Keşke Evlenmeseydim Diyor musunuz?

son 2 aydır her gün keşke diyorum şimdi kucağımda 40 günlük bebek sorumsuz bi koca ne yapacağını bilemeyen ben
dayanacak gücüm kalmadı rabbim başka dert vermesin evlendiğim adam sevdiğim adam bu adam değil ne hayallerim vardı
benim çok sevmiştim çok savaşmıştım geçmişi geri getirme şansın olsa bugunkü aklım olsa offffffff

keşke benim daha önce bitseydi eğer olmuyorsa boşu boşuna zorluyoruz. biz her türlü fedakarlığı yapıyoruz ama onların değişmeye niyeti olmuyor

malesef bende keşke bu adamla evlenmeseydim diyorum.oğluma hamileliğimde bir başladı sorunlar ilgiszilik bu zamana kadarda katlanarak devam etti.yalanlar gizli saklı işler.oysa ne kadar uğraşmıştım hamile kalmak için.36 bedene düştüm her ay defalarca doktora gittim.doğumdan 2 hafta önceye kadar masabaşı olmayan bi işde çalıştım. tam toparlar gibi olduk hamile kaldım ve hamile kaldığımdan beri elinden geleni arkasına koymoyor.sanki karısı değilim.onun çocuguna hamile değilim.hem suçlu hem güçlü konuşmuyor.konuşursada konuştukları pek hoş olmuyor.yanımda yatmıyor.ne yapıcağımı şaşaırdım.herkes sabret diyor.sabret..

yanında yatmayan sana ilgi göstermeyen bir adamla ne kadar olabilir ki canım yaa seni sevdiğini düşünüyormusun senin için ne fedakarlık yapıyor. evlilik karşılıklı paylaşım demek o ne paylaşıyor seninle sabretmekte bir yere kadar olmuyorsa neyi zorluyoruz ki
ben hamileykende bırakmaya kalktı beni keşke o zaman bitseydi de çocuğunu görmeseydi hiç ne kadar uzun sürerse o kadar yıpranıyorsun inan.

keşke evlenmeseydim insan acıları kaldıramıyo hergün bu insanı tanımasaydım deyip ağlıyorum iki çocuğum olmasa katlanmam diyorum sadece onlar için affediyorum herşeyi ama affettikçe daha fazla hatalar yapıyo aldatıldım dayak yedim ilgi görmedim 3 günlük tanıdığı insana bile benden daha çok değer veriyo ondan nefret ediyorum değer vermeyen bir insana okadar çok değer verdimki deymezmiş sadece sabrediyorum...

çok yanlış bir evlilikti benimki ama evlenmeseydik ölürdük:)yine olsa yine evlenirdim sanırım işte bu nedenle evlendiğime pişman değilim.ama sorunlu bir evliliği çok uzattım ve işte buna çok pişmanım.tek tesellim boşanmadan hemen önce dünyaya gelen kızım.rahatım artık.hiç evlenmesen toplumda bi evlenemedin baskısı oluyor,arkadaşlarımdan biliyorum.çocuk doğurmasan onun da baskısı var,hadi evlen de anne ol yaşın geçiyor.dediğim gibi rahatım,evlendim mi evlendim,doğurdum mu doğurdum:)Allah kızıma sağlıklı uzun ömür nasip etsin,bana ve eski eşime çocuğumuza iyi anne baba olabilmeyi,koruyup bakabilme gücü verin,ne diyeyim.olur,hatalar olur,pişmanlıklar yaşanır,her yaşta her zaman olabilir..ne derdi deprem dedemiz(Allah rahmet eylesin),deprem öldürmez, depremlerle yaşayabilmeyi öğrenmeliyiz:)

ailesi yüzünden diyorum. onlar olmasa herşey sorunsuz yürüyecek aslında. ama o ailenin yüzünü zamanında görseydim aslaaaa evlenmezdim.

Eşimi seviyorum AMA onunla evlendıgıme pişmanım
bunun sebebi ailesi.
eger ailesinin bukdr kotu ınsanlar oldugunu bılseydım asla EVLENMEZDİM.

