruh eşim gibi bir tek eşimle rahatım hayatta. tek derdim ondan uzakta kalmak zorunda olduğum zamanlar tüm kızgınlığım öfkem ve keşke evlenmeseydim dediğim zamanlar o zamanlar oluyor. uzak olmanın verdiği mutsuzlukla kızgınlıkla söylenmiş bir söz sadece

2007 de, 25 yaşımda evlendim. ve iyiki evlenmişim. bidaha gelsem yine onunla evlenirdim.ben biraz çeki,lmez biriyim.kaprislerimi tek o çeker benim.beni ondan başkası çekemezzz. çok alttan alır, kaprisi yok, kini yok, kavgası yok, en mükemmel kişi benim eşim. tabi zaman neler gösterir bilemem....

aslında bunu bende diyorum keşke evlenmeseydim daha 5 ay olmasına rağmen sürekli didişiyoruz inanın artık uzaklaştık bende uzak duruyorum ama seviyorum kahretsin bu odunla ne yaparım bılmıyorum

herşeye rağmen iyiki kocamla evlenmişim diyorum beni bitek o çeker onuda ben ne kadar didişsekte dönüp dolaşıp yine birbirimize geliyoz en güzeli şuan ayağımda salladığım dünyalar güzeli boncuğum emir gerisi yalan

İşten ayrıldığım gün evlendiğim güne lanet ettim. zaten maddi durumumuz kötüydü eşimin zoruyla iştende ayrılmıştım. 1 hafta eşimle konuşmadım. sonra hamile olduğumu öğrendim ve uzun bir süre çalışamayacağım için üzüldüm ve bebğime haksızlık yaptığımı düşündüm. bebek haberini aldıktan sonra eşim işinde yükseldi.ama içinde uktedir eşim yüzünden işten ayrılmam hala üzülüyorum doğurana kadar çalışabilirdim çalışmakta istiyordum kısmet işte...
eşime sözümü geçiremediğimde hala evlendiğim için pişman oluyorum ama bebeğime sahip olduğum için eşimi seviyorum yinede

yenı ev almıstık hamıleydım zor bir hamılelık gecırıyordum ve muıtlaka çalışmam gerekıyordu

sebepsiz kovulmakak ıcın ızın dahı almadan calısıyordum stresım ck fazlatydı dag gibi borcumuz vardı

eşim o zaman sormustu bu soruyu bana seni sevıyorum ama çok param yok ıkımızınde çalışması gerekıyo bu yuzden

çok sıkıntı cektıgını goruyorum çok üzülüyorum elimden bişey gelmıyo gelse hemen yapıcam tavsıyen varsa hemen yapayım

ama merak edıyorum bunları yasayacagını bılsen kıt kanaat gecınecegını ve calısmak zorunda klacagını bılsen

gene evlenır mıydın benımle dedi evlenırdım tabıı kı bunlar gecıcı bi yeter ki birbirimize dayanıp guvenelım

hicbirisinin pul kadar degerı yok gozumde dedım hala öyle düşünüyorum aşk huzur her zaman bulunmaz

para karıyer ev araba her zaman bulunur Allah kımseyı pişman etmesın yuvamızdanb huzurumuzu eksık etmesın Amin

Son düzenleme:

maşallah süphanallah diyorum rabbim nazardan saklasın ne güzel insanın zor anlarında yanında eşinin olması çok taktir ettim sizi.

Evlenenler, keşke evlenmeseydim, belli bir yaşa gelip evlenmeyenler de, keşke evlenseydim-birini bulsamda evlensem diyor. Gençlerin kafasını karıştırmayın yeter !

evlenmeseydim diyorum.herşey kısıtlanıyor.giymek istediğinizi giyemiyosunuz gitmek istediinz yere gidemiyosunuz ev işleri yemek bulaşık çamaşır eşinin arkasını toplaman sürekli kaynanana gitmen ve işlerini görmen daha doğrusu emirlerini ohoooooo daha sayamıyorum bile çok düşünüp taşınıp evlenmek gerek bekarlara tavsiyem no no no nooo

Bende 2008 de 25 de evlenndim 2 sene nişanlı kaldım benim eşimde aynen arkadaşın anlattığı gibi sağolsun ne varsa biz kadınlarda oluyor sanırım :) tabi bu erkeğin yüz vermesiyle alakalı kadın ruhundan anlamayan ben merkezci odun bir erkekse karşınızdaki vay halinize, yoksa benim eşim bilmiyormu bana kapris yapmayı? ama öyle yetişmiş önce bayanlar ve çocuklar demeyi öğrenmiş bir bayanın arabasının kapısı açılmadan arabaya binmemeyi, bir bayan yemeğe oturmadan yemeğe kaşık daldırmamak gerektiğini ben işten ondan geç geldiysem pijamayla değil beni sivil kıyafetlerle evde karşılayıp sonra eşofmanlarını giymeyi düşünmek zorundamı ama yapısı o ve öyle yetiştirmiş kendini.

