• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle okuyun görüşe ihtiyacim var

Onun hesabından kadınla konusurdum ben olsam.eşimi sona saklardım.ama kadınla muhatap olma taraftırıyım bu durumlarda.bakalım ewlı oldugunu bılıyor mu.biliyorsa bazılarımızın bu tip kadın müsvettelerine haddini bildirmesi gerek.sen sus ben sus kadınlar cesurca yazıyor.
Eşimin iş telefonunda calıstıgı yerin sekreterinin mesajını gordum.komik video atmıs gülmüş.sonra lan lun konusmaları..
Siz iş arkadaşı değil misiniz bu nasıl uslup ben eşimle boyle konusmuyorum.nasıl bi rahaylıkla konusabılıyorsun.bır daha boyle bı mesaj gorursem once patronunla sonra da senınle ozel olarak bi gorusme yapari diye mesaj attım. Numarasını da kaydrttm ne olur olmaz diye.sosyal medyadan falan takip istegi yolladım hatta.buralardayım gibisinden..
Sonra bı aksilik yasamamıstım.özür falan dilemişti.neyse üzüleceğinize harelete geçin.eşim oyle yapsa o bilgisayarı telefonu yediririm ona. Baska kadınla küfürlü bebeğimli yazısocak ha. Valla zaten gözü yemez.hem onu hem kadını dunya aleme rezil ederim.yasadıgı yere iş yerıne ailesine.. Aptal yerine konup asil asil sessizce cekip gidemem yani.unutulmaz bi son yasanır ilişkide.yazarken bile hırslanıyorum.

Küfürler standart olanlarda malesef cok kullanilanlar yani sıkıntı yokta
Yok derken yine agzina edilecek durum ama
fantazikse gec karsisina iki agzina et ve aynı şekil davran sende
Ortalığı yıktım valla sakinligimi bozdum baka kaldı bana böyle birseyi nasıl yakistiriyorsun diyor

Onun hesabından kadınla konusurdum ben olsam.eşimi sona saklardım.ama kadınla muhatap olma taraftırıyım bu durumlarda.bakalım ewlı oldugunu bılıyor mu.biliyorsa bazılarımızın bu tip kadın müsvettelerine haddini bildirmesi gerek.sen sus ben sus kadınlar cesurca yazıyor.
Eşimin iş telefonunda calıstıgı yerin sekreterinin mesajını gordum.komik video atmıs gülmüş.sonra lan lun konusmaları..
Siz iş arkadaşı değil misiniz bu nasıl uslup ben eşimle boyle konusmuyorum.nasıl bi rahaylıkla konusabılıyorsun.bır daha boyle bı mesaj gorursem once patronunla sonra da senınle ozel olarak bi gorusme yapari diye mesaj attım. Numarasını da kaydrttm ne olur olmaz diye.sosyal medyadan falan takip istegi yolladım hatta.buralardayım gibisinden..
Sonra bı aksilik yasamamıstım.özür falan dilemişti.neyse üzüleceğinize harelete geçin.eşim oyle yapsa o bilgisayarı telefonu yediririm ona. Baska kadınla küfürlü bebeğimli yazısocak ha. Valla zaten gözü yemez.hem onu hem kadını dunya aleme rezil ederim.yasadıgı yere iş yerıne ailesine.. Aptal yerine konup asil asil sessizce cekip gidemem yani.unutulmaz bi son yasanır ilişkide.yazarken bile hırslanıyorum.
Kadın türk değil türk olsa kaç kaç konuşmuştum birde herhangi bir numara falan da yok oyun icindeki sohbet alanında yaptigini kotu birşey olarak görmüyor bile hak ettiler canlarını sıkmak istedim gibi cumleler kuruyor

Çok çirkin birşey bu yaptığı ama bence eşiniz oyuna aşırı kaptırmış.kendi deneyimlerinden yola çıkarsam
1.kadın buna oyunda bir zarar verdi.eşiniz kendini kaybetti.
2.kadında gözü vardı.yüz vermeyince küfür etti.
İkiside çok sık başıma geldi.erkekler oyunlarda inanılmaz çirkinleşiyor.eşiniz oyunda ne yapıyor ediyor gözlemleyin.ben anlaman deyip kenara çekilmeyin.oyuna kendini kaptırınca göz hiçbirşeyi görmüyor.mantık devre dışı kalıyor.