Şimdiki aklım olsa tam sevmeden evlenmez dim . Meğer sevgi evlilikte ne kadar gerekliymiş.

bin yıl yaşayacağımı bilsem,genede evlenmezdim..hayatımın eennn büyük pişmanlığı,hiç mi hiç unutamayacağım..7 senelik flört ten sonra evlendim,kişiliğimin,karakterimin,hayatımın,özgürlüğümün fazlasıyla kısıtlanacağını bilseydim kesinlikle evlenmezdim..elle tutulur,gözle görülür bir problemim olmasa da eşimden yana gene de boşanmayı düşünmüyor değilim ..

Her sabah uyandığımda,bebeğime bakarken,yemek yerken,eşimin gözlerine bakarken,gece yatarken,heppppp KOCA Bİ PİŞMANLIK yavrum olmasa sürdürmezdim asla bu evliliği.. Görünürde bişey yok eşim iyi biridir,beni de sevdiğini sanırdım o kadar yolunda ki herşey.. Ama eşimin anne ve babasıyla benim hakkımda yaptığı konuşmayı duydum eşim yavrumuzu bile istemeden yaptığımızı söyledi,halbuki ne çok istemiştik.. onların gözüne girmek için benim hakkımda korkunç şeyler söyledi......... Ama yavrum için katlanıyorum bu duyduklarıma.. eşime söyledim duyduklarımı çok ağladı,üzüldü;şuan bir dediğimi iki etmiyo ama ben silemiyorum aklımdan.. çok ağır sözler duydum çokkk.eşimin ailesi bana bi şekilde deli raporu alıp,bizi boşatıp ,çocuğumu elimden alıp,bidaha asla bana göstermemekten bahsediyolar, eşimde buna destek veriyo...bütün onurum,gururum,sevgim,aile mutluluğum ayaklar altında.bu kadarını haketmedim.....

evlenmek yada evlenmemek..pısmanlık...aslında netıcede su varkı kadın olmak zor kadın olmak..........
erkek ıster sever ıster sevmez omrunu sanamı adayacak..tabıkı bı yerden cekıceksın..
aılesı aılesı ıyı olsa kendısı kendısı ıyı olsa etraf.....
evlılık bambask abı dünya
bende yaparım ya dedım nevarkı sevıosun yemek bulaşık ılgı alaka bunlardan ıbaret sandım
meğer nede çocuk kalmışım
KADIN olmak zor zanaat...katlanmak herseye he he tamam demek
keşke hıc buyumeseydıkte evlılıkle tanışmasaydık

selameşimle evlendiğimde 18 yaşındaydım 10.yılımıza girdik iki yavrumuz var ve eşim ve çocuklarım bana allahın en güzel hediyeleri iyiki eşimi tanımışım iyiki hayatımda

Evlendiğime değil de ipler koptuğunda boşanmadığıma pişmanım.evlilik benım için bi yandan kurtuluştu.kurtuldum o yönden cok rahatım ama keşke hamile kalmadan önce o adliyeye gittiğimde davayı açabilseydim.
Geri dönmeseydim cesaretsizce.
Şİmdi herşey farklı olurdu.
karnımdaki bebek bile değiştirmedi onu.

Evllenmeden once evlilig hic boyle hayal etmemistim ucuncu sahislari atlamisim sanirim ,kayinvalide kayinpeder vs.) cocugum var yoksa simdiye coktan bosanmistim net!

eşimde aileside çok iyi insanlar eşimle bende ayrı ayrı çok iyi insanlarız ama beraber deil ortak neredeyse hiçbişeyimiz yok annesi çok idare edio yoksa ben fasla devam ettiremezdim heralde ve kesinlikle erken bi evlilik yapmazdım

eşimle çok mutluyuz ama kv yüzünden bazen çok bunalıyorum.tüm hayatım boyu bunu mu çekcem diye çok üzülüyorum.keşke evlenmeseydim kadar sert değil duygularım ama bu bunalımı bana evliliğin getirdiği kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…