bilmiyorum yazarken bile kötüyüm ağlamamak için zor tutuyrm kendimi çıkmazdayımanlaşamadığım insalara çocuğumu emanet etmezdim.
bilmiyorum yazarken bile kötüyüm ağlamamak için zor tutuyrm kendimi çıkmazdayım
oysa ben ne ne kadar bekledim cocugumu öyle ki cocugum beni sevmeyecek kendine alıştıracaklar
cocugumun üstünde hakkım olmayacak diye düşünüyorum ve bunların hepsinin olacağını da bilyrm
Ailem burda yok keşke olsaydı ya da gelebilselerdikendi ailen baksa ya da bakıcı tutsan?
Bunu çok istyrm ama çok borcumuz var çalışmasam yetişmez bi de çocuğun masrafı olacak allahım sen yardım et ne olur2 çocuğumda da 2 yıl ücretsiz izin aldım iyiki aldım herşey olur para da olur ama bidaha çocyklarımın bana bukadar ihtiyacı olmayacak.kendiniz büyütün çocuğunuzu doya doya seve seve mutlu mutlu.çocuk olduktan sonra daha çok sinir olursunuz
geçmişte kalmadı maalesef çünkü halen bir araya geldiğimizde bana birçok şey tersGeçmiş yaşandı bitti
Belki çocuk bahane olacak ve iyi bir ilişki kuracaksınız
Yani daha 11 haftalık gebesiniz işe başlamayı falan da düşünürsek önünüzde 1 sene gibi bir zaman var o döneme kadar kim öle kim kala
aynen dediğiniz gibi çünkü bana çok çektirdiler ben ayda bir görüşüp böyle yıpranıyrsamÇocuğumu böyle insanlara vermezdim. Eğer anlattığınız gibiyse, çok yıpranırsınız. Onun yerine bir bakıcı arayışına girerdim şimdiden. Daha zamanınız var
Canım, bebeğini kime bırakırsan bırak aklında kötü düşünceler olacak, bir kere o yüzden bakıcıya önyargıyla yaklaşma ve şimdiden aramaya başla.Ailem burda yok keşke olsaydı ya da gelebilselerdi
bakıcı en son çarem güvenilir birini bulmak sorun kimseyi tanımıyorum
çalıştığım için çok mahallemde apartmanda kimseyi tanımıyorum iki üç kişi
var ama yeterince tanımıyorum aklımda ya kötü bşy olursa diye düşünceler gidip geliyor
Çok istyrm çok ama ilk bebek düşünmeye başladığımdan beri dikkat ediyorum etrafıma ama öyle temiz bir insan bulamadım tmm dediğimde sigara içen çıktı aklım tamamen gitti inş allah bana yol gösterir yardım eder iyi biriyle karşılaştırırCanım, bebeğini kime bırakırsan bırak aklında kötü düşünceler olacak, bir kere o yüzden bakıcıya önyargıyla yaklaşma ve şimdiden aramaya başla.
İkincisi, kendi annen bile olsa asla senin direktiflerine göre çocuk bakmıyorlar ama iyi bir bakıcı senin istediğin gibi bakıyor çocuğa. İnan bana çok ama çok rahat edersin.
Benim kayınvalidem bakmak istedi oğluma izin vermedim. Sebebi kötü olmamız filan değil, aksine severiz birbirimizi. Ve bu şekilde kalmasını istediğim için bakıcı tuttum. Şimdi diyor ki en iyi kararı vermişsin..
Oğlum 2,5 aylıktı bırakıp işe döndüğümde, şimdi 15 aylık oldu. Mutlu, sağlıklı ve neşeli bir bebek. O yüzden etraftan bakıcı araştırmaya başla. Sen doğuma gitmeden 2 hafta önce başlasın. Bir süre beraber bakın bebeğe.
canım bence baksınlar. Senle araları iyi olmamış olabilir. Gecmise takılma bosver.merhaba arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve çalışıyorum eşime göre çocuk doğduktan sonra ben yine işe devam edeyim çocuğuma ailesi baksın
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve evlenirken eşimin ailesinden çok çektim tek kuruşun hesabını yaptılar ve onlardan hiç birşey almadan istemeden beklemeden evimizi kurduk.
derken tüm düğün ev kurma sıkıntılarımız geçti bunlar sözde yanımızda oldular tabi yine içlerinde bana karşı oğlumuzu elimizden aldı düşünceleri vardı halen de var yanımızda olmak istemelerinin sebebi kendilerinin dedikleri elaleme karşı bir arada olalım
tabi ben çok gidip gelmedim ayda bir ama o ayda bir gitmek gelmek bile huzur kaçırmaya yetiyordu bana ters gelen tuhaf gelen davranışlar hal haraketler sözler derken kör topal sözde aile ilişkisi bugüne geldi tabi benim tüm sinir sistemim mahvoldu.
şimdi arkadaşlar kendimi geçtim yapılan yapıldı kimse arkamda durmadı sahip çıkmadı eşim dahil.
çocuğum doğduğu zaman bunlara verirsem daha çok görüşmüş olacağım ve kp. sürekli istekleri olacak
çocuk baktığı için bu şehirde hiç akrabam yok annemde gelemez hasta bakıcı deseniz güvenemiyorum
iyi bakar mı var mı etrafta yakında biri kimseyi de doğru düzgün tanımıyorum çalışmazsam bir süre işten uzaklaşmış olurum ve tekrar iş bulmam zorlaşacak kaç yıllık emeğim boşa gidecek iş bulma düzen oturtma sürecini başa saracağım.
eğer çocuğumu verirsem baksınlar diye iyi bakarlar ama ben mutsuz bir anne olacağım çocuğuma yansıtacağım.
nasıl yapacağımı bilmiyorum çocuğum için katlanmak istyrm ama ya ben daha kötü olursam çünkü beni sinirlendirseler günlerce sinirlerim yıpranıyor hasta oluyorum aklımdan dedikleri çıkmıyor bu durumu gören maalesef ki kocam yok benim bu derece kötü olduğumu etkilendiğimi gören kocam yok
tek başıma kaldım diyebilirim bildiğim bir akraba komşu olsa verirdim çocuğumu ama yok maalesef c.tesiden beri ağlıyorum eşimle bu konuda karşı karşıya geldik beni anlamıyor bugünlerim zehir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?