Ne deyim ki allah belâlarını versinKadindan da fantezik cevaplar gelse devam ederdi
HelaaaaaaaalOna "Bugün bana bir adi herif yazdı, konuşmaya bebeğim nasılsın diyerek başladı ve sonra cinsel küfürler etti iyi fanteziydi doğrusu" deyin ve gülün.
Eşinize bir g.t korkusunu yaşatmanız lazımBanada öyle geldi
Nasıl ama ?Eşinize bir g.t korkusunu yaşatmanız lazım
Çocuk olmasa çekip gitcemNasıl ama ?
Fantasi tarzı bişy yapıyorlar herlde telefonu kafasında kır napacanKızlar bugün eşimin telefonuna bakarken gördüm ki oynadığı bir oyundaki yabancı bir kadına ağza alınmayacak küfürler etmiş hep sonuna gülücükler koyarak cinsel içerikli küfürler başımdan kaynar sular döküldü ne tepki verecegimi bilemedim siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız konuşmaya nasılsın bebeğim diye başlıyor ve küfürler ediyor
Kadın olduğunu nerden anladınız?Kızlar bugün eşimin telefonuna bakarken gördüm ki oynadığı bir oyundaki yabancı bir kadına ağza alınmayacak küfürler etmiş hep sonuna gülücükler koyarak cinsel içerikli küfürler başımdan kaynar sular döküldü ne tepki verecegimi bilemedim siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız konuşmaya nasılsın bebeğim diye başlıyor ve küfürler ediyor
Düzeltme yaptım. Ordan bakabilirsin.Nasıl ama ?
Konduramıyorum evliliğimiz öyle güzel gidiyordu ki beni sevdiğine emindim öyle ilgili öyle iyiydi ki bu msji görünce inanamadim tek söylediği 7 aylik emegimi sildiler bu kadin sebep oldu oyun icin deger mi evliligi bu hale getirmeye anlamiyorum kafam cok karışıkFantasi tarzı bişy yapıyorlar herlde telefonu kafasında kır napacan
EvettKadin mi 7 aylik oyunda kazandiklarini mahv etmis?
Zatenn eminim bu korku sarmıştır çünkü ailem hep arkamda şuan istesem giderim kimse birşey demez oda biliyor ufak bir kavgada bile tüm geçmişimizi silip atabilirim bunu biliyorEşinize bir g.t korkusunu yaşatmanız lazımZaten tepkinizi koymuşsunuz, vazgeçilmez olmadığını ima eden cümleler kurun.çocuğu da cümlelerin içine sıkıştırmayın.çocuk olmazsa giderim falan filan gibi cümleler kurmayın yani. Çocuğumu da alır giderim.Her şeye rağmen güçlü bir imaj sergileyin.
Şuan öyle yapıyorum zaten icimden kavga etmek bile gelmiyor tiksindimAldatma değil ama insanı soğutan bir durum olmuş, kavga etseniz de kızgınlığınız geçmez şuan. Kendi haline bırakıp soğuk ve mesafeli olun ona yeter şimdilik bu. Bırakın bakalım kendi size yaklaşacak mı bir şeyleri düzeltmek için.
Profil resminde kadin vardi bana diyor kki kadın mi erkek mi Bende bilmiyorumKadın olduğunu nerden anladınız?
Kafayı yemiş senin kocanKızlar bugün eşimin telefonuna bakarken gördüm ki oynadığı bir oyundaki yabancı bir kadına ağza alınmayacak küfürler etmiş hep sonuna gülücükler koyarak cinsel içerikli küfürler başımdan kaynar sular döküldü ne tepki verecegimi bilemedim siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız konuşmaya nasılsın bebeğim diye başlıyor ve küfürler ediyor
Allah bildiği gibi yapsın ne denir kiKafayı yemiş senin kocan
Acidim ya kim olsa sinirlenip kufur eder. Yazik adama
gobAcidim ya kim olsa sinirlenip kufur eder. Yazik adama
Ne acıması ergenler gibi oyun oynuyor oynamasın hadi oynuyor kadınlar ne alaka git erkeklerle oyna sadeceAcidim ya kim olsa sinirlenip kufur eder. Yazik adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?