taşınayım oraya geleyim çok isterdim yedi yabancı bile onlardan daha can olurdu bana ama işte amaGetir çocuğuna ben bakıyim, benimde 2 yaşında oğlum var arkadaş olurlar güven bana. İzmirdeyim
kendime düşman bir çocuk kucağıma almaktansa ölürüm de vermem aç kalırım çalışmam sildim o fikri vermemAslında siz kvye çocuğunuzu bırakacaksınız, çünkü hiçbir öneriyi kabul etmemişsiniz o veya bu sebepten o yüzden psikolojik olarak rahatlamaya çalışın en iyisi. Görmezden gelmeye duymazdan gelmeye başlayın
Bence de doğru olan bukendime düşman bir çocuk kucağıma almaktansa ölürüm de vermem aç kalırım çalışmam sildim o fikri vermem
ya bakıcı ya da çalışmayacağım
aynen ona çok kırgınım benim o kadar yaşadıklarımdan sonra her şeye gözüyle şahit olduktan sonra para için geliri olduğu gibi devam etsin diye benim daha kötü olmama müsaade edip çocuğumu onlara verecek ben iki katı yorulup psikolojik olarak daha kötü olayım görmüyor işin nereye gideceğini bilmyr c.tesi tartışması oldu beni çok kırdı ağlattı kimin için ona bir gün sahip çıkmayan ailesi için ama artık anlamıyor ki onun yeni ailesi ben ve çocuğu ona göre babasının gönlü olsun annesinin gönlü olsun sen kırılırsan kırıl bir önemi yok tavrında anladım ki ben el kızıyım herşeyden önce kul hakkı değil mi ailen beni bu kadar kötü ediyr sen halen izliyrsunKonuyu birkac satirdan fazla okumadım. Çünkü esime gore cocuk dogunca ben çalışayım cocuga ailesi baksın diye yazmışsınız. Ben bunu okuyunca devamını okumak istemedim açıkçası. Sadece ailesiyle gecinemediginizi anladim satır aralarindan. Eşinizin ailesi ile bal kaymak olsaniz ne yazar bu zihniyette eşiniz olduktan sonra..ben su an hamile bile değilim. Eşim diyor iki sene ucretsiz izin alır evde mis gibi bakarsın diyor. Para her zaman yerine gelir ama cocugun annesiyle yasayacagi o kritik donemler gelmez diyor. Esinizin bu teklifi cok kötü.
Ben okul öncesi öğretmeniyim ama şuanda çalışmıyorum oğlumu büyütüyorum, oğlum ılımlı bir çocuk, bebekleri asla ellemez izin vermem zaten. Çok güzel bakardım seninde yavruna emin ol. Kaynanana verirsen senden soğuturlar çocuğu, babannesine anne demeye başlar, çevrede çok var böyle örnek, onlara verirsen pişman olursun çok ağlarsın canım. Sen hangi şehirdesin ki.taşınayım oraya geleyim çok isterdim yedi yabancı bile onlardan daha can olurdu bana ama işte ama
Ne iş yapıyorsun.aynen ona çok kırgınım benim o kadar yaşadıklarımdan sonra her şeye gözüyle şahit olduktan sonra para için geliri olduğu gibi devam etsin diye benim daha kötü olmama müsaade edip çocuğumu onlara verecek ben iki katı yorulup psikolojik olarak daha kötü olayım görmüyor işin nereye gideceğini bilmyr c.tesi tartışması oldu beni çok kırdı ağlattı kimin için ona bir gün sahip çıkmayan ailesi için ama artık anlamıyor ki onun yeni ailesi ben ve çocuğu ona göre babasının gönlü olsun annesinin gönlü olsun sen kırılırsan kırıl bir önemi yok tavrında anladım ki ben el kızıyım herşeyden önce kul hakkı değil mi ailen beni bu kadar kötü ediyr sen halen izliyrsun
peki ya o çocuk sizi anne olarak bilemese size düşman yetişse yine verir miydiniz.Tatlım öncelikle çalısan her anne benzer sorunları yasıyor.Kendi adıma aynı sorunları ben de yasıyorum kızım 4.5 aylıktı babaaannesine bıraktığımda cok sorunlar yasadım bu sürecte kv ve kp her seyimize karıstılar müdahil oldular kp cok kavgacı bir yapıya sahip cok üzüldüm yıprandım ama yine de yasadıgım sehirde kızımı bir yabancıya bırakmamak için herseyi sineye cektim.Ama Bu benim secimim size de böyle yapın diyemem bakıcıyla cok daha mutlu cocugunu büyüten arkadaslarım var dediğim gibi ben bırakamadım kızımı bir yabancıya.Şimdi 1.5 yasında nasipse 2 yasında krese vermeyi düşünüyorum önünüzdeki sürec kolay değil ama en azından babaaanne ve dede bakıcıdan iyidir diye düşünüyorum.
