kendimi düşünüp çocuğuma haksızlık etmiş olur muyum

inanın kimse anlamıyor yok kaç geçmiş unutun yok onlar iyi bakar öle değil ben halen 4 yıl öncenin davasını sürmüyrum evet unutamıyorum sürseydi onlar hiç görüşmezdim yine allah rızası için eşimin gönlü olsun diye ayda bir gidip geldim
ya her gittiğmde para dertleri vardı her gittiğimizde kp. araba alacağım para lazım para diye diye beni deli ettiler
yani üstü kapalı destek olun demek istyrdu bense ev borcu ödüyrm daha anaparaya geçemedim faiz ödüyrm iki buçuk yıldır bir baktım araba aldılar ee nasıl aldınız birikmişi varmış 20 30 bin yani şimdi bu ne demez mi insan her gittiğimde bnim huzurumu kaçırdınız. bir araya gelsek hep bir aç gözlülük fırsattan istifade bunları gördükçe ya ben çocuğu versem acaba neler olur diyrm en önemlisi çocuğu bana düşman ederler bunu adım kadar bilyrm

Çalışan anne olmak çok zor bende 2. Çocuk için her gün bi çelişkileri yaşayarak erteliyorum, keşke herşey farklı olsa da çocuklarımızla mutlu kafamız takılmadan büyütebilsek

Kv güvenmiyorsunuz bakıcı daha iyi fikir gibi kamera vs koyarsınız sonuçta kv böyle bi şey yapamazsınız ve yapma dediklerinizi yapacak ama bakıcı öyle değil

Mesaj derken yorum yani canım. İnan seni çok iyi anlıyorum. Keşke sende izmir de olsaydın, bakardım çocuğuna emin ol, kıyamam sana ağlama
allah razı olsun sizlerden o kadar emek verdiğim uğruna herşeyi göze aldığım arkamda durmayan eşim sizin gösterdiğiniz hassasiyeti göstermedi bu halimle beni saatlerce gözlerim şişene kadar ağlattı belim ağrıyor otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum görmüyor neymiş pazar günüde ailesiyle bir arada olalım yok dedim diye bana çok kötü bir laf etti asla unutmam çok zoruma gitti kör olana kadar ağladım diyebilirim. şimdi ailemlere gidiyrm inşallah geldiğimde ikinizi de ölmüş bulurum dedi çok zoruma gitti çok ben on artık asla güvenmem eskisi gibi olmam nasıl denir bu laf nasıl benim o kadar hakkım var üzerinde sırf onlarla gezmeye gitmedim diye

Çocugunuzu emanet etmek istemiyorsanız, etrafınizda cocuk bakabilecek insanları önceden arastırıp, gözlemleyin. Önünüzde uzun bir zaman var ve bu süre yeterli.
inş. bu süreçte anladım ki ben yalnızım hiç kimse hiç kimse eşim dahil ya sen hamilesin üzülme incinme demedi kimse bana hamile gibi davranmadı eskisinden daha çok üzüldüm tek kaldım

Bakıcı derdinizden çok en büyük derdiniz kocanız.
Bebek için birşey demicem
En güzeli bakıcı
Etrafınıza haber salın.Doğum yapana kadar illaki birini bulursunuz

inş. bu süreçte anladım ki ben yalnızım hiç kimse hiç kimse eşim dahil ya sen hamilesin üzülme incinme demedi kimse bana hamile gibi davranmadı eskisinden daha çok üzüldüm tek kaldım

Böyle düsünüp kendinizi üzmeyin.
Sizi sizden baska kimse düşünmez. Bu hepimizin icin böyle, yalnız degilsiniz.

Kusura bakma da eşinden bir cacık olmaz. Doğumdan önce iznini al, git annenin yanında doğum yap. Biraz büyüyünce de işe gir, senin ailen baksın çocuğa. O bostan korkuluğu kocan da alsın evin eşyalarını gelsin senin yanına aile istiyorsa...

Böyle düsünüp kendinizi üzmeyin.
Sizi sizden baska kimse düşünmez. Bu hepimizin icin böyle, yalnız degilsiniz.
maalesefki kadınların hayatında hep nankörler olur iki kişilik çalışırız herşeye yetişiriz
ama dönüp arkamıza baktığımızda kimse yok tek kalmışsın eşimi affetmeyeceğim onunla eskisi artık olamam
güvenim bitti onun için yaptığım fedakarlıklar hepsi boşunaymış

istemyrm şimdi eşyasını alıp ailesine gitse asla asla arkasından bakmam yeminle çok isterim çıkıp gitsin hayatımdan
ya transfere gidecektik adam bağırdı arabayı vermedi ilk defa istedik ve onuda hastane için dedik vermek istemedi
insanın içinde biraz kırgınlık olmaz mı zoruma giden onlar ailense ben ve çocuğun neyiz kimiz onlar sana evlenirken
sahip çıkmadılar bizden bşy olmaz size dediler hiç mi dert olmadı içinde

eşiniz sizi düşünmüyor siz neden borcumuz var deyip çocuğunuzdan ayrı kalmayı düşünüyorsunuz bırakın bazı şeyleri eşiniz düşünsün,şimdiden stres olmuşsunuz şahsen ben çalışmayı düşünmüyorum belli yaşa gelene kadar öyle insanlara çocuk emanet etmezdim

