• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle okuyun görüşe ihtiyacim var

Kızlar bugün eşimin telefonuna bakarken gördüm ki oynadığı bir oyundaki yabancı bir kadına ağza alınmayacak küfürler etmiş hep sonuna gülücükler koyarak cinsel içerikli küfürler başımdan kaynar sular döküldü ne tepki verecegimi bilemedim siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız konuşmaya nasılsın bebeğim diye başlıyor ve küfürler ediyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Aynisini yasatmak lazim bunlara ne diyeyim bilemedim.

Bunun durum farklı biraz oyundaki bir bayan eşimin 7 aydır emek verdiği bir oyunu sildirmiş eşimde böyle şeyler yazmış

Siz inanmaya razısınız. Eğer öyleyse boşu boşuna kendinizi de eşinize de hayatı zehir etmeyin. Ama yok inanmıyorum diyorsanız bitirin. Yani yapacak başka bir şey yok gibi

Dedim ki bune iğrençlik herkes kendine yakışanı yaparmış seni allaha havale ediyorum hiçbirşey demedi sessiz kalıyor
Allaha havale ettiyseniz iş bitmiştir ikinci bi vaka ile burada konu açarsınız artik

f li sözlerse onlar sadece küfür olarak kullanılmıyo sonunda gülücük varsa özellikle. bana da dirty talk gibi geldi ve yuh diyorum

Hadi sinirlendi küfür etti peki bebegim ne? Ayrıca emeği ile ilgili bir durum olsa mesajında hiç mi belirtmez? Yazdıgı küfürlerden yola çıkardım.
Yaptıgı iğrenç ama asılmış mı bunu anlamak için böyle düşünürdüm

buna verilecek bir cevabı olabilirmiki cevap versin , görmeseydiniz devam edecekti , nekadar iğrenç bir durum olduğu umrunda dahi olmayacaktı , direk tavrınızı koyun bence , buda bir ihanet sonuçta

Back