özel bir şirkette muhasebe finans sorumlusuyumNe iş yapıyorsun.
Cocuk dogmadan 2 ay evvel işten ayrıl. Kocan nerden para bulur nerden bulusturur getirsin size baksin hem sana hem bebegine. Yok öyle yağma..hem dışarda parala kendini hem evde. Ben ilk cocugumda da ayliksiz izin aldim ikinciyi nasip olursa bile onda da alırım. Cocuk bakıp buyutmek öyle kolay miözel bir şirkette muhasebe finans sorumlusuyum
çünkü eşimle aralarını iyi tutmak için bakmak isteyecekler eğer yok biz bakamayız derlerse eşim onlarla görüşmeyecekSevmemesi mümkün değil. Zaten siz çocuğu biraz büyüyünce kreşe vereceksiniz o yüzden bu kadar üzülmeyin. Benim de kv bakıyor çocuğun 2,5 yaşına gelmesini bekliyorum vermek için.
Bir de kötü bir kaynana olabilir ama oğlunun evladı. İyi bakacağını düşünüyorum. Daha da önemlisi onlardan bir teklif geldi mi siz nasıl eminsiniz bakmak isteyeceklerinden
ona göre kolay ben sabah saat 7.30 da iş yerinde oluyrm akşam saat 7 de evde oluyrm sabah 7.30 da annesine bırakmak için kaçta kalkmam lazım arabayla gidilecek mesafe ve hazırlanmam bebeğin hazırlanmasını da düşünürsek 6 da belkide daha erken kalkmam lazım. bakıcı bulursam hepsine katlanırım fedakarlık yaparım diye düşünyrm adama bende çalışıyrm yeri geldiğinde hiç uyumayabilir diyrm artık gece yardım edersin diyrm verdiği cevap beni ilgilendirmez ben uyurum sen bakacaksın hayatımın şokunu yaşadım nasıl yani hem ev hem çocuk hem iş hiç mi allahtan korkmyrsun kadın olunca allah farklı güç mü veriyor bende çalışıyrm 24 saat uyumasam hiç mi acıman olmayacak.Cocuk dogmadan 2 ay evvel işten ayrıl. Kocan nerden para bulur nerden bulusturur getirsin size baksin hem sana hem bebegine. Yok öyle yağma..hem dışarda parala kendini hem evde. Ben ilk cocugumda da ayliksiz izin aldim ikinciyi nasip olursa bile onda da alırım. Cocuk bakıp buyutmek öyle kolay mi
inş bulurum yemek bile isterdim hakkını da verirdim fazla verirdim yeter ki gönülden olsunsana bir çocuk büyüten ve büyütmekte olan anne olarak yorum yazıyorum.
evine kamera sistemi kurdurt bir bakıcı bul. (gelen hanıma da dersin kamera var diye) hem bebeğine bakar hem de iki kap yemek yapar daha rahat olur.
kendi annen gelecek olsa bile bunu önerirdim sana.
yok mesaj derkenCanım mesaj attım önceki sayfada okudun mu
adana biliyrm çok ağlarım çok şimdi bile c.tesiden beri nasıl üzüldüm evladıma bunu yaşattım diyeBen okul öncesi öğretmeniyim ama şuanda çalışmıyorum oğlumu büyütüyorum, oğlum ılımlı bir çocuk, bebekleri asla ellemez izin vermem zaten. Çok güzel bakardım seninde yavruna emin ol. Kaynanana verirsen senden soğuturlar çocuğu, babannesine anne demeye başlar, çevrede çok var böyle örnek, onlara verirsen pişman olursun çok ağlarsın canım. Sen hangi şehirdesin ki.
inş inş allahım sen yardım et uğruna ne fedakarlıklar ettiğim can dediğim eş bile beni yalnız bıraktıBakıcı bulmak en iyi çare, güvenilir değil diyip neden hemen bi kenara attınız. Aramaya başlayın şimdiden, içinize sinen biri çıkar elbet.
Mesaj derken yorum yani canım. İnan seni çok iyi anlıyorum. Keşke sende izmir de olsaydın, bakardım çocuğuna emin ol, kıyamam sana ağlamayok mesaj derken
adana biliyrm çok ağlarım çok şimdi bile c.tesiden beri nasıl üzüldüm evladıma bunu yaşattım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?