Çok acil bir akıla ihtiyacım var

Ya şimdi ben bu konuya direk girip de parça parça anlattığım için anlaşılmıyorum sanırım ben bu konuda emin olamadım
madem siz çokca yardımcı olmak istediniz ve kabul etmedi, bence siz çok içine dahil olmayın daha fazla, ve bu şekilde rahat rahat anlatıyorsa da lütfen benimle artık bu şekilde özellerini paylaşma, yardımcı olmak istiyorum kabul de etmiyorsun deyip geçin. Bu işin sonu size zarar. Her açıdan siz kötü olursunuz. Anlatsanız zaten fırsatçı konumuna düşüp kötü olursunuz ki zaten doğru olan anlatmamanız sizi ilgilendirmez. Bi de hem bakireliğini düşünmüşsünüz ilk yazılarda hem de son yazınızda ne önemi var demişsiniz. ne olursa olsun aile içi hele ki eş ailesi ile iletişiminizde mesafeniz olsun, kendi aile içinizden biri bunu yaşasa hiç yaşanmamış gibi konuyu kapatıp psikolojik destek ihtiyacı sağlarsınız. Ama eş ailesi olunca ne olursa olsun kendi aileniz gibi olamıyor bu bir gerçek. O yüzden diyorum ki zararı her türlü size :))
Ve ayrıca eşiniz bu kadar sert düşüncede ise sizden önce suçlaması gereken annesi ve kızkardeşi olur olmalı da, ama size karşı da güven problemi yaşayacaktır her ne kadar kişinin özelidir paylaşmamanız doğru olandır evet ama kızgınlıkla illa ki size de çatacaktır.
hiç bilmiyormuşcasına, duymamışcasına ve bi daha duymak istemediğinizi belirtircesine görümcenize belirtin geçin. Çok istiyor ve bu kadar da açık konuşabiliyorsa annesiyle paylaşsın gitsin arkadaşlarıyla paylaşsın. gerekiyosa da psikolojik destek alsın.
Yarın bi gün dediğiniz gibi şeyler olursa da bana ne git annene sor der geçerseniz.

Arkadaşlar ben uzun süredir evli çocuklu bir kadınım. Görümcem benden yaşca ufak bana seneler önce tecavüze ugradıgını ve bunu kimseye anlatamadığını bu sene annesine söylediğini söyledi işin açığı gerçekten böyle bir durum mu var yoksa kendi rızasıyla mı birlikte oldu bunu kapatmaya çalısıyor anlamadım ama kayınvalidem den tık çıkmadı eşimin haberi yok yarın evlense sıkıntı eşim sen biliyordun neden söylemedin derse ya da söyledim hadi daha kötü şeyler olursa diye korkuyorum ben ne yapmalıyım akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin
sen karışma olay sana patlar

Gelen cevaplara göre konu evriliverdi. İlk başta, evlenince sorun olursa kocam niye söylemedin diye kızarsa yazdınız, şimdi de psikoloji travma suç rahatsız etmek... bütün tuşlara basıyorsunuz.
Keşke kocanıza söyleyebilseniz ve babasıyla bir olup kızı evire çevire dövseler değil mi? Samimi olsanız barlarda gezen onla bunla takılan demezdiniz. Tek derdiniz kız evlenip bakire çıkmazsa kocam bana kızmasın. Siz değil ama başka birileri kocanıza söylesin de ortalık şenlensin biraz diye içiniz gidiyor.

Laf taşımalık emin olun bir durumum yok öyle bir insan da değilim öyle olsam burda bunu sormam ya da o insan da gelip bana anlatmaz hiç böyle bir durumla karsılasmadım kafama ağrılar girdi iki gündür bana bile ağır geldi şu an düşünemediğim için sorma gereksinimi duyuyorum
kadın size tecavuz edildiğini söylüyor sizde eşim benım bildiğmi bilirse diye mi korkuyorsunuz bu ne bencillik kız

Ya şimdi ben bu konuya direk girip de parça parça anlattığım için anlaşılmıyorum sanırım ben bu konuda emin olamadım şahsın görüştüğü ettiği pek çok kişi oldu oluyor herkes hani gençtir olur diyip geçiyor zaten anne baba yanında istediği hayatı yasıyor biri bana şu yanlısı yaptı dese zaten hepimiz arkasında oluruz ama annesinin en çok kızacagı şey biriyle birlikte olmasıdır bunu anneme anlatmıs böyle böyle diye e çocuk nerde annem bilmiyor ama beni rahatsız ediyor tamam biz halledelim hayır olmaz e ne olcak bu adam seni rahstsız etmeye devam mı edecek seni sahipsiz mı sandı yok ben hallederim abla yavrum halledememişsin ki bunlar yasanmıs olsun geçti bitti ben zaten pnu şikayet ederim diye tehdit ediyorım ama ben erkek arkadaslarımla ilişki yaşıyorum zaten tamam yaşa buna bişey dediğim yok diyorum ama anlattıgın mevzu farklı ikisi birbirinden ayrı ben işte bakire değilim artık muhabbetine değindiriyor en son dedim ki bak ablam eğer sıkıntk buysa bunun da çözümü var ama kimseye kendini kanıtlama durumın da yok ama ben evlenmeyi düşünüyorum erkek arkadasım bakire istiyor yarın işte evlenınce sıkıntı olcak ben en son şu cümleyi kullandım dedim bakirelik insanın içinde olur sen evlendiğin adamı aldatma yalan söyleme her zaman temiz kalpli ol bu.geri kalanı olsa ne olmasa ne.
Yalancıyı sevseler keşke. Olay nasıl değişti ama.

