- 31 Ağustos 2018
- 204
- 201
Daha bugün düşündüm. En iyi koca ailesi olmayan, iyi huylu iyi ahlaklı koca diye :))))ailesi olmadan aynı adamla evlenmek isterdim ,
hee imkan olsaydı eski sevgilimle evlenmeden ömür boyu beraber yaşamak isterdim ,
Neden devam etmiyorsunuz ki içiniz de uhte kalmış artık bunu yapmalısınız bende evlencem ama nişanlımda bende yüksek lisansa başlıcazİlk evlendiğimde diyordumm ne işim var benim burdaa keşke evlenmeseydim diye.. Çünkü kaçarak evlendim okulumu hayallerimi bırakıp evlendim çok küçük evlendim.. Eşimden dolayı asla demem niye evlendim diye ama okulum için çok üzülüyordum ondan diyordum. Artık alıştım demiyorum. İyi ki evlenmişim. Çünkü hayatta çok nadir bulunabilcek eşlerden biri benimki. Buna eminim..
Bugün sosyal medyada bir arkadaşımın eşiyle 10.yılını kutladığını görünce oturup ağlamıştım. arkadaşlarım 10 yıldır evli çoluk çocuğa karıştılar ben hala yapayalnızım diye.
Evliliğin kötüsü bile bekarlıktan iyi gibi geliyordu bu sabahki ruh halimle.
Kavga da etseler sonuçta evliler ve aynı yastığa baş koyacaklar illa ki o heyecan o aşk ara sıra da olsa gün yüzüne çıkıyordur. Hala evlilikleri devam edebildiğine göre anlaşabiliyorlar dmeek ki diye düşündüm.
Ben ise sıfır ilgi sıfır sevgiyle aşksız bekar hayatıma devam ediyorum neden yuva kuramıyorum diye baya üzüldüm açıkçası. Ama şimdi bu konudaki mesajları görünce de şoka uğradım... Hayat bekarken de zor evliyken de.
Hanımlar burada her gün onlarca konu açılıyor eşinden dertli olanların durumları ile ilgili
Ben de şunu merak ettim, hani dertlerimiz var ya eşimiz ve ailesiyle ilgili, çok mu kötü durumumuz, yani, evlendiğinie pişman mısınız yoksa -eğerki şu an evlenmemiş olsanız ve evlendiğinizde bunları yaşayacağınızı bilseniz yine de aynı evliliği yapar mıydınız?-
Ben düşünüyorum da.. yine de yapardım..
Peki siz?
Düşünmeye gerek bile yok yapmazdım kesinlikle hele de boylesiyle asla. Evlenmemiş annemle mutlu hayallerini gerçekleştirmeye çalışan Bi pıtırcık olarak kalmak isterdimHanımlar burada her gün onlarca konu açılıyor eşinden dertli olanların durumları ile ilgili
Ben de şunu merak ettim, hani dertlerimiz var ya eşimiz ve ailesiyle ilgili, çok mu kötü durumumuz, yani, evlendiğinie pişman mısınız yoksa -eğerki şu an evlenmemiş olsanız ve evlendiğinizde bunları yaşayacağınızı bilseniz yine de aynı evliliği yapar mıydınız?-
Ben düşünüyorum da.. yine de yapardım..
Peki siz?
Sanki ben yazmışım, sanki esim konuşmuş esiniz gibi...Eşim benden 7 yaş büyük. Özü temiz, iyi bir insan.Ne var ki sevgisini dıştan göstermiyor. Seni seviyorum desem ben de der kestirir atar, ben sarılmasam sarılmaz ....İş yerimde bayan arkadaşlar eşlerinin kendileri için yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatıyorlar, bazen özel günlerde çiçek geldiği bile oluyor; ki bu arkadaşlar yeni evli bile değiller.Onlar adına seviniyorum tabi ki, Allah mutluluklarını daim etsin.Ama kendi adıma da bir o kadar da mutsuzum,bir yanım hep eksik.Eşimle bu konuyu konuşuyorum,ilgi beklediğimi (maddi anlamda değil elbette) açık açık söylüyorum.Çok şey istiyorsun diyor, bir insana sürekli seni seviyorum demek yanlışmış ona göre.Ayrıca insan sevgisini dışardan göstermeyebilirmiş. Kendince haklı belki de ama ben eşimin bana sevgisini daha çok hissettirmesini isterdim. Evlendim ama yine de kendimi yalnız hissediyorum. Keşke evlenmeseydim