inanın kimse anlamıyor yok kaç geçmiş unutun yok onlar iyi bakar öle değil ben halen 4 yıl öncenin davasını sürmüyrum evet unutamıyorum sürseydi onlar hiç görüşmezdim yine allah rızası için eşimin gönlü olsun diye ayda bir gidip geldimKesinlikle baktirmayın eğer oylelerse.ben baktirmistim bin pişman oldum bakici en iyisi. O kadar yipraniyorsunuz ki biz hala o günlerdeki sorunlardan dolayi problemliyiz eşimle 7 yıl oldu geçmedi etkileri maalesef. Hele eşiniz de arkanizda durmuyorsa ki benimki durmamisti resmen zehir etmişlerdi hayatı bana. Birde parayla baktiryordum ben. çocuğuma da iyi bakmadilar. Kesinlikle baktirmayın yasadiklarimi yaşamanızı istemem düşmanı bile yasamasin. O günleri hatirladikca bile sinirim bozuluyor.
ya her gittiğmde para dertleri vardı her gittiğimizde kp. araba alacağım para lazım para diye diye beni deli ettiler
yani üstü kapalı destek olun demek istyrdu bense ev borcu ödüyrm daha anaparaya geçemedim faiz ödüyrm iki buçuk yıldır bir baktım araba aldılar ee nasıl aldınız birikmişi varmış 20 30 bin yani şimdi bu ne demez mi insan her gittiğimde bnim huzurumu kaçırdınız. bir araya gelsek hep bir aç gözlülük fırsattan istifade bunları gördükçe ya ben çocuğu versem acaba neler olur diyrm en önemlisi çocuğu bana düşman ederler bunu adım kadar bilyrm