• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle okuyun görüşe ihtiyacim var

Kadınla konuştuğu oyunda ise benimle olan resmi var evli olduğunu da saklamıyor ama sadece sinir olsa bile bu konuşmalar çok kafa karıştırıcı

Banada öyle geldi 😔
Eşinize bir g.t korkusunu yaşatmanız lazım😉Zaten tepkinizi koymuşsunuz, vazgeçilmez olmadığını ima eden cümleler kurun.çocuğu da cümlelerin içine sıkıştırmayın.çocuk olmazsa giderim falan filan gibi cümleler kurmayın yani. Çocuğumu da alır giderim.Her şeye rağmen güçlü bir imaj sergileyin.

Kızlar bugün eşimin telefonuna bakarken gördüm ki oynadığı bir oyundaki yabancı bir kadına ağza alınmayacak küfürler etmiş hep sonuna gülücükler koyarak cinsel içerikli küfürler başımdan kaynar sular döküldü ne tepki verecegimi bilemedim siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız konuşmaya nasılsın bebeğim diye başlıyor ve küfürler ediyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Fantasi tarzı bişy yapıyorlar herlde telefonu kafasında kır napacan

Kızlar bugün eşimin telefonuna bakarken gördüm ki oynadığı bir oyundaki yabancı bir kadına ağza alınmayacak küfürler etmiş hep sonuna gülücükler koyarak cinsel içerikli küfürler başımdan kaynar sular döküldü ne tepki verecegimi bilemedim siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız konuşmaya nasılsın bebeğim diye başlıyor ve küfürler ediyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Kadın olduğunu nerden anladınız?

Aldatma değil ama insanı soğutan bir durum olmuş, kavga etseniz de kızgınlığınız geçmez şuan. Kendi haline bırakıp soğuk ve mesafeli olun ona yeter şimdilik bu. Bırakın bakalım kendi size yaklaşacak mı bir şeyleri düzeltmek için.

Fantasi tarzı bişy yapıyorlar herlde telefonu kafasında kır napacan
Konduramıyorum evliliğimiz öyle güzel gidiyordu ki beni sevdiğine emindim öyle ilgili öyle iyiydi ki bu msji görünce inanamadim tek söylediği 7 aylik emegimi sildiler bu kadin sebep oldu oyun icin deger mi evliligi bu hale getirmeye anlamiyorum kafam cok karışık

Eşinize bir g.t korkusunu yaşatmanız lazım😉Zaten tepkinizi koymuşsunuz, vazgeçilmez olmadığını ima eden cümleler kurun.çocuğu da cümlelerin içine sıkıştırmayın.çocuk olmazsa giderim falan filan gibi cümleler kurmayın yani. Çocuğumu da alır giderim.Her şeye rağmen güçlü bir imaj sergileyin.
Zatenn eminim bu korku sarmıştır çünkü ailem hep arkamda şuan istesem giderim kimse birşey demez oda biliyor ufak bir kavgada bile tüm geçmişimizi silip atabilirim bunu biliyor

Aldatma değil ama insanı soğutan bir durum olmuş, kavga etseniz de kızgınlığınız geçmez şuan. Kendi haline bırakıp soğuk ve mesafeli olun ona yeter şimdilik bu. Bırakın bakalım kendi size yaklaşacak mı bir şeyleri düzeltmek için.
Şuan öyle yapıyorum zaten icimden kavga etmek bile gelmiyor tiksindim

Kafayı yemiş senin kocan

Back