- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Sen para yetmiyo diye el kadar bebeyi bunlara bırak kocan saçsın kazandığın parayı sen anca ağla zırlaartık açık açık istemeyi bıraktılar baktılar olmuyor fırsatçılık başladı iki yıldır. arabayla petrole yanaşır benzin dibi görmüştür almaz bizim bindiğimiz anı yakalar ve benzini aldırır eşime ya üstümde yok der bir yerde oturulsa yediklerini içtiklerini ödettirir
10 kişilik. c.tesi yemeğe çağırdım pazar günü tekrar bir araya geldiler ben gitmedim benim gözleri bağlanmış eşim onlara bi daha yemek ısmarladı daha dün masraf yaptım davet ettim ertesi gün bir daha yani bunları gördükçe nasıl sabah akşam görüşeyim
çocuğuma iyi bakarlar biliyrm ama benden uzaklaştıracaklarını bildiğim içinBakıcı güvensiz geliyorsa sadece oturma odasına kamera taktırarak içinizi biraz da olsa ferahlatırsınız.
Sizin güveninizi kazanamamış insanlara çocuk emanet etmeyin.
zaten gidişat onu gösterecek ben çalışsam bile aylık bin tl verecekse ben niyeSen para yetmiyo diye el kadar bebeyi bunlara bırak kocan saçsın kazandığın parayı sen anca ağla zırla
Bu kafayla devam et canım daha çok binilir tepene...
Ağır oldu biraz ama bu ne böyle sinirim zıpladı
Kendine gel biraz 3 yaşına kadar bak evladına
Şunlara da prim verme artık davetler mavetler
Mesafe koy kendinizi kullandırmayın bu kadar karşılıksız
bilmiyorum yazarken bile kötüyüm ağlamamak için zor tutuyrm kendimi çıkmazdayım
oysa ben ne ne kadar bekledim cocugumu öyle ki cocugum beni sevmeyecek kendine alıştıracaklar
cocugumun üstünde hakkım olmayacak diye düşünüyorum ve bunların hepsinin olacağını da bilyrm
dünyadaki hiç birşey çocuğum sevgisinden önemli değil asla geri getiremeyeceğimbu denliyse bırak iş kalsın, çocuk sizden uzak olacaksa... Rabbim yardim etsin.
dünyadaki hiç birşey çocuğum sevgisinden önemli değil asla geri getiremeyeceğim
şeyler olacak biliyrm bana ikinci kez kötülük yapmalarına nasıl izin vereyim
madem eşim bana güvenip dağıtıyorsa ben neden 2,5 aylıkken bunları yaşıyorumçalışmayın kısaca en azından iki yıl...
Sevmemesi mümkün değil. Zaten siz çocuğu biraz büyüyünce kreşe vereceksiniz o yüzden bu kadar üzülmeyin. Benim de kv bakıyor çocuğun 2,5 yaşına gelmesini bekliyorum vermek için.keşke geri alacaklarını bilsem süresiz alırım izni bir daha geri getiremeyeceğim yıllar olacak çocuğumu verirsem belki beni sevmeyecek tanımayacak bilmyrm çok üzgünüm halden anlayan eş de yok herşey gözünün önünde oldu ama arkamda değil onu gördüm
bakıcı düşünüyrdum eşimde ısrarla ailem diyrdu derken bugüne geldik tabi arada tartışması da oluyrduTüp bebek yaptirmissiniz eşinizle tüp bebek yaptırırken ya da o süreçte ne konuşuyordunuz? Çocuğa kim bakar nasıl geçiniriz diye konuştunuz mu? Eşiniz baştan annem bakacak sen çalışacaksın dediyse siz de geçiştirdiyseniz hatalisiniz. Yani isteyerek yapılan bebeklerde planlama yapilmali. Isı bırakamam zor buldum diyorsunuz kv bırakamam diyorsunuz bakıcı olarak da kimseyi tanımıyorum diyorsunuz nasıl olacak?
Tatlım öncelikle çalısan her anne benzer sorunları yasıyor.Kendi adıma aynı sorunları ben de yasıyorum kızım 4.5 aylıktı babaaannesine bıraktığımda cok sorunlar yasadım bu sürecte kv ve kp her seyimize karıstılar müdahil oldular kp cok kavgacı bir yapıya sahip cok üzüldüm yıprandım ama yine de yasadıgım sehirde kızımı bir yabancıya bırakmamak için herseyi sineye cektim.Ama Bu benim secimim size de böyle yapın diyemem bakıcıyla cok daha mutlu cocugunu büyüten arkadaslarım var dediğim gibi ben bırakamadım kızımı bir yabancıya.Şimdi 1.5 yasında nasipse 2 yasında krese vermeyi düşünüyorum önünüzdeki sürec kolay değil ama en azından babaaanne ve dede bakıcıdan iyidir diye düşünüyorum.merhaba arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve çalışıyorum eşime göre çocuk doğduktan sonra ben yine işe devam edeyim çocuğuma ailesi baksın
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve evlenirken eşimin ailesinden çok çektim tek kuruşun hesabını yaptılar ve onlardan hiç birşey almadan istemeden beklemeden evimizi kurduk.
derken tüm düğün ev kurma sıkıntılarımız geçti bunlar sözde yanımızda oldular tabi yine içlerinde bana karşı oğlumuzu elimizden aldı düşünceleri vardı halen de var yanımızda olmak istemelerinin sebebi kendilerinin dedikleri elaleme karşı bir arada olalım
tabi ben çok gidip gelmedim ayda bir ama o ayda bir gitmek gelmek bile huzur kaçırmaya yetiyordu bana ters gelen tuhaf gelen davranışlar hal haraketler sözler derken kör topal sözde aile ilişkisi bugüne geldi tabi benim tüm sinir sistemim mahvoldu.
