• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi düşünüp çocuğuma haksızlık etmiş olur muyum

Ben olsam çocuğumu bırakmazdım , ki bırakmadım. Yoksa çok mutsuz olacakmışsınız gibi duruyor . Bende olurdum . İş hayatımı tamamıyla değiştirmiş oldum , pişman değilim . Şimdi ikinci geliyor bi büyüsünler kariyer hayatıma devam edeceğim . Şuan evimde çalışmalarımı yapıyorum
maşallah

İşi bırakın başka hedefler koyarsınız kendinize. Çocuğunuzu bırakmayın hatta şu süreçte çocuğunuzu yetiştirmek için kitaplar okuyun seminerler dinleyin .. bilginiz olsun ki herkes size saygı duymak zorunda kalsın . İlk bebeğim doğduğunda (şuan 26 aylık) o kadar çok araştırma yapmıştım iş hiç bir konuda yönlendirmede bulunamadılar , annem de kv de. Hatta ilk haftadan gönderdim yanımdan :) çoçuğumu kendim yıkadım kendim büyüttüm . Altını bile kimseye değiştirtmedim (kv hala söylenir)

buraya konu açtığıma çok pişman oldum ben defalarca yazdım ama herkes
sanki hiç düşünüp bu kadar sıkıntılı olduğum insanlara çocuk vermek istememi düşünmemişm gibi
yadırgıyorlar daha 11. haftadayım derde düştüm....

M mlk3601 o zaman lütfen sıkıntı edip boş yere kendiniz de evladınızı da üzmeyin. Hamileliğinizi güzel hatırlayın. Allah bir kolaylık verir. Hem ne demek bakıcı da bşy olsa eşiniz sizi suçlar?. Anne olarak senin canın yanmayacak mı?
Kendi annesi baktığında bşy olsa suçlamayacak mı? Anlayamıyorum. :KK51::KK51::KK51:
ailesinden ziyade eşinizden de düşman gibi bahsedişiniz..

İşi bırakın başka hedefler koyarsınız kendinize. Çocuğunuzu bırakmayın hatta şu süreçte çocuğunuzu yetiştirmek için kitaplar okuyun seminerler dinleyin .. bilginiz olsun ki herkes size saygı duymak zorunda kalsın . İlk bebeğim doğduğunda (şuan 26 aylık) o kadar çok araştırma yapmıştım iş hiç bir konuda yönlendirmede bulunamadılar , annem de kv de. Hatta ilk haftadan gönderdim yanımdan :) çoçuğumu kendim yıkadım kendim büyüttüm . Altını bile kimseye değiştirtmedim (kv hala söylenir)
İşi bırakırsam o süre içinde neler yaşayacağımı evliliği ailesi yüzünden bitirmek isteyebilirim bir anda
o zaman iş lazım olacak ben çok kendini yıpratan biriyim zamana yayıp hayatımı yeniden kurmak istesem
çok yara alırım biliyorum şimdi aklımda iyi bakıcı bulmak insan işi bırakıp eve çocuğuna bakması için
biraz kafası yarına rahat olmalı maalesef benim rahat değil ben ailesi yüzünden bitirme durumunu yaşayabilirim

M mlk3601 o zaman lütfen sıkıntı edip boş yere kendiniz de evladınızı da üzmeyin. Hamileliğinizi güzel hatırlayın. Allah bir kolaylık verir. Hem ne demek bakıcı da bşy olsa eşiniz sizi suçlar?. Anne olarak senin canın yanmayacak mı?
Kendi annesi baktığında bşy olsa suçlamayacak mı? Anlayamıyorum. :KK51::KK51::KK51:
düşman gibi öyle mi eşim bana ne zorlukla sahip olduğumuz çocuk karnımdayken bana
inşallah ikinizde ölürsünüz dedi sizce düşman gibi bahsedilmez mi bu insandan
ben eşimden bekliyorum ben yanılmışım onun hakkında el kızıyım diye herkes üzdü
akrabaları komşuları ailesi o sadece izledi sizce ben daha nasıl olmalıyım bu insana

