• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle okuyun görüşe ihtiyacim var

Böyle bazı dayılar oluyor başta yavşarcasına mesaj atıyorlar bebeğim nasılsın vb. Sonra cevap vermeyince yani yüz bulamayınca küfür etmeye başlıyorlar. Eşiniz de onlardan sanırım

Böyle bazı dayılar oluyor başta yavşarcasına mesaj atıyorlar bebeğim nasılsın vb. Sonra cevap vermeyince yani yüz bulamayınca küfür etmeye başlıyorlar. Eşiniz de onlardan sanırım
Bunun durum farklı biraz oyundaki bir bayan eşimin 7 aydır emek verdiği bir oyunu sildirmiş eşimde böyle şeyler yazmış

Ben çocuğumla ilgileniyorum o olmasa benim için boşanma sebebi
Ne diyim allah islah etsin kadinlar cocuklari icin kabul etmem dedigi seylere bile katlanabiliyorken erkeklerin bunlari hice saymasi inssslh daha yapmaz. Ama bu konun ustunu ortmesine izin verme utandir bidaha yapamasin

Ne diyim allah islah etsin kadinlar cocuklari icin kabul etmem dedigi seylere bile katlanabiliyorken erkeklerin bunlari hice saymasi inssslh daha yapmaz. Ama bu konun ustunu ortmesine izin verme utandir bidaha yapamasin
Aynen öyle gerçekten asla sineye çekçek biri değilim ama çocuğuma kıyamıyorum hiç

Yapılacak iki şey var..oyuna üye ol..oyna ve ona agzına ne gelirse ordan söyle..😈

Küfürler standart olanlarda malesef cok kullanilanlar yani sıkıntı yokta
Yok derken yine agzina edilecek durum ama
fantazikse gec karsisina iki agzina et ve aynı şekil davran sende

Back