haklısınız benim ağlayışlarımı üzülmelerimi görüp sessiz kalıyorsa ben neden daha fazla ona emek vereyim onun için çırpınayım arkasında durmayan ailesi için beni ağlattı üzdü bu dönemimde onun yerinde başkası olsa ailesi yüzünden bu kadar yıpranan birini görse karşısında onu uzak tutar herşeyden kul hakkı değil mi katlan sus yapamıyorum haksızlığa gelemiyorum bana tuhaf ters gelen şeyler var en basitinden c.tesi gönlü olsun diye ailesini yemeğe çağırdım ben kırmızı etten hamilelikten dolayı tiksiniyorum yemiyorum hepsi oturdu yedi ben saatlerce ayakta çıkan bulaşıkları yıkadım açlıktan duramıyorum kendime bir tabak makarna yaptım asla onların yanında yapmazdım ama çocuğum için açtır diye yaptım zehir ettiler yemedim o çocuklar makarnadan istedi verdim yemedım kp. kalan yemekler içn demez mi tabağa koyun ben yarın evde yerim şok oldum gelirken ekmek almışlardı adam o ekmekleri alıp götürdü ben böyle insanlarla yapamam yapamıyorumAlabildiginiz kadar izin alin ama ben olsam bu kadar sorun yasadigim insanlara yavrumu emanet etmezdim. Borc varsa da birakin kocaniz düşünsün ben bebegimi.birakip calismak istemiyorum diyebilirsiniz
inş iyi birini bulursam bulamazsam mecbur vereceğim buda benim tamamen kötü olmam demekmaddi durumunuz iyiyse çalışma
yok iyi değilse bakıcı tut sakin kv felan verme vallahi çok çekersin hayatının yanlışını yaparsın zaten aranız yokmuş iyice huzurunuz kaçar.
bulmazsam diye birşey yok bulmak zorundasınız.. yoksa ne tadınız kalır ne huzurunuz.. hayat tecrübesi bu kötülüğü ne kendinize nede bebeginize yapıninş iyi birini bulursam bulamazsam mecbur vereceğim buda benim tamamen kötü olmam demek
Kendin bak muhatap olma her firsatta çocuğu na bakiyoruz diyecek.merhaba arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve çalışıyorum eşime göre çocuk doğduktan sonra ben yine işe devam edeyim çocuğuma ailesi baksın
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve evlenirken eşimin ailesinden çok çektim tek kuruşun hesabını yaptılar ve onlardan hiç birşey almadan istemeden beklemeden evimizi kurduk.
derken tüm düğün ev kurma sıkıntılarımız geçti bunlar sözde yanımızda oldular tabi yine içlerinde bana karşı oğlumuzu elimizden aldı düşünceleri vardı halen de var yanımızda olmak istemelerinin sebebi kendilerinin dedikleri elaleme karşı bir arada olalım
tabi ben çok gidip gelmedim ayda bir ama o ayda bir gitmek gelmek bile huzur kaçırmaya yetiyordu bana ters gelen tuhaf gelen davranışlar hal haraketler sözler derken kör topal sözde aile ilişkisi bugüne geldi tabi benim tüm sinir sistemim mahvoldu.
şimdi arkadaşlar kendimi geçtim yapılan yapıldı kimse arkamda durmadı sahip çıkmadı eşim dahil.
çocuğum doğduğu zaman bunlara verirsem daha çok görüşmüş olacağım ve kp. sürekli istekleri olacak
çocuk baktığı için bu şehirde hiç akrabam yok annemde gelemez hasta bakıcı deseniz güvenemiyorum
iyi bakar mı var mı etrafta yakında biri kimseyi de doğru düzgün tanımıyorum çalışmazsam bir süre işten uzaklaşmış olurum ve tekrar iş bulmam zorlaşacak kaç yıllık emeğim boşa gidecek iş bulma düzen oturtma sürecini başa saracağım.
eğer çocuğumu verirsem baksınlar diye iyi bakarlar ama ben mutsuz bir anne olacağım çocuğuma yansıtacağım.
