Keşke Evlenmeseydim Diyor musunuz?

Keşke evlenmeseydim demiyorum da neden eşim Ankaralı değil diyorum,anaya babaya hasret((

bende 1 bucuk yildir evliyim evlenip yurt disina geldim esimle 7 yildir msn den tlfdan bide senede bir geliodu trye 2 yada 3 hafta o sekilde görüstük yani bu gecen yillar icinde hep evlenmek istedi benimle bana uzaktan güven veren anlayisli hep beni seven bi ses ti .evlilik düsünemiyodum cünkü almanyaydi aileden uzakti ama digeer taraftan aslinda orda hayat daha kolaydi is sorunu yoktu sosyaldan yardim gelebiliyodu düzenli bir hayat vardi evlilik daha kolay olabilirdi gibi düsünceler ve hayir olmaz deyip hergün ayrilmayida düsünürdüm ama bana olan sevgisinden dolayi bunu beceremedim kiyamadim ona oysa cok asikta deildim ama bana güven verdi ki kimseye güvenmiyodum ben ve oda bana güvendi ve onu yari yolda birakmak istemedim onun tek hayali bendim cünkü ve evlendim derken dügündü kendi ailemden ayrilikdi asiri stres icinde gecen günler ve almanya hayal kirikligim olmasi ,ailesinin cok sevecen yaklasip ama sadece politik davranan insanlar oldugunu farketmem yani hersey sözde icraat yok icten gelmiyo hic bise bana ve beni cok seven esimin bana herseyi anlattigini saniyorken,benimle herseyi paylastigini ama aslinda onun benle yalan yanlis seyleri paylastigini ögrenmem ona anlattigim seyleri bi patavatsizlikla toplum icinde agzindan kacirabilmesi falan derken benim evlilige olan inancim ve güvenim gitti bu sekilde evlendim ama iliskiye giremedim yani icim istemedi hep tr ye dönme fikri var kafamda ve esiminde dönecek imkani olmadigini anladim ve gecen bu 1 bucuk yillik sürec icinde ona göre tek sorun iliskiye girememek benim diger sorunlarimi görmüyo bile ben simdi vajinismusum tam olarak bilmiyorum ama onunla iliskiye girmek icimden gelmiyo cünkü hep ayriligi düsünüyorum ama ayriligida beceremiyorum iliskiye girmeyide napacami sasirdim sizlerden sadece fikir istiyorum kal evliligine devam etmi yoksa bu zamana kadar zaten bise olmamis cek git mi ?

Evet çoğu zaman keşke diyorum,eşimin anlayışsızlığı beni öldürüyo.
Ona olan sevgim gittikçe azalıyo.
Şu an sinirli olduğum için aşkı zaten hissetmiyorum.
İnşallah buna bi dur der.
Kaybeden kendisi olacak.
Ben de ona eziyet edicem artık.
Bu dünyada sadece kendi olmadığını anlamalı!!!

30 yaşında evlendim. evlenme teklif ettiğinde bazı şartlarım vardı konuştuk anlaştık.

keşke hiç evlenmeseydim demedim. zaman zaman sorunlarımız oldu. ama ikimizde sorunları aşmak için çabaladık.
hala da oluyor sorunlarımız. oturup konuşuyoruz, konuşarak anlaşmaya çalışıyoruz. bazen kızıyoruz, sinirleniyoruz. ama asla hakaret etmiyoruz.
birde ailelerimiz aleyhinde hiç konuşmayız. hep dikkat ederiz. çünkü ikimizde ailelerimize çok düşkünüz.

yapı olarak birbirimizi tamamlıyoruz ve ailelerimiz benzer yapıya sahipler. aslında evliliğin yürümesindeki en büyük sebeplerden biri bu...

prensip olarak ağzımıza boşanma, ayrılık lafını almayız. uğursuzluk getirdiğine inanıyoruz.

ama evliliğimiz büyük bir sınavdan geçti. benim çocuğum olmuyordu. o zaman istersen ayrılalım evlat sahibi ol dedim.
çünkü çocukları çok sever. kabul etmedi. bir daha böyle konuşma dedi.