Görümceniz kaç yaşında? Eğer reşit bir bireyse karışmamalısınız. Yok 18yaşından küçük çocuksa o zaman iş değişir.

Arkadaşlar ben uzun süredir evli çocuklu bir kadınım. Görümcem benden yaşca ufak bana seneler önce tecavüze ugradıgını ve bunu kimseye anlatamadığını bu sene annesine söylediğini söyledi işin açığı gerçekten böyle bir durum mu var yoksa kendi rızasıyla mı birlikte oldu bunu kapatmaya çalısıyor anlamadım ama kayınvalidem den tık çıkmadı eşimin haberi yok yarın evlense sıkıntı eşim sen biliyordun neden söylemedin derse ya da söyledim hadi daha kötü şeyler olursa diye korkuyorum ben ne yapmalıyım akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin
Size ne yahu. Bilmiyordum de geç. Kız orda ne yaşamış ne travma yasamış sen orda bık bık eşim bana kozarsa diyorsun. İnsanoğlu cidden bencil

Keşke herkes kendi hayatına baksa. Bir sır verilmis, bir daha kimseden sır almayın. Ayrıca yarın evlense sıkıntı ne demek ? Üstünü mu kapatmaya çalışıyor filan ne demek siz ne isterdiniz olay kopsun mu ?

İşin açığı düşündüğüm ve emin olamadıgım için bunu sordum şimdi şöyle düşünün tecavüze uğrayan çoğu bayan birey çoğu zaman erkeklerden kaçar dokunmasını istemez çoğu günlük rutini korkuyla geçer ve çok yıpratıcı olur ama anlatan kişi her gece barda orda burda gece eve gelmiyor ama korku yok ve hani başkalarıyla da birlikte olduğunu söyledi bu yüzden emin olamadım zaten hani yarın bu ortaya çıkar ben böyle dersem kimse bana bişey demez gibi mi düşündü anlamadım çünkü o an bunu söylese herkes arkasında dururdu zaten şimdi de öyle tecavüze ugradım demese sıkıntı yok gitsin kimle birlikte olursa olsun kendi hayatı kendi seçimi ama tecavüz deyince işin rengi değişiyor .
Demişsiniz ya kendi hayatı nokta keşke bunu gorumceniz görse. Ya da eşiniz. Ben sizin zerre iyi niyetle sorduğunuzu sanmıyorum yorumlar gelmeye başlayınca olayı çevirmeye çalıştınız. Allah sizin gibilerden bizi korusun

Normal şartlarda bunu bende hiç sorgulamıyorum ama yaşantı biçimi biraz geniş diyim ben bir de durduk yere bunu anlattı bana ortada hiçbişey yokken ve erkek arkadaslarımla ben evli hayatı yasıyorum gibi arada laflar söylüyordu hani bu durumunu mu duyurmaya çalısıyor yarın bir gün bişey olduğunda diye düşünüyorum bir yandan
Ya yarın bir gün bir şey olduğunda dediğiniz şey bekaret mi? İğrenç zihniyetiniz ya! Size ya da abisine ya da anasına cinselliğinin hesabını vermek zorunda değil istediğini yaşar! Ne demek biraz geniş gibi diyorsunuz rezilsiniz ! Kız size tecavüze uğrsdım demiş sizin düşüncelere bak rezilsiniz

Sizlik bir durum yok ki. Benim başıma gelseydi kimin yaptığını sorgular şikayetçi olmasını sağlardım. Eğer gizli kalmasını istiyorsa da onun isteği sonuçta eşinizle paylaşmak zorunda değilsiniz kendisi paylaşmadığı sürece

Halen yengelere güvenen insanlar var ya artık bir şey demiyorum. Yengelere güvenilmez hele kardeş eşlerine asla. Burda görüyoruz görümce değilde örümcek diyenleri.Konu sahibi farz edin hiç dememiş haberiniz yoktur. Eminim böyle davranmakla bir şey kaybetmezsiniz.

Normal şartlarda bunu bende hiç sorgulamıyorum ama yaşantı biçimi biraz geniş diyim ben bir de durduk yere bunu anlattı bana ortada hiçbişey yokken ve erkek arkadaslarımla ben evli hayatı yasıyorum gibi arada laflar söylüyordu hani bu durumunu mu duyurmaya çalısıyor yarın bir gün bişey olduğunda diye düşünüyorum bir yandan
Senin de yaşantı biçimin Yeşilçamda ki kötü kadınlardan hallice. Sana ne? Dön bi karakterine bak, ahlak değil çamur sende ki mübarek . Leş zihniyetlisin, senin gibilerden de çok var maalesef

Bence mesele yengeye güvenmek değil. Bizim bile iki dakikada kafa yapısını çözdüğümüz bu yengeye söz konusu görümce neden güvensin? bence görümce yengenin ilkel beynini gördü ve yengeyle dalga geçmek için böyle bir sır uydurdu. yani umarım öyledir.

X