ve ne yazık ki eşimi tanımadığımı bu kadar haksızlığa uğradığımı pazar gunu anladım
evet körmüşüm şimdi lütfen artık kimse yorum yazmasın herkse tşk ederim

ayrıca genel olarak yazmak istiyorum, burda herkes 'kendi çocuğuma en iyi ben bakarım havalarında, kimse annesinin kayınvalidesinin baktığı çocuğu beğenmiyor.'
Beni de şahsen annem büyüttü. Eşimi de annesi. Biz olmadık mı yani? o_O
Biz de anne olarak gelmedik dünyaya. Tabii ki yol yordam gösterecekler, yardımcı olucaklar.
Bu düşünceleriniz çok yanlış ben mi yanlış anladım yoksa belirtmek istedim şahsen.

Eğitimli anne vs.. kıyaslamalar yapılmış ama herşey okul diploma değil yani okullarda bebek nasıl beslenir, hangi dönemde neler yapar öğretmiyolar maalesef..:KK51:

genel olarak yazıyorum lütfen kimse alınmasın üstüne.

ben daha anne olmadım kaç gündür uykularımda allahım yardım et evladım olacak diyrm onun için dyrm
suçlar diyrm ya detaya girmek istemedim beni bulduğu
ayrıca genel olarak yazmak istiyorum, burda herkes 'kendi çocuğuma en iyi ben bakarım havalarında, kimse annesinin kayınvalidesinin baktığı çocuğu beğenmiyor.'
Beni de şahsen annem büyüttü. Eşimi de annesi. Biz olmadık mı yani? o_O
Biz de anne olarak gelmedik dünyaya. Tabii ki yol yordam gösterecekler, yardımcı olucaklar.
Bu düşünceleriniz çok yanlış ben mi yanlış anladım yoksa belirtmek istedim şahsen.

Eğitimli anne vs.. kıyaslamalar yapılmış ama herşey okul diploma değil yani okullarda bebek nasıl beslenir, hangi dönemde neler yapar öğretmiyolar maalesef..:KK51:

genel olarak yazıyorum lütfen kimse alınmasın üstüne.
keşke tamamen sorun bu olsaydı eğitimli anne eğitimsiz babaanne
bu yazıya gerek yoktu evet bir anne kadar hiç kimse çocuğa iyi bakamaz
kv. diğer torununa yeter bıktım senden diyr sürekli evimde yiyorsun diyr
bunu görüp çocuk mu verilir ya da hangi anne evladı yedi de çok yiyorsun diye
konuşur hepimiz sevinirz yiyor diye demi

benimkiler yol yordam göstermeyecek bana düşman evlat yetiştirecekler bunu demek istedim tüm
yazılarımda

ben daha anne olmadım kaç gündür uykularımda allahım yardım et evladım olacak diyrm onun için dyrm
suçlar diyrm ya detaya girmek istemedim beni bulduğu

keşke tamamen sorun bu olsaydı eğitimli anne eğitimsiz babaanne
bu yazıya gerek yoktu evet bir anne kadar hiç kimse çocuğa iyi bakamaz
kv. diğer torununa yeter bıktım senden diyr sürekli evimde yiyorsun diyr
bunu görüp çocuk mu verilir ya da hangi anne evladı yedi de çok yiyorsun diye
konuşur hepimiz sevinirz yiyor diye demi

benimkiler yol yordam göstermeyecek bana düşman evlat yetiştirecekler bunu demek istedim tüm
yazılarımda
peki bişey soracağım
çocuk yapmadan önce bunları konuştunuz mu eşinizle hiç aklınıza gelmedi mi merak ediyorum

bu arada bakıcı neden güvensiz olsun iyi araştırdıktan sonra Allah' a emanet
maaşınız iyi ise en iyi yol bakıcı

Back