27 yaşındayım, yaklaşık 3 yıll önce çok çok severek evlendiğim eşimden ara ara keşke desemde artık son bir aydır niye evlendim ki diyorum?
evlilik fedakarlık demek, evlilik zor durumlalarda eşinin yanında olmak demek
ve evlilik bencil duyguları ötelemek değil midir?

beynim kemiren soru; yukarıdaki saydığım şeyleri bana vermeyen adamın hayatımda işi ne?
ya kendine çeki düzen verecek, yada alıp ceketini bu evden çıkacak!!!

3 sene önce suanki durumumu görseydim nikah masasından daha kalkardım keske evlenmeseydimm keskeee ((

Ben daha düğün günüm keşke bu kararı vermeseydim dedim.Eşimin sinirini her gördükçe ondan daha çok soğuyorum,sanırım ömrümü sevmediğim bi adamla geçirmeye mahkum oldum.

Bende sımdıkı halımı gorebılsem kesınlıkle evlenmezdım kose bucak kacardım oncden nısanlıyken aılesının bır hatasını davranısını soyleyınce onlar cahıl uyma derdı sımdı sanırsınız aılesıne bırak cahıl demeyı sanırsan bunun gozunde profesor olmuslar ben ne dersem dıyeyyım bos onlar ne derse dogru o aynen bende aılesınden tıksındım artık bıtmeyen para ısteklerınden sureklı sorunlu hallerınden esımden bıle ıgrenıyorum artık zaten 2-3 aydır kusuz o ayrı odada ben baska odada oturuyoruz gecen aılesının yanına gıtmıs ıstanbula ben kocaelındeyım bana haber bıle vermeden gıttı 4-5 gun kaldı nerdeyse 1 ay hemen hemen hep ordaydy babası hasta dıye bu aradada 7 kardesı daha orda ama bana soyleme zahmetıne bıle gırmedı gıedecegını bende gıdısın olsun donusun olmasın ınsallah dedım

Eşim harika bir insandır ama bulunduğumuz pozisyon ve yaşam hiç bana göre değilmiş.Daha bu sabah bile düşündüm.Hayatım hareket doluyken özgürce gezerken evliliğimizin ilk gününden beri eşimin oğluna esir gibi bi evlilik hiç bana göre değilmiş.İstanbuldaki tüm düzenimi bozup buraya gelmek ,hala buraya alışamamak birkaç defa söyledim de pişmanım diye.Keşke başka bir zaman diliminde başka şartlarda olsaydı onunla evlenmekten hiç pişman olmazdım.Yine de seviyorum.Birde benim 50 kere söylediğim birşeyi hala yapmaması olmasa daha güzel olcak ama.

ben diyorumki bu rahatimi baba evimde bulsaydim evlenmezdim yeminle hizmetcilik tama, guzel yanlari var ama olsun eger gezip tozabiliyoresaniz yapmak istediniz her seyi yapin evlenince zor ne kadar isteseniz\de hep bir mani cikiyor hele cocuk olsun f tipi gibi oluyo:))

bu aralar hep söylüyorum yaşadıklarım çok ağır geliyor eşimin yüzüne de söyledim keşke evlenmeseydim diye

Niye böyle düşünüyorsun sevgi zorlukları aşmak değil mi?Her şeyin rahat olmasını istiyoruz halbuki eski kadınlar nelere katlanıyorlardı....Galiba oğlu derken eski eşinden çocuğu olduğunu anladım...Yazık ablası niye çocuk esir etsin onun da sevgiye ihtiyacı var ne kadar büyük bir sevap işlediğinin farkında mısın onu sevmen ve iyi davranman bir canlının hayatını kurtaracak..Onun yerinde olduğunu düşün annen yanında yok şu koskoca acımasız dünyada yalnızsın ne korkunç...di mi?Dışarıda babamı kaybetmiştim küçükken ölücek gibi oldum o kadar korkmuştum ki hala hatırlıyorum..O masumun günahı ne...Aileni sev ve koru aileden daha önemli hiçbir şey yok hayatta inan!Belgeselde domuz ailesini izlemiştim afrika domuzu küçükler diğerleri gibi iri değiller..Anne domuzun yavrularını korumak için verdiği mücadele inanılmazdı..Babanın etraflarında deli gibi dönmesi.. çita yuvanın ağzına gelmişti sonunda kazandılar hiç birini yiyemedi...Ağladım inanır mısın..Ailenin önemi birlikten güç doğar!

