Belkı erkektır karsıdaki ya kotu bişey yapsa silerdi muhakkak.Bıraz ızle gızlı gıxlıAllah bildiği gibi yapsın ne denir ki
Bilemiyorum zaten artık güven falan kalmadı gözüm üstünde olur bir açık yakalarım diyeBelkı erkektır karsıdaki ya kotu bişey yapsa silerdi muhakkak.Bıraz ızle gızlı gıxlı
Aynen direk konuyu acıp kavga cıkarma bide delil toplaBilemiyorum zaten artık güven falan kalmadı gözüm üstünde olur bir açık yakalarım diye
Bunun durum farklı biraz oyundaki bir bayan eşimin 7 aydır emek verdiği bir oyunu sildirmiş eşimde böyle şeyler yazmışBöyle bazı dayılar oluyor başta yavşarcasına mesaj atıyorlar bebeğim nasılsın vb. Sonra cevap vermeyince yani yüz bulamayınca küfür etmeye başlıyorlar. Eşiniz de onlardan sanırım
Ne diyim allah islah etsin kadinlar cocuklari icin kabul etmem dedigi seylere bile katlanabiliyorken erkeklerin bunlari hice saymasi inssslh daha yapmaz. Ama bu konun ustunu ortmesine izin verme utandir bidaha yapamasinBen çocuğumla ilgileniyorum o olmasa benim için boşanma sebebi
Aynen öyle gerçekten asla sineye çekçek biri değilim ama çocuğuma kıyamıyorum hiçNe diyim allah islah etsin kadinlar cocuklari icin kabul etmem dedigi seylere bile katlanabiliyorken erkeklerin bunlari hice saymasi inssslh daha yapmaz. Ama bu konun ustunu ortmesine izin verme utandir bidaha yapamasin
Ay o zaman çok da takılacak bi şey değilBunun durum farklı biraz oyundaki bir bayan eşimin 7 aydır emek verdiği bir oyunu sildirmiş eşimde böyle şeyler yazmış
Küfürler çok ağır burda söyleyemiyorumAy o zaman çok da takılacak bi şey değil
Valla daha beterini yaparsa hicte dusunme cocuk annesiz yapamaz babasiz degil hep kadinlar dusunmesin bu cocuk olayini birazda kendi dusunsun ona buna yavsayacaginaAynen öyle gerçekten asla sineye çekçek biri değilim ama çocuğuma kıyamıyorum hiç
Geri getirmez ama insan bi çaba da görmek istiyo . öyle sessiz sessiz nereye kadarÖzür dilese bile benden bazı şeyler gitti güven gitti özür geri getirmez ki
Bu superdi istee.Ona "Bugün bana bir adi herif yazdı, konuşmaya bebeğim nasılsın diyerek başladı ve sonra cinsel küfürler etti iyi fanteziydi doğrusu" deyin ve gülün.
Aynen öyle daha ilerisini kabul edemem artık gözüm hiçbirşey görmezValla daha beterini yaparsa hicte dusunme cocuk annesiz yapamaz babasiz degil hep kadinlar dusunmesin bu cocuk olayini birazda kendi dusunsun ona buna yavsayacagina
Sadece küfür ettim emegimi silip attılar diyor sen konuyu buraya getiriyorsun özür dilemek yerine kabul etmiyorGeri getirmez ama insan bi çaba da görmek istiyo . öyle sessiz sessiz nereye kadar
peki neden nasılsın bebeğim demiş. besbelli aranıyor.Sadece küfür ettim emegimi silip attılar diyor sen konuyu buraya getiriyorsun özür dilemek yerine kabul etmiyor
Onuda sordum canını sıkmak için diyor yabancı birini edilebilcek tek bir küfür var onunda anlamı bu anlama geliyor diyo falan filan yani olayı basit görüyor ben büyüyormuşumpeki neden nasılsın bebeğim demiş. besbelli aranıyor.
Cevap vermeme gerek kalmadı +1Ona "Bugün bana bir adi herif yazdı, konuşmaya bebeğim nasılsın diyerek başladı ve sonra cinsel küfürler etti iyi fanteziydi doğrusu" deyin ve gülün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?