Çok acil bir akıla ihtiyacım var

Konu linçlendikçe çevirme şimdi sana burda iki kişi gaz verip söyle kocana aran bozulur dese hiç öyle evlat kız çocuk acıma duymazdınız dönmeyin şimdi

yarın iş yerine gidip ifade aldırıyorsunuz ya hani iki ihtimal var ya hastane ya emniyet ee hastane için çok geç ?? Siz niye her şeyi kıvırma peşindesiniz
Benim anladığım sizin bu konularda alakanız olmadıgı

Öncelikle bayan birey değil, kadın. Mesleğimiz bu filan diyorsunuz da belli ki psikolojiyle alakası olmayan bir iş. Öyle olsaydı tecavüz ve taciz mağdurlarının çok büyük bir kısmının, travma çocukluktaysa ergenlik sonrası psikolojik ciddi hastalıklar yaşayıp, gelişigüzel cinsel birliktelikler de dahil hayatlarının tedavi olana kadar yokuş aşağı gittiğini de bilirdiniz. Hiç intihar girişimi oldu mu bu kızcağızın, tedavi gördü mü? Ama pardon sizin derdiniz yarın bir gün kocası hesap sorarsa ben kendi kocama ne derim? Hey Allah ım hey!
Evet malesef ki her konuda bir bilgimiz yok olsaydı o kadar burda sormazdım her birinizin yazdıgını ne düşündüğünü okumam da bundan ötürü fikir sahibi olmak ve yanlıs bişey yapmamak

Kız tecavüze uğramış. Beellki yalandır gibi ima ederek konuşuyorsunuz. Kız tecavüze uğradığını paylaşmış, yarın öbür gün kız kendini hazır hissedecekte , evlenecekte , duyulacakta ah ben kocama nası hesap veririm diye bencillik yapıyorsunuz. Belli etmezsiniz içinizde tutarsınız üzerinize vazife olmayan şeylere karışmazsınız olur biter. Çok bencilsiniz.
Ben hayatta herşeyi düşünüyorum ama hala rahatsıs ediyorsa bu adam ve bu gerçekse ne yapalım bırakalım devam mı etsin o da bununla ömür boyu mu yasasın evet yarın bir gün basına daha büyük bir felaket gelirse ben eşimin yerinde olsam bende derdim neden söylemedin bana diye ben bunu düşünerek buraya konu açtım ama artısıyla eksisiyle

Tecavüz olup olmaması umurunuzda bile değil. Tek derdiniz kocanıza kız kardeşinin açığını(!) söylemek değil mi?
Şurada 2 kişi git söyle dese yana yana gidip anlatacaksınız. Olabilecek şeyler umurunuzda bile değil.
Görümceniz de salak mıdır nedir sizi tanımamış herhalde bunca zaman, gelip anlatmış böyle bir şeyi.
Nasıl biri olduğunuzu tez vakitte çözer umarım.

Ben hayatta herşeyi düşünüyorum ama hala rahatsıs ediyorsa bu adam ve bu gerçekse ne yapalım bırakalım devam mı etsin o da bununla ömür boyu mu yasasın evet yarın bir gün basına daha büyük bir felaket gelirse ben eşimin yerinde olsam bende derdim neden söylemedin bana diye ben bunu düşünerek buraya konu açtım ama artısıyla eksisiyle
Siz bizimle kafamı buluyorsunuz? Adamın onu rahatsız ettiğini söylediniz şimdide" hala rahatsız ediyorsa ne yapalım" diyorsunuz. Karar verin adam rahatsız ediyor mu etmiyor mu?

Çok acil bir akıla ihtiyacım var
Arkadaşlar ben uzun süredir evli çocuklu bir kadınım. Görümcem benden yaşca ufak bana seneler önce tecavüze ugradıgını ve bunu kimseye anlatamadığını bu sene annesine söylediğini söyledi işin açığı gerçekten böyle bir durum mu var yoksa kendi rızasıyla mı birlikte oldu bunu kapatmaya çalısıyor anlamadım ama kayınvalidem den tık çıkmadı eşimin haberi yok yarın evlense sıkıntı eşim sen biliyordun neden söylemedin derse ya da söyledim hadi daha kötü şeyler olursa diye korkuyorum ben ne yapmalıyım akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin
Size neden anlattı ? Onu bu durumdan kurtarın psikolojik olarak iyilestirin diye mi ,çözüm bulun diye mi ? Ne oldu da anlattı ?

Tecavüz olup olmaması umurunuzda bile değil. Tek derdiniz kocanıza kız kardeşinin açığını(!) söylemek değil mi?
Şurada 2 kişi git söyle dese yana yana gidip anlatacaksınız. Olabilecek şeyler umurunuzda bile değil.
Görümceniz de salak mıdır nedir sizi tanımamış herhalde bunca zaman, gelip anlatmış böyle bir şeyi.
Tez vakitte gerçek yüzünüzü görür umarım.