Son düzenleme:
bende zaman zaman keşke evlenmeseydim diyorum.Ben evlenmeyi
düşünmüyordum inanılmaz çaba gösterdi ağladı zırladı ben anya o konya
laf gelişi uzak şehirlerdendik yapamıyodu beni istemeye geldikleri gün
nişan süresi uzun sürcek diye alışverişe yüzük vs almaya giderken
yolda tartıştık.ve yollarımızı ayırdık ben yoluma devam edip giderken
arkamdan gelip yalvarıp hadi kaçıp gidelim dedi yalvardı nedense hayır diyemedim
ilk otobüsle herşeyi geride bırakıp evlenmeye kaçtım eşimin ailesi
ve bizimkiler şokta alış verişten dönmemizi beklerken akşama isteme var
haliyle ama biz yolu yarılamışız yani keşkelerime kaçarak gelmişim nednse bunlarıda paylaşmak istedim

ben demiyorum iyi ki eşim var ve iyi ki evliyim bu hayat eşimle güzel diğer yarımla.

ben demiyorum iyi ki eşim var ve iyi ki evliyim bu hayat eşimle güzel diğer yarımla.

İyi ki evlenmişim iyikide bu adamla evlenmişim bende kaçarak evlendim hemde ne eşim kız kaçıracak bir adam ne de ben kaçacak bir kızdım.eşim 28 bende 22 yasımdays-dım kaçtığımızda millet şok geçirdi hatta benim ailemde onun aileside neden kaçtınız derseniz benim babam evlenmeme sıcak bakmıyordu hiçkimseyle tursumu kuracaktı eşimle çok zıt karakterleriz biz hep der biz anlaşamıyoruz diye ama bir kere bile kavga etmedik (maaşallah) ailesine beni bir kere bire ezdirmedi basımı yere eğdirmedi.bana hep der dik dur havalı dur basın hep yukarda olsun.4 yılllık evliyiz hala sevgili gibiyiz çocugumuzda olmuyor.problem eşimde.ama kafalarda problem olmasın demi.yeni sevgililer gibi hala gezer tozarız. aslında o kadar zor bir insan ki eşim inat gıcık nazlı bi trip yaptımı günlerce sürer ben haklıysam bile muhakkak beni haksızlığıma inandırmayı basarır ama dedim ya hep sessizdir bizim kavgalarımız hiç kavga etmedik cidid anlamda.ama alıştım tanıdım oda bana alıştı tanıdı problem olmuyormu hiç sanki oluyor görümcelerim berbatlar kendileirnden baska kimseyi sevmezler kyınbabam deseniz onların agzının içine bakar hep dedikodumu yapar kaç kere kulaklarımla duydum ama onlarıda oyle kabul ettim çekemiolar beni diyorum hep :) kaçtım geldim ama yinede el üstündeyim ya bide eşim bana araba aldı aslında ikimiz ortak kullanıyoruz ama benim üstüme yaptı iice çıldırdılar :) o kadar sacma seylerki bunlar her ne yasarsam yasayayım eşimin ailesiyle benim umurumda bile değiller ben kocama bakarım bana sevgisine saygısına bakarım ilgisine bakarım bana bunlar yeter diye düşünüyorum.aşinin ailesiyle problemi olnalara sesleniyorum kimse sizden daha önemli yada değerli değil evladınız dısında tabi.

" iyi ki evlenmişim " diyenlere gıpta ile bakıyorum. ne mutlu sizlere !

ben de dedim hala da diyorum, çocuğumuz var ama yine de keşke evlenmeseydim. zaten evliliğimiz çocuğumuz için devam ediyor. hakaret, şiddet, dozu kaçmış kıskançlıklar, yalanlar, üçüncü kişiler var bizim evliliğimizde.
evlilik en güzel şeylerden biri ama doğru kişiyle doğru zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…