- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Yazdım cevap vermediBen olsam soylerdim saka amacli.
Geliyodun hani?onu bunu hazirlattim bana diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım cevap vermediBen olsam soylerdim saka amacli.
Geliyodun hani?onu bunu hazirlattim bana diye
Söyledim dönüş yapmadi..kesinlikle bütün evde seni bekledim benimde işlerim vardı birdaha kesin karar verip öyle ara de...çok ayıp yaptığı bende olsam çok kızardım..
Oyle yapıyorum şuanarkadaşlığını gözden geçir...
Aynen bebeğim ya doğru söylüyorsun mesafeli olacam artikmesafeni koy biriciğimm yani tavrını koy. sen iyi niyetlisin ama haketmiyor işte bazıları.
Aynen bende kendimi salak gibi hissettim karşısında arkadaşı geç bir insan var yani cok ayıp yaptığı bundan sonra bende öyle yapicamZor bir durum benimde başıma gelmişti buna benzer bi olay.. İnsan kendini kötü hissediyor gerçekten salak yerine konduğunu düşünüyor.. Böyle hissetmemizi dost sandıklarımız sağlıyor zaten.. Yada biz haddinden fazla değer veriyoruz dostumuz diye.. Bizim değer verdiğimiz kadar onlar bize değer vermiyor demekki.. Bi laf var ya hani "Dost diyebilmek, Dost diye bilmek ikisi çok ayrı..!" aynen tamda böyle ikisi çok farklı bişey.. Bence sende bundan sonra hakkedene hakettiği değeri ver ben artık öyle yapıyorum.. Arayanı arıyorum, soranı soruyorum.. Bundan sonra böyle..
Hiç sorma geleceği yer 10 dakikalık bi mesafe. Tamam gelmek istemeyebilir ama haber vermesi gerekirdi. Ki hazırlık yapacagimi da biliyor ama oda hakli daha oncede yapti yin3 geldiğinde gygüzel agirladim kuru çay koyacaktim önüne böyle olmazdi belkideEn sevmediğim insan tipi, ya gelirsin ya gelmezsin, karşındaki de ona göre hazırlıyor kendini
Bana bir arkadaşım buna benzer bir hareket yaptı. (uzaktan akraba)
Kahvaltıya geliyim dedi. Ben çalışan kadınım bir hafta sonum var.
Cumartesi sabah erkenden kalktım, hazırlıklar yaptım pastaneden envayi çeşit
Ben değer veririm evime gelene, saat 9 oldu 10 oldu yok.!! yuh herşey soğudu saat 1 de geldi..
Uyuya kalmış.. çalışmıyo etmiyor.. bu ne ya saatini kursaydın, bu bana yapılan saygıssızlıktır.
Zaten bir daha da sözleşmedik onunla.. burcumun özelliği de bu ben netimdir. geldim geldim
Bence siz de bundan sonra tavrınızı koyun. Sizi tüm gün oyalamış durmuş. Sanki bana fizandan gelecek
Hiç sorma geleceği yer 10 dakikalık bi mesafe. Tamam gelmek istemeyebilir ama haber vermesi gerekirdi. Ki hazırlık yapacagimi da biliyor ama oda hakli daha oncede yapti yin3 geldiğinde gygüzel agirladim kuru çay koyacaktim önüne böyle olmazdi belkide
Bende öyle olacam valla artık ne bu yani saygısızlıktan baska bisey değil tavrimi koyucam srtik bendeAaa yok ben sinir yaparım.. ben beklemeyi bekletilmeyi hiç hazmedemem illa bir hır çıkartırım.
Benim halamla eşinin bi özelliği vardır çok severim.
Biri onlara gelecekse kaçta burada olursunuz diye hep sorarlar.
Herkeste alışmış onlara hep hangi saate dedilerse o saatte orda olurlar.
Halamlar da 7 de der 7 de orda olurlar . 5 10 dk anca oynar..
Müsait değilim diyeceksin.Bu kadar basit.Dün arkadaşım mesaj attı yarın size gelecem müsaitsen dedi bende gel buyur dedim sabah gelecek diye çok uykusuz olduğum halde erken kalktım güzel bi kahvaltı hazırlayayım dedim öğlene doğru anca yazdı ben gelmesem haftaya mı gelsem dedi neden dedim dönüş param yok dedi. Bende var sorun değil dedim gelmek istersen ama yok dersende sen bilirsin dedim tamam geleyim o zaman dedi kahvaltı hazırlıyorum dedim teyzemdeyim yemeden bırakmaz sen ye dedi tamam dedim. 10 dk geçti bu seferde ya ben akşam dersten sonra geleyim dedi tamam dedim yine. yemek yaptım mısıra kadar hazırladım film falan izleriz diye bu saat oldu ne geldi ne gelmicem diye haber verdi. O kadar bozuluyorum ki artık. Yakasına yapışmadım yani geleceksin diye kendi gelmek istedi. ne bu şimdi? kendime saygısızlık bu biliyorum ama salak gibi hissediyorum kendimi. yarın arasa gelecem dese yine gel derim eminim asla müsait değilim diyemem ama demem gerekiyor galiba artık. değersiz hissetim kendimi. ben mi abarttım acaba? haksız mıyım? şimdi yazsa sinirim geçmez ama sabaha sinirimde geçer
Tekrar muhatap bile olur muyuz bilmiyorum mesajima cevap vermedi çünküKendini bilmezin biri işte boşver
Müsait değilim dedi gitsin
akillandim zaten dün itibariyle..Müsait değilim diyeceksin.Bu kadar basit.
Evet öyle görüyor bende de hata var tabii buna izin vermemeliydimBence bu size bir ders olsun..eğer sürekli yapıyorsa göz yummayın..bu ne yaa belli ki sizi çantada keklik görmüş..bu nasıl dostluk böyle? Mesafe koyun ararsa müsait değilim deyin anlasın biraz değerinizi
Bisey al diyemem ki brn kendide almaz ki almasin zaten sorun saygısızlık yapması amaaaan bi daha yapmam bişe boreklerimi de kendim yedimsen salak gibi falan kalmadın o konuda için rahat olsun. yaptığı terbiyesizlik. bi dahaki sefere müsait değilim de bence ya da gelirken pasta börek falan alsın boşuna hazırlık yapmayayım dersin