Çok çirkin birşey bu yaptığı ama bence eşiniz oyuna aşırı kaptırmış.kendi deneyimlerinden yola çıkarsam
1.kadın buna oyunda bir zarar verdi.eşiniz kendini kaybetti.
2.kadında gözü vardı.yüz vermeyince küfür etti.
İkiside çok sık başıma geldi.erkekler oyunlarda inanılmaz çirkinleşiyor.eşiniz oyunda ne yapıyor ediyor gözlemleyin.ben anlaman deyip kenara çekilmeyin.oyuna kendini kaptırınca göz hiçbirşeyi görmüyor.mantık devre dışı kalıyor.
Oyuna bende üye olmuştum zaten peşini bırakırmiyim eşimin tek dedi emeğim de emeğim küfürü hak etti o hesabın kadın mı erkek mi olduğunu bile bilmiyorumm sadece profilde kadın resmi var diyor

Oyuna bende üye olmuştum zaten peşini bırakırmiyim eşimin tek dedi emeğim de emeğim küfürü hak etti o hesabın kadın mı erkek mi olduğunu bile bilmiyorumm sadece profilde kadın resmi var diyor
O doğru olabilir çünkü genelde erkeklerde kadın gibi davrananlar veya kadın karakterle oynayanlar vs çok oluyor.bence eşiniz doğruyu söylüyor ama siz yine peşini bırammayın.ne olursa olsun o şekilde küfür etmesi çok çirkin.

O doğru olabilir çünkü genelde erkeklerde kadın gibi davrananlar veya kadın karakterle oynayanlar vs çok oluyor.bence eşiniz doğruyu söylüyor ama siz yine peşini bırammayın.ne olursa olsun o şekilde küfür etmesi çok çirkin.
Aynen akşam baya büyük bir tartisma yaşadık burnundan getirdim diyebilirim

Acımak mi oynamasın oda ergenler go
gob
Ne acıması ergenler gibi oyun oynuyor oynamasın hadi oynuyor kadınlar ne alaka git erkeklerle oyna sadece
Son zamanlar her kes bagimli olmus oyunlara. Oyun oynayan tek erkek o degil.hem ne fark eder kadinla oynamissin ya erkekle.

Son zamanlar her kes bagimli olmus oyunlara. Oyun oynayan tek erkek o degil.hem ne fark eder kadinla oynamissin ya erkekle.
Sadece kadın da değil grup erkekler kadınlar ona birsey demedim biliyordum sadece kadına yazdığı cinsel içerikli küfürler beni kızdıran

Kızlar bugün eşimin telefonuna bakarken gördüm ki oynadığı bir oyundaki yabancı bir kadına ağza alınmayacak küfürler etmiş hep sonuna gülücükler koyarak cinsel içerikli küfürler başımdan kaynar sular döküldü ne tepki verecegimi bilemedim siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız konuşmaya nasılsın bebeğim diye başlıyor ve küfürler ediyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
oyunlardan ve oyun bağımlılarından nefret eden biri olarak bu mesajı yazıyorum. Ben eşinizin gerçekten 7 ay boyunca ugrasıp (kendince) emek verdiğini düşündüğü için bu mesajı attıgına inandım nedense. Yabancı oldugu içinde küfredip gülücük koyma gereği duymus olabilir. Erkekler bizim sandıgımızın aksine o kadar dikkatli değiller kız yada erkek farkettiğinden bile emin değilim. Bence doğruyu söylüyor . ve oyun bağımlıları için gerçekten 7 ay çok önemli. Hangi oyunu oynadıgını bile tahmin ediyorum. Bir karakter var oyunda ve onu geliştirmwj için ugrasıyor büyük ihtimalle.

Anormal geldi.

Evet aynen öyle kendiside öyle diyor ama ben sadece bir oyun bunlara gerek yok gözüyle bakıyorum olaya burda anlaşamıyoruz 🤦‍♀️

Evet aynen öyle kendiside öyle diyor ama ben sadece bir oyun bunlara gerek yok gözüyle bakıyorum
Kimi sinir etmek istediğine ngore değişir karşıdaki kadını değil ama sizi sinir etti
Aynen öyle o kadın yabancı zaten onun bu küfürler ne kadar rahatsız eder ki olan bize oldu

Back