E Polis’im ded

Siz bizimle kafamı buluyorsunuz? Adamın onu rahatsız ettiğini söylediniz şimdide" Hala rahatsız ediyorsa ne yapalım" diyorsunuz. Karar verin adam rahatsız ediyor mu etmiyor mu?
Ediyormuş işte hala 6 yıl olmuş adam evlenmiş çoluğa çocuga bile karısmıs hala telefonumu buluyo engelliyorum sürekli ulaşıuor diyo kız

İşin açığı düşündüğüm ve emin olamadıgım için bunu sordum şimdi şöyle düşünün tecavüze uğrayan çoğu bayan birey çoğu zaman erkeklerden kaçar dokunmasını istemez çoğu günlük rutini korkuyla geçer ve çok yıpratıcı olur ama anlatan kişi her gece barda orda burda gece eve gelmiyor ama korku yok ve hani başkalarıyla da birlikte olduğunu söyledi bu yüzden emin olamadım zaten hani yarın bu ortaya çıkar ben böyle dersem kimse bana bişey demez gibi mi düşündü anlamadım çünkü o an bunu söylese herkes arkasında dururdu zaten şimdi de öyle tecavüze ugradım demese sıkıntı yok gitsin kimle birlikte olursa olsun kendi hayatı kendi seçimi ama tecavüz deyince işin rengi değişiyor .
Siz bakireligine mi takildiniz tecavuze mi ?

Ediyormuş işte hala 6 yıl olmuş adam evlenmiş çoluğa çocuga bile karısmıs hala telefonumu buluyo engelliyorum sürekli ulaşıuor diyo kız

Offf 🙄
Şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri insanların kendi kapasiteleri dahilinde söyledikleri yalanlara herkesin hemen inanacağını sanması.
Ablacım adam rahatsız ediyor olsa konuyu "böyle böyle bir durum var, görümcem için endişeliyim, eşime söylesem mi" diye açardın.
Sen nasıl açmışsın?
Yarın bir gün bu kızı biri alır da kusurlu diye olay çıkarırsa kocama ne derim diye.
Allah aşkına aklınıza gelen her şeyi millete yedireceğinizi sanmayın ya.

İşin açığı düşündüğüm ve emin olamadıgım için bunu sordum şimdi şöyle düşünün tecavüze uğrayan çoğu bayan birey çoğu zaman erkeklerden kaçar dokunmasını istemez çoğu günlük rutini korkuyla geçer ve çok yıpratıcı olur ama anlatan kişi her gece barda orda burda gece eve gelmiyor ama korku yok ve hani başkalarıyla da birlikte olduğunu söyledi bu yüzden emin olamadım zaten hani yarın bu ortaya çıkar ben böyle dersem kimse bana bişey demez gibi mi düşündü anlamadım çünkü o an bunu söylese herkes arkasında dururdu zaten şimdi de öyle tecavüze ugradım demese sıkıntı yok gitsin kimle birlikte olursa olsun kendi hayatı kendi seçimi ama tecavüz deyince işin rengi değişiyor
Bu kadın tecavüze uğramış ya da kendi rızasıyla cinsel birliktelikler yaşamış olsun. Her iki durumda da eşim öğrenirse ne yaparım diye endişelenmenize gerek yok. Kız size güvenerek sizinle bir sırrını paylaşmış. Normalde akraba çevresine hele ki kardeşinin eşine kızın yaptığı gibi özel hayatını anlatan kişi çok nadirdir. Siz kızın güvenini boşa çıkarmamalısınız ve bu kızın evlilik yolunda da bakire olup olmadığını sorun etmeyen bir erkek bulacağını düşünüyorum.
bunun olduğu zamanda bu çocukmus adam evlenmiş hala bulup arıyormus yazıyormus zaten bu bir ikincisi bu kız bunu gecmiş zaten engelliyorum falan filan diye
Taciz eden kişi hala kıza ulaşıyor falan demişsiniz ama o olay kızın bir engellemesine bakar. Şuan ortada ciddi bir taciz durumu olsa ve kız tehlike altına girse polis olduğunuz için tabiki de size başvurur. Ama öyle bir durum oluşana kadar - ki oluşacağını da hiç düşünmüyorum - bu konuyu kapatmanız gerekiyor. Herkesin kendi yaşantısı, yerinizde olsam benimle böyle bir sır paylaşıldığı için mutlu olurdum, eşiniz bu durumu öğrenecek de sorun yaşayacaksınız gibi gerçekleşmesi yüzde bir bile olmayan ihtimalin peşine düşmezdim.