Sakin olun. Bu kadar yıpranmanızın sebebi hala karar vermemiş olmanız. Çocuğunuza kayınvalidenize baktırmayacağınıza karar verin. Mantıklı olan bu. Yoksa evliliğiniz bozulabilir, boşanmayı bile düşünebilirsiniz. Bu çocuğunuz için daha mı iyi olurdu? Dolayısıyla mantıklı olanı yapın ve o seçeneği kafanızdan silin.

Bu seçeneği kafanızdan silmek sizi bir nebze rahatlatacak. Kayınvalide seçeneğini kesinlikle aklınızdan tamamen çıkardıktan sonra, ancak o zaman çözüm arayın.

Farz edin ki onlar başka şehirde yaşıyor. Ne yapacaktınız? İlla bir çare bulacaktınız değil mi? Aynı şey. Milyonlarca insan bir çare buluyor. Siz de öyle yapın.

Ben olsam illa bir çare bulurdum. Komşularla, iş yerindekilerle konuşup kefil olabilecekleri iyi bir çocuk bakıcısı tavsiye etmelerini isterdim. Veya bakıcı bulunana kadar veya kreşe gidecek yaşa kadar ücretsiz izin alırdım. Borç varsa var. Biraz daha zamana yayılarak ödenir.

tedirgin olmakta sonuna kadar haklısınız..
Keşke keşke çalışma şartları daha elverişli olsa kadınlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirse.
Çalışmayın, desem yine o çocuk babaannesini görecek. Neticede 'başkası' diyorsunuz ama gerçekte öyle değil.
Kanından o evlat.
Çocuk olunca evlilik çok başka boyutlara taşınıyor, ve çocuk için ister istemez daha çok gel-git oluyor.
Çalışmasan da o çocuğu ayda 1 götüremezsin ki, bu da sorun olucak ilerde.
Evli çiftler sürekli aile ile dipdibe olacaksa, neden evleniyor bu gençler anlayamıyorum.
Yaşayarak herşeyi tecrübe ediyorsun.
Ben tecrübe ettim. Herşey 4*4 lük olmuyor.
Çalışmayan anne olduğum da; her sabah kahkahalar içinde mi uyanacağım çocuğumun yanında. Hayır.
20 aylık oğlum ve çalışan bir anneyim.
ve bolca dua ediyorum. hayırlı bir anne-baba olabilmek için......

birçok nedeni var çalışmak istememin iş yerim iyi rahatım böyle huzurlu yer bi daha bulacağımı sanmıyorum şimdi iki yıl işten uzaklaşırsam meslekten bilgi eksikliğim olur diye çünkü devamlı kanunlar değişiyr çıkıyor en önemlisi rahat huzurlu ortam tabi borç etkeni de var aldığımız kredilere gidyr kalanı mutfak çocuk içinde masraf olacak bir de çocuğu sözde ailesine bırakmak için araba almak istyr bu da yeni kredi demek borç demek yani bilyrm herşeyi bırakıp bu şehirden gitmek istyrm artık o psikolojideyim

verdigi cevap cok kötü. Sen de esin istemezse bile ayrıl işten. 32.haftada işi birak. Eşin de bir kizar iki kızar..ayol ben daha hamile degilim. Bu ay birkac kez korumasiz beraber olduk diye ağır poşet kaldırmiyorum hamile olma ihtimalim var diyorum. Hamile olursam yağ devrilse kaldirmam diyorum kocama.

bundan sonraki süreç dediğiniz gibi ilerleyecek bakalım ben bu kadar kırılmış yıpranmışken üstüne devamın getirip hayatımın en güzel dönemlerini evladımın ilk adımın konuşmasını onlara armağan edemem.

ben evlenirken de kimseyi dinlemedim ev alırken de dinlemedim iş bulurken okul seçerken bölüm seçerken hiç kimseden fikir almadım korkmadım şimdi düşünüyorum nedne şimdi korkuyorum evladım için neden bir karar alamıyorum
ve cevabını buluyorum güvenimi kıran eşim biliyrm ki bakıcıda bir sıkıntı çıksın ilk işi çocuğu alıp bana dava açmak
davasında değilim çocuğum çünkü eşimde onu görüyrm yapar

Ne arabası yahu? Saçmalık. Arabaya para vereceğine bakıcıya versin. Asla aldırmayın. Sizi çok pasif gördüm. Bulun bir bakıcı. Arabayı da aldırmayın.

sana tek tavsiyem asla baktırma ilişkiler öle bi raddeye geliyorki cinnet geçirmemek için insan kendini zor tutuyor bakıcı ayarlayın eşinizide ikna edin ben kızımı aileme baktırdım resmen burnumdan geldi size dost nasihatı benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…