genelde bekarken kızlarla gezmelerimi rahatlığımı özlediğimde keşke evlenmeseydim diyorum kızlarla konuşurken ama eve gidiyorum beraber daha çok eğlendiğim kocamı görünce iyi ki evlenmişim diyorum

evlenenlere" keske evlenmeseydim" kelimesini hic bi zaman dememe dilegiyle ve evli mutlu olanlarada nazar degmesin ömür boyu mutlu olsunlar Insallah :) hepiniz mutlu olun Insallah keskeler hayatinizda bulunmasin :) bu keskeleri duyunca biraz korktum evlilikten

ilk senemizde bi kac kez söyledigim oldu tartisma esnasinda..cok pisman olmustum..
ama suan hersey cok sükür iyi gidiyor..iyiki esimi secmisim, yoksa baskasi beni kaldiramazdi

ne keşkesi,hergün şükrediyorum Allahım ben kimin hayır duasını aldımda beni eşime layık gördün diye...
21 yaşında 6 aylık evliyim.
21 yaşın verdiği tüm heyecan,acemilik,sabırsızlık mevcut.
başkası kaldıramayabilirdi benim bu ani iniş çıkışlarımı
eşimse of bile demedi,Allah ondan razı olsun

öncelikle selamlar ben 19 yaşmda evlendim ilk senemizde cok kavga ettik ben kaç kez boşanmak istedim falan filan keşke evlenmeseydim
dediğim cok oldu o zamanlar eşim beni her zaman anladı hep alttan aldı her zaman beni sevdiğini benimle yaşamak istediğini hep hissettirdi
sonraları aştık bunları yeni evlenince herkeste olurmuş öyle dediler
k.validemle çok iyiyiz ona anlatırdım hep bana 1-2 sene olur vazgeçmeyin birbirinizden dedi daha beraber yaşamaya alışmadınız vs. vs.
iyi ki onu dinlemişim Allah herkese şimdi benim mutlu olduğum gibi mutlu evlilikler versin . şimdi iş nedeniyle ayrıyız eşimle 9 aylık oğlumla yalnız kaldım
onun yerini hiçbirşey doldurmuyor.oturup ağlıyorum coğu zaman ama oğluma iyi bakmak içinde kendimi iyi hissetmek zorundaym
yürümeye başladı en cok onun bu günlerini göremediği için üzülüyorm

hemen pişmanlik duymayın evliliğinizden biraz zaman geçsin bekleyin herşey yoluna giriyor. keşke demeyin

biraz uzadı kusura bakmayın. paylaşacak yer arıyormuşum galiba öyle dökülüverdi işte

Ben şu an nışanlıyım , düğün hazırlıkları masraf v.s görunce kaçacağım geldi
bazen dediğim oluyor keşke bekar kalsaydım dıye:)

Bende ayni durumdayim inan Yanimda zaten asla ailesiyle konusmaz ama hani kirk yilda bir mecbur kaldiginda ne onlarin sesini duymaya nede sacma sapan muhabbetlerini isteklerini dinlemeye tahammulum var!Hatta ailesiyle konusurken tam anlamiyla kendisi olan kocama bakiyorum ben nasil bu adamla evlenmisim nasil bu kadar kormusum diyorum!Benim bebegimde iki ay icinde kucagimda olcak insallah!Ben de artik gozyasi kalmadi resmen uyustum hicbirsey hissetmiyorum aglamak bile guzelmis insan bir parca rahatliyor enazindan inan!Bebislerimiz su anda herkesten ve herseyden onemli onlari dusunup guclu olalim bence!

varlığı yokluğu artık bir oldu. kavga etmeye bile tennezzül etmiyoruz. keşke evlenmeseydim onunla Allahım kurtar beni

varlığı yokluğu artık bir oldu. kavga etmeye bile tennezzül etmiyoruz. keşke evlenmeseydim onunla Allahım kurtar beni

Bende aynı şeyleri düşünüyorum arkadaşım bazen şöyle geçen 6 seneme bakıyorum da boşa geçen zaman yitirilmiş birçok güzellik aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum.Keşke diyorum onu tanıdıgım ilk güne dönsem ve bu 6 sene olacakları bilsem tek kelime etmeden arkama bakıp kaçardım. Varsın herkes onu çok iyi bilsin onu benden başka kimse tanıyamaz.Onun ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…