- 16 Temmuz 2015
- 363
- 610
- 103
Ne der biliyormusun engelle gitsin cevap verme derBenim esim oyle bisey yapsa onu gormemis gibi davranip biri bana sosyal medyada boyle boyle yaziyor bana yuruyor galiba derim bakalim kendi napacak oyle bisey olunca
Yoksa fantezi mi aklıma direk bu geldi yok artikkkkKızlar bugün eşimin telefonuna bakarken gördüm ki oynadığı bir oyundaki yabancı bir kadına ağza alınmayacak küfürler etmiş hep sonuna gülücükler koyarak cinsel içerikli küfürler başımdan kaynar sular döküldü ne tepki verecegimi bilemedim siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız konuşmaya nasılsın bebeğim diye başlıyor ve küfürler ediyor
Banada öyle geldiFırsatını bulsa ,karşılığını alsa kesin aldatır.
kendide yapinca demekki millete bisey diyemiyor naptiniz konustunuzmu esinizleNe der biliyormusun engelle gitsin cevap verme der
Sanmıyorum aşırı sinirliydi dün oyuna 7 ay emek vermiş ve herseyini silmişler sonrada bu kıza boyle bir konuşma atmisYoksa fantezi mi aklıma direk bu geldi yok artikkkk
Siz de tepki vermeyin bir süre ama uzun sürerse biseyler yapmak lazım gelir. Bu erkekler üzgünüm hataydı demeyi bile beceremiyolar bazen.Yüzüme bakmıyor ve konuşmuyor normalde haklı olsa ortalığı ayağa kaldırır kendini savunur ama şuan öyle tepkisiz ki
Sabriniza hayran kaldım, zerresi bende olsa keşke..Aynen öyle yok sayıyorum onu artık görmezden geliyorum
Yok canım hiç ben geldim odaya ayni odada oturmak bile istemiyorum konuşma gereksinimi duymuyor galiba sessiz sessiz oturuyorkendide yapinca demekki millete bisey diyemiyor naptiniz konustunuzmu esinizle
Özür dilese bile benden bazı şeyler gitti güven gitti özür geri getirmez kiSiz de tepki vermeyin bir süre ama uzun sürerse biseyler yapmak lazım gelir. Bu erkekler üzgünüm hataydı demeyi bile beceremiyolar bazen.
Bir süre sonra konuasinj umuyorum yoksa siz konuşun ne yapmaya çalışıyorsun böyle diye . Sert olmasın ses tonunjz bir nevi özür dilemeye sevk etmek
Normalde ben de kızarım ama inanın çok hayal kırıklığına uğradım içimden hiçbirşey demek gelmiyor ne desem düzelir ki artık içimde bitti galiba bir şeylerSabriniza hayran kaldım, zerresi bende olsa keşke..
Şu anda adamın yüzüne tukuruyor olurdum sanırım.
Ay hiç sakin kalkamiyorum şöyle konularda ya, ama siz iyi iyi yapıyorsunuz..
Yani umarım..
Banada öyle geldi
Ay bu erkeklere artik diyecek laf bile bulamiyorum bosver sen onu hic umursamaYok canım hiç ben geldim odaya ayni odada oturmak bile istemiyorum konuşma gereksinimi duymuyor galiba sessiz sessiz oturuyor
Cok bağımlı normalde yanimda asla küfür etmez hiç bir kavgada duymadım bir argo bir küfür utanır yanimda bunu görünce aklım cıktı hemde bir kadına bu şekilde yazması izahı yokHoş değil, sinir bozucu ama aldatma değil.
Oyun bağımlısı ve 7 ayını vermişse ve silinmisse saçma sapan tepkisi bundandır anlamasamda.
Ben çocuğumla ilgileniyorum o olmasa benim için boşanma sebebiAy bu erkeklere artik diyecek laf bile bulamiyorum bosver sen onu hic umursama
O zaman sert bir fırça at gözünü korkut rahatsızligini anlasınSanmıyorum aşırı sinirliydi dün oyuna 7 ay emek vermiş ve herseyini silmişler sonrada bu kıza boyle bir konuşma atmis
Bilmiyorum eğer konuşmak isterse zaten susmam ama ondan adım bekliyorum ben konuşmaya gidersem birşeyleri düzeltmeye çalıştığımı düşünür ama böyle sessiz kalınca bilir ki gerçekten büyük bir hayal kırıklığı bendeO zaman sert bir fırça at gözünü korkut rahatsızligini anlasın
Gülücükler vardı hep sonunda kadında ona terbiyesiz bir hareket emojisi göndermişSırf kufur etmek icin yazsa sonunda gulucuk olmaz
Kadindan da fantezik cevaplar gelse devam ederdiGülücükler vardı hep sonunda kadında ona terbiyesiz bir hareket emojisi göndermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?