şimdi arkadaşlar kendimi geçtim yapılan yapıldı kimse arkamda durmadı sahip çıkmadı eşim dahil.
çocuğum doğduğu zaman bunlara verirsem daha çok görüşmüş olacağım ve kp. sürekli istekleri olacak
çocuk baktığı için bu şehirde hiç akrabam yok annemde gelemez hasta bakıcı deseniz güvenemiyorum
iyi bakar mı var mı etrafta yakında biri kimseyi de doğru düzgün tanımıyorum çalışmazsam bir süre işten uzaklaşmış olurum ve tekrar iş bulmam zorlaşacak kaç yıllık emeğim boşa gidecek iş bulma düzen oturtma sürecini başa saracağım.
eğer çocuğumu verirsem baksınlar diye iyi bakarlar ama ben mutsuz bir anne olacağım çocuğuma yansıtacağım.
nasıl yapacağımı bilmiyorum çocuğum için katlanmak istyrm ama ya ben daha kötü olursam çünkü beni sinirlendirseler günlerce sinirlerim yıpranıyor hasta oluyorum aklımdan dedikleri çıkmıyor bu durumu gören maalesef ki kocam yok benim bu derece kötü olduğumu etkilendiğimi gören kocam yok
tek başıma kaldım diyebilirim bildiğim bir akraba komşu olsa verirdim çocuğumu ama yok maalesef c.tesiden beri ağlıyorum eşimle bu konuda karşı karşıya geldik beni anlamıyor bugünlerim zehir oldu
Getir çocuğuna ben bakıyim, benimde 2 yaşında oğlum var arkadaş olurlar güven bana. İzmirdeyimmerhaba arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve çalışıyorum eşime göre çocuk doğduktan sonra ben yine işe devam edeyim çocuğuma ailesi baksın
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve evlenirken eşimin ailesinden çok çektim tek kuruşun hesabını yaptılar ve onlardan hiç birşey almadan istemeden beklemeden evimizi kurduk.
derken tüm düğün ev kurma sıkıntılarımız geçti bunlar sözde yanımızda oldular tabi yine içlerinde bana karşı oğlumuzu elimizden aldı düşünceleri vardı halen de var yanımızda olmak istemelerinin sebebi kendilerinin dedikleri elaleme karşı bir arada olalım
tabi ben çok gidip gelmedim ayda bir ama o ayda bir gitmek gelmek bile huzur kaçırmaya yetiyordu bana ters gelen tuhaf gelen davranışlar hal haraketler sözler derken kör topal sözde aile ilişkisi bugüne geldi tabi benim tüm sinir sistemim mahvoldu.
şimdi arkadaşlar kendimi geçtim yapılan yapıldı kimse arkamda durmadı sahip çıkmadı eşim dahil.
çocuğum doğduğu zaman bunlara verirsem daha çok görüşmüş olacağım ve kp. sürekli istekleri olacak
çocuk baktığı için bu şehirde hiç akrabam yok annemde gelemez hasta bakıcı deseniz güvenemiyorum
iyi bakar mı var mı etrafta yakında biri kimseyi de doğru düzgün tanımıyorum çalışmazsam bir süre işten uzaklaşmış olurum ve tekrar iş bulmam zorlaşacak kaç yıllık emeğim boşa gidecek iş bulma düzen oturtma sürecini başa saracağım.
eğer çocuğumu verirsem baksınlar diye iyi bakarlar ama ben mutsuz bir anne olacağım çocuğuma yansıtacağım.
nasıl yapacağımı bilmiyorum çocuğum için katlanmak istyrm ama ya ben daha kötü olursam çünkü beni sinirlendirseler günlerce sinirlerim yıpranıyor hasta oluyorum aklımdan dedikleri çıkmıyor bu durumu gören maalesef ki kocam yok benim bu derece kötü olduğumu etkilendiğimi gören kocam yok
tek başıma kaldım diyebilirim bildiğim bir akraba komşu olsa verirdim çocuğumu ama yok maalesef c.tesiden beri ağlıyorum eşimle bu konuda karşı karşıya geldik beni anlamıyor bugünlerim zehir oldu
evet bakar biliyrm sorun o değil sorun o çocuğu bana düşman ederler ve onlarla her görüşmem benim içingün doğmadan neler doğar daha dur yeni hamilesin,nasıl geçireceksin onca ayı bu düşüncelerle.belki de o zaman sen kaynananların bakmasını isteyeceksin.
bir üye konu açmıştı kaynanamla hiç anlaşamıyorum ama çocuğuma iyi bakıyor diye
Aynen dediğin gibi yaparlarbilmiyorum yazarken bile kötüyüm ağlamamak için zor tutuyrm kendimi çıkmazdayım
oysa ben ne ne kadar bekledim cocugumu öyle ki cocugum beni sevmeyecek kendine alıştıracaklar
cocugumun üstünde hakkım olmayacak diye düşünüyorum ve bunların hepsinin olacağını da bilyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?