kendimi düşünüp çocuğuma haksızlık etmiş olur muyum

kendime düşman bir çocuk kucağıma almaktansa ölürüm de vermem aç kalırım çalışmam sildim o fikri vermem
ya bakıcı ya da çalışmayacağım

aynen ona çok kırgınım benim o kadar yaşadıklarımdan sonra her şeye gözüyle şahit olduktan sonra para için geliri olduğu gibi devam etsin diye benim daha kötü olmama müsaade edip çocuğumu onlara verecek ben iki katı yorulup psikolojik olarak daha kötü olayım görmüyor işin nereye gideceğini bilmyr c.tesi tartışması oldu beni çok kırdı ağlattı kimin için ona bir gün sahip çıkmayan ailesi için ama artık anlamıyor ki onun yeni ailesi ben ve çocuğu ona göre babasının gönlü olsun annesinin gönlü olsun sen kırılırsan kırıl bir önemi yok tavrında anladım ki ben el kızıyım herşeyden önce kul hakkı değil mi ailen beni bu kadar kötü ediyr sen halen izliyrsun

taşınayım oraya geleyim çok isterdim yedi yabancı bile onlardan daha can olurdu bana ama işte ama
Ben okul öncesi öğretmeniyim ama şuanda çalışmıyorum oğlumu büyütüyorum, oğlum ılımlı bir çocuk, bebekleri asla ellemez izin vermem zaten. Çok güzel bakardım seninde yavruna emin ol. Kaynanana verirsen senden soğuturlar çocuğu, babannesine anne demeye başlar, çevrede çok var böyle örnek, onlara verirsen pişman olursun çok ağlarsın canım. Sen hangi şehirdesin ki.

Bakıcı bulmak en iyi çare, güvenilir değil diyip neden hemen bi kenara attınız. Aramaya başlayın şimdiden, içinize sinen biri çıkar elbet.

Ne iş yapıyorsun.

peki ya o çocuk sizi anne olarak bilemese size düşman yetişse yine verir miydiniz.

özel bir şirkette muhasebe finans sorumlusuyum
Cocuk dogmadan 2 ay evvel işten ayrıl. Kocan nerden para bulur nerden bulusturur getirsin size baksin hem sana hem bebegine. Yok öyle yağma..hem dışarda parala kendini hem evde. Ben ilk cocugumda da ayliksiz izin aldim ikinciyi nasip olursa bile onda da alırım. Cocuk bakıp buyutmek öyle kolay mi

çünkü eşimle aralarını iyi tutmak için bakmak isteyecekler eğer yok biz bakamayız derlerse eşim onlarla görüşmeyecek
eşimin yüzüne hasret değiller ama hep lafları elaleme karşı gelip gidelim iyi görünelim.
ikinicisi maddiyat kp. kesinlikle bundan çıkar sağlamak için yok demeyecek bilyrm adam ekmeği bedavaya getirmek için
o güne denk getirir bir arada olmamızı

sana bir çocuk büyüten ve büyütmekte olan anne olarak yorum yazıyorum.
evine kamera sistemi kurdurt bir bakıcı bul. (gelen hanıma da dersin kamera var diye) hem bebeğine bakar hem de iki kap yemek yapar daha rahat olur.
kendi annen gelecek olsa bile bunu önerirdim sana.

ona göre kolay ben sabah saat 7.30 da iş yerinde oluyrm akşam saat 7 de evde oluyrm sabah 7.30 da annesine bırakmak için kaçta kalkmam lazım arabayla gidilecek mesafe ve hazırlanmam bebeğin hazırlanmasını da düşünürsek 6 da belkide daha erken kalkmam lazım. bakıcı bulursam hepsine katlanırım fedakarlık yaparım diye düşünyrm adama bende çalışıyrm yeri geldiğinde hiç uyumayabilir diyrm artık gece yardım edersin diyrm verdiği cevap beni ilgilendirmez ben uyurum sen bakacaksın hayatımın şokunu yaşadım nasıl yani hem ev hem çocuk hem iş hiç mi allahtan korkmyrsun kadın olunca allah farklı güç mü veriyor bende çalışıyrm 24 saat uyumasam hiç mi acıman olmayacak.

şimdi dersiniz bunları daha şimdiden mi konuşyrsunz vallahi bende hiç tahmin etmezdim iki aylık hamileyken bunların konu olacağını adam beni taa baştan yalnız bıraktı.

inş bulurum yemek bile isterdim hakkını da verirdim fazla verirdim yeter ki gönülden olsun
bu günden sonra bakıcı bakacağım baktım olmuyor evladıma kendim bakarım ben çocuk konusunda çok hassasım
onu kötü ellere vermek telafisi olmayacak durumların olmasındansa asla geri getiremeyeceğim sevgi saygı olmayacaksa
hiç bşy olmasın dünyada en değerli olan bir anne için evladını iyi görmesidir heralde daha karnımda minik mink hareket ediyr onun bu derdine düştüm

Canım mesaj attım önceki sayfada okudun mu
yok mesaj derken
adana biliyrm çok ağlarım çok şimdi bile c.tesiden beri nasıl üzüldüm evladıma bunu yaşattım diye

Kesinlikle baktirmayın eğer oylelerse.ben baktirmistim bin pişman oldum bakici en iyisi. O kadar yipraniyorsunuz ki biz hala o günlerdeki sorunlardan dolayi problemliyiz eşimle 7 yıl oldu geçmedi etkileri maalesef. Hele eşiniz de arkanizda durmuyorsa ki benimki durmamisti resmen zehir etmişlerdi hayatı bana. Birde parayla baktiryordum ben. çocuğuma da iyi bakmadilar. Kesinlikle baktirmayın yasadiklarimi yaşamanızı istemem düşmanı bile yasamasin. O günleri hatirladikca bile sinirim bozuluyor.

Bakıcı bulmak en iyi çare, güvenilir değil diyip neden hemen bi kenara attınız. Aramaya başlayın şimdiden, içinize sinen biri çıkar elbet.
inş inş allahım sen yardım et uğruna ne fedakarlıklar ettiğim can dediğim eş bile beni yalnız bıraktı

yok mesaj derken

adana biliyrm çok ağlarım çok şimdi bile c.tesiden beri nasıl üzüldüm evladıma bunu yaşattım diye
Mesaj derken yorum yani canım. İnan seni çok iyi anlıyorum. Keşke sende izmir de olsaydın, bakardım çocuğuna emin ol, kıyamam sana ağlama

Çocugunuzu emanet etmek istemiyorsanız, etrafınizda cocuk bakabilecek insanları önceden arastırıp, gözlemleyin. Önünüzde uzun bir zaman var ve bu süre yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…