Ya bizim sıkıntımız o işte biz bu mesleğin içindeyiz duyulmama ihtimali yok bana bugün şikayetçi olcam desin yarın götüreyim iş yerine alınsın ifadesi ama abisi de duyar otomatik
O zaman abinle konuş o pislik cezasız kalmasın vs deseniz. Allah korusun neler duyuyoruz takıntılı manyağın teki çıkar. Kızı bu şekilde uyarın. Abin duysa nolcak yasal yollardan hakkımızı arayalım falan deyin.

Ortada hiç bişey yokken bunu anlattı

Bakireliğine neden takılayım banane ama tecavüz olayı takılmayacak bir nokta mı
Siz evlenince bu ortaya cikarsa kocama ne derim demişsiniz o yüzden yazdım. Eğer bu konuda ciddiyseniz önce kayınvalideme gidip durumu anlatın anne haberim var falan diyorsa gercekliginden emin olup eşinize babasına vs anlatın gerekli yerlere şikayetinizi yapın.

O zaman neden önceki cevabınız da " hala rahatsız ediyorsa" diye bir cümle kullandınız?
Ya şimdi ben bu konuya direk girip de parça parça anlattığım için anlaşılmıyorum sanırım ben bu konuda emin olamadım şahsın görüştüğü ettiği pek çok kişi oldu oluyor herkes hani gençtir olur diyip geçiyor zaten anne baba yanında istediği hayatı yasıyor biri bana şu yanlısı yaptı dese zaten hepimiz arkasında oluruz ama annesinin en çok kızacagı şey biriyle birlikte olmasıdır bunu anneme anlatmıs böyle böyle diye e çocuk nerde annem bilmiyor ama beni rahatsız ediyor tamam biz halledelim hayır olmaz e ne olcak bu adam seni rahstsız etmeye devam mı edecek seni sahipsiz mı sandı yok ben hallederim abla yavrum halledememişsin ki bunlar yasanmıs olsun geçti bitti ben zaten pnu şikayet ederim diye tehdit ediyorım ama ben erkek arkadaslarımla ilişki yaşıyorum zaten tamam yaşa buna bişey dediğim yok diyorum ama anlattıgın mevzu farklı ikisi birbirinden ayrı ben işte bakire değilim artık muhabbetine değindiriyor en son dedim ki bak ablam eğer sıkıntk buysa bunun da çözümü var ama kimseye kendini kanıtlama durumın da yok ama ben evlenmeyi düşünüyorum erkek arkadasım bakire istiyor yarın işte evlenınce sıkıntı olcak ben en son şu cümleyi kullandım dedim bakirelik insanın içinde olur sen evlendiğin adamı aldatma yalan söyleme her zaman temiz kalpli ol bu.geri kalanı olsa ne olmasa ne.

zaten benim korkumda yarın evlendi mi malum kocasıyla problem olur bişey yaşanır annem yengem biliyordu der bende eşimle problem yasarmıyım tek sorunum bu

ben en son şu cümleyi kullandım dedim bakirelik insanın içinde olur
Konunu başı ve konunun bitişi yani siz kendi söylediğinize kendinizi inandırmışsınız sıkıntı yok ama uzaktan bakınca komedi

Bu kadın tecavüze uğramış ya da kendi rızasıyla cinsel birliktelikler yaşamış olsun. Her iki durumda da eşim öğrenirse ne yaparım diye endişelenmenize gerek yok. Kız size güvenerek sizinle bir sırrını paylaşmış. Normalde akraba çevresine hele ki kardeşinin eşine kızın yaptığı gibi özel hayatını anlatan kişi çok nadirdir. Siz kızın güvenini boşa çıkarmamalısınız ve bu kızın evlilik yolunda da bakire olup olmadığını sorun etmeyen bir erkek bulacağını düşünüyorum.

Taciz eden kişi hala kıza ulaşıyor falan demişsiniz ama o olay kızın bir engellemesine bakar. Şuan ortada ciddi bir taciz durumu olsa ve kız tehlike altına girse polis olduğunuz için tabiki de size başvurur. Ama öyle bir durum oluşana kadar - ki oluşacağını da hiç düşünmüyorum - bu konuyu kapatmanız gerekiyor. Herkesin kendi yaşantısı, yerinizde olsam benimle böyle bir sır paylaşıldığı için mutlu olurdum, eşiniz bu durumu öğrenecek de sorun yaşayacaksınız gibi gerçekleşmesi yüzde bir bile olmayan ihtimalin peşine düşmezdim.
Tek bu şekilde olsun yüzü gülsün ben ne o zarar görsün istiyorum ne de yarın bir gün basına bişey gelsin

X