nasıl yapacağımı bilmiyorum çocuğum için katlanmak istyrm ama ya ben daha kötü olursam çünkü beni sinirlendirseler günlerce sinirlerim yıpranıyor hasta oluyorum aklımdan dedikleri çıkmıyor bu durumu gören maalesef ki kocam yok benim bu derece kötü olduğumu etkilendiğimi gören kocam yok
tek başıma kaldım diyebilirim bildiğim bir akraba komşu olsa verirdim çocuğumu ama yok maalesef c.tesiden beri ağlıyorum eşimle bu konuda karşı karşıya geldik beni anlamıyor bugünlerim zehir oldu
1,5 yıl idare edin benim de 2,5 gibi olunca hemen kreşe başlatırsınız. Hatta kreşler 2 yaşında alıyorlar iş yerinize yakın bir kreş olursa daha rahat olur. Doğum izniniz bitince 1 yıl ücretsiz izin alsanız. Üzülmeyin bu dönem de geçecek çocuk sahibi olmak zor birşey.bilmiyorum yazarken bile kötüyüm ağlamamak için zor tutuyrm kendimi çıkmazdayım
oysa ben ne ne kadar bekledim cocugumu öyle ki cocugum beni sevmeyecek kendine alıştıracaklar
cocugumun üstünde hakkım olmayacak diye düşünüyorum ve bunların hepsinin olacağını da bilyrm
İnşallah canım, karşına çıkacaktır. Sen konu komşunu araştırmaya devam et. Ve mümkünse kendi evinde baktır.Çok istyrm çok ama ilk bebek düşünmeye başladığımdan beri dikkat ediyorum etrafıma ama öyle temiz bir insan bulamadım tmm dediğimde sigara içen çıktı aklım tamamen gitti inş allah bana yol gösterir yardım eder iyi biriyle karşılaştırır
bu kötülüğü ne kendime ne bebeğime kaç zamandır aynı cümle aklımdan daha fazla fedakarlık yapacak yüreğim kalmadı gerçekten son noktaya gelirim bebeğimi onlara verirsembulmazsam diye birşey yok bulmak zorundasınız.. yoksa ne tadınız kalır ne huzurunuz.. hayat tecrübesi bu kötülüğü ne kendinize nede bebeginize yapın
Daha cocuk dogmadan stress kupu yapmislar sizi.calismaya zorlamak bende zorbaliktir.7yildir calismiyorum cocuklara baskasi bakmasin diye onlar okula baslayinca donecegim ise...kisisel fikrim cocugumu onlara vermezdimmerhaba arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve çalışıyorum eşime göre çocuk doğduktan sonra ben yine işe devam edeyim çocuğuma ailesi baksın
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve evlenirken eşimin ailesinden çok çektim tek kuruşun hesabını yaptılar ve onlardan hiç birşey almadan istemeden beklemeden evimizi kurduk.
derken tüm düğün ev kurma sıkıntılarımız geçti bunlar sözde yanımızda oldular tabi yine içlerinde bana karşı oğlumuzu elimizden aldı düşünceleri vardı halen de var yanımızda olmak istemelerinin sebebi kendilerinin dedikleri elaleme karşı bir arada olalım
tabi ben çok gidip gelmedim ayda bir ama o ayda bir gitmek gelmek bile huzur kaçırmaya yetiyordu bana ters gelen tuhaf gelen davranışlar hal haraketler sözler derken kör topal sözde aile ilişkisi bugüne geldi tabi benim tüm sinir sistemim mahvoldu.
şimdi arkadaşlar kendimi geçtim yapılan yapıldı kimse arkamda durmadı sahip çıkmadı eşim dahil.
çocuğum doğduğu zaman bunlara verirsem daha çok görüşmüş olacağım ve kp. sürekli istekleri olacak
çocuk baktığı için bu şehirde hiç akrabam yok annemde gelemez hasta bakıcı deseniz güvenemiyorum
iyi bakar mı var mı etrafta yakında biri kimseyi de doğru düzgün tanımıyorum çalışmazsam bir süre işten uzaklaşmış olurum ve tekrar iş bulmam zorlaşacak kaç yıllık emeğim boşa gidecek iş bulma düzen oturtma sürecini başa saracağım.
eğer çocuğumu verirsem baksınlar diye iyi bakarlar ama ben mutsuz bir anne olacağım çocuğuma yansıtacağım.
