- 10 Eylül 2024
- 552
- 371
- Konu Sahibi Birbebek00
madem siz çokca yardımcı olmak istediniz ve kabul etmedi, bence siz çok içine dahil olmayın daha fazla, ve bu şekilde rahat rahat anlatıyorsa da lütfen benimle artık bu şekilde özellerini paylaşma, yardımcı olmak istiyorum kabul de etmiyorsun deyip geçin. Bu işin sonu size zarar. Her açıdan siz kötü olursunuz. Anlatsanız zaten fırsatçı konumuna düşüp kötü olursunuz ki zaten doğru olan anlatmamanız sizi ilgilendirmez. Bi de hem bakireliğini düşünmüşsünüz ilk yazılarda hem de son yazınızda ne önemi var demişsiniz. ne olursa olsun aile içi hele ki eş ailesi ile iletişiminizde mesafeniz olsun, kendi aile içinizden biri bunu yaşasa hiç yaşanmamış gibi konuyu kapatıp psikolojik destek ihtiyacı sağlarsınız. Ama eş ailesi olunca ne olursa olsun kendi aileniz gibi olamıyor bu bir gerçek. O yüzden diyorum ki zararı her türlü size :))Ya şimdi ben bu konuya direk girip de parça parça anlattığım için anlaşılmıyorum sanırım ben bu konuda emin olamadım
Ve ayrıca eşiniz bu kadar sert düşüncede ise sizden önce suçlaması gereken annesi ve kızkardeşi olur olmalı da, ama size karşı da güven problemi yaşayacaktır her ne kadar kişinin özelidir paylaşmamanız doğru olandır evet ama kızgınlıkla illa ki size de çatacaktır.
hiç bilmiyormuşcasına, duymamışcasına ve bi daha duymak istemediğinizi belirtircesine görümcenize belirtin geçin. Çok istiyor ve bu kadar da açık konuşabiliyorsa annesiyle paylaşsın gitsin arkadaşlarıyla paylaşsın. gerekiyosa da psikolojik destek alsın.
Yarın bi gün dediğiniz gibi şeyler olursa da bana ne git annene sor der geçerseniz.