• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle okuyun görüşe ihtiyacim var

Kızlar bugün eşimin telefonuna bakarken gördüm ki oynadığı bir oyundaki yabancı bir kadına ağza alınmayacak küfürler etmiş hep sonuna gülücükler koyarak cinsel içerikli küfürler başımdan kaynar sular döküldü ne tepki verecegimi bilemedim siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız konuşmaya nasılsın bebeğim diye başlıyor ve küfürler ediyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Yoksa fantezi mi aklıma direk bu geldi yok artikkkk😨

Yüzüme bakmıyor ve konuşmuyor normalde haklı olsa ortalığı ayağa kaldırır kendini savunur ama şuan öyle tepkisiz ki
Siz de tepki vermeyin bir süre ama uzun sürerse biseyler yapmak lazım gelir. Bu erkekler üzgünüm hataydı demeyi bile beceremiyolar bazen.
Bir süre sonra konuasinj umuyorum yoksa siz konuşun ne yapmaya çalışıyorsun böyle diye . Sert olmasın ses tonunjz bir nevi özür dilemeye sevk etmek

Siz de tepki vermeyin bir süre ama uzun sürerse biseyler yapmak lazım gelir. Bu erkekler üzgünüm hataydı demeyi bile beceremiyolar bazen.
Bir süre sonra konuasinj umuyorum yoksa siz konuşun ne yapmaya çalışıyorsun böyle diye . Sert olmasın ses tonunjz bir nevi özür dilemeye sevk etmek
Özür dilese bile benden bazı şeyler gitti güven gitti özür geri getirmez ki

Sabriniza hayran kaldım, zerresi bende olsa keşke..
Şu anda adamın yüzüne tukuruyor olurdum sanırım.
Ay hiç sakin kalkamiyorum şöyle konularda ya, ama siz iyi iyi yapıyorsunuz..
Yani umarım..
Normalde ben de kızarım ama inanın çok hayal kırıklığına uğradım içimden hiçbirşey demek gelmiyor ne desem düzelir ki artık içimde bitti galiba bir şeyler

Hoş değil, sinir bozucu ama aldatma değil.

Oyun bağımlısı ve 7 ayını vermişse ve silinmisse saçma sapan tepkisi bundandır anlamasamda.
Cok bağımlı normalde yanimda asla küfür etmez hiç bir kavgada duymadım bir argo bir küfür utanır yanimda bunu görünce aklım cıktı hemde bir kadına bu şekilde yazması izahı yok

O zaman sert bir fırça at gözünü korkut rahatsızligini anlasın
Bilmiyorum eğer konuşmak isterse zaten susmam ama ondan adım bekliyorum ben konuşmaya gidersem birşeyleri düzeltmeye çalıştığımı düşünür ama böyle sessiz kalınca bilir ki gerçekten büyük bir hayal kırıklığı bende

Back