nasıl yapacağımı bilmiyorum çocuğum için katlanmak istyrm ama ya ben daha kötü olursam çünkü beni sinirlendirseler günlerce sinirlerim yıpranıyor hasta oluyorum aklımdan dedikleri çıkmıyor bu durumu gören maalesef ki kocam yok benim bu derece kötü olduğumu etkilendiğimi gören kocam yok
tek başıma kaldım diyebilirim bildiğim bir akraba komşu olsa verirdim çocuğumu ama yok maalesef c.tesiden beri ağlıyorum eşimle bu konuda karşı karşıya geldik beni anlamıyor bugünlerim zehir oldu
bir anne kadar kim çocuğa bakar kim ona anne sevgisi kokusu verirBence önce 2 yaşına kadar emzirin. 2. Yaşından sonra ise girin. En azından 1 yasa kadar her aradığında teniniz yanında olmalı diye düşünüyorum.
keşke geri alacaklarını bilsem süresiz alırım izni bir daha geri getiremeyeceğim yıllar olacak çocuğumu verirsem belki beni sevmeyecek tanımayacak bilmyrm çok üzgünüm halden anlayan eş de yok herşey gözünün önünde oldu ama arkamda değil onu gördüm1,5 yıl idare edin benim de 2,5 gibi olunca hemen kreşe başlatırsınız. Hatta kreşler 2 yaşında alıyorlar iş yerinize yakın bir kreş olursa daha rahat olur. Doğum izniniz bitince 1 yıl ücretsiz izin alsanız. Üzülmeyin bu dönem de geçecek çocuk sahibi olmak zor birşey.
Hiç öyle bişey demenize gerek yok çok sıkıntı cekmicekseniz para konusunda doğduktan sonra eşinize ben bi süre çalışmayı düşünmüyorum deyin ve bebeğinizle sıkı bi bağ kurun. Mesela bende şuan kendim bakıyorum çünkü hem böyle istedim hem bebeğim biberon almiyo memede meme memede meme bide beni göremeyince ağlıyor.bir anne kadar kim çocuğa bakar kim ona anne sevgisi kokusu verir
çok istyrm çok hele bu kadar onu bekledikten sonra kucağıma alıp iki gün sonra evim kurulmasın diyr türlü kötülükler yapanlara nasıl vereyim ne emekleri oldu ki ben alın size torun diyeyim
sadece o değil kp. para ister görümcem onlarda kalıyor evli ve çocuğuda onlarda onlar bakıyor ve onlardan istemediKendin bak muhatap olma her firsatta çocuğu na bakiyoruz diyecek.
direk çalış demiyor ama çalışırsan iyi olur diyr içnden direk işe gitmemi istedini biliyrm ama bana ve bebeğimize olacakları düşünmüyor ben mutsuz bir anne olduğumda çocuğum daha çok benden uzaklaşır olacakları biliyorum. istersen çalışma diyr ama yarım ağızla gönülsüzce ben zaten onun için çalışmyrm onun vereceği kararla değil ben eğer bu yerimi kaybedersem bi daha iş anlamında toparlanamam bu meslekte rahat olacağın iş bulmak zor meslekten bir yıl uzaklaşmak bile maalesfki kötü keşke iş yerimin yanında kreş olsaydı keşke annem yanımda olsaydı keşke çok güvendiğim biri olsaydı bu şehirde hayatım boyunca herşey zorla oldu evlilik okuma meslek çocuk. çocuğu bulduk şimdi başka derdimiz çıktıHiç öyle bişey demenize gerek yok çok sıkıntı cekmicekseniz para konusunda doğduktan sonra eşinize ben bi süre çalışmayı düşünmüyorum deyin ve bebeğinizle sıkı bi bağ kurun. Mesela bende şuan kendim bakıyorum çünkü hem böyle istedim hem bebeğim biberon almiyo memede meme memede meme bide beni göremeyince ağlıyor.ama çalışmak istiyorsanız işler değişir tabi. Eşiniz anlayışsız biri mi ki
aynen bakamadıktan sonra niye dünyaya gelirki annenin hakkı bakmakBen kendiniz bakma taraftariyim. Bakmadiktan sonra neden bu cocuklar dunyaya geliyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?