Kendimi asla affetmicem

Yemin ediyorum gerçek kavga ediyorduk ama kıyamayıp bana kapıyı açıyordu günlerce konusmuyordu kulüpte takılıyorum diye. Ya neden yalan söyleyip burda boş vakit geçireyim
Bilmem onu da bize sen söyleyeceksin. Niye burda boş boş vakit geçiriyorsun?

Pişmanım diyor bi daha olmıcak diyor. Bi de bu hataya onu ben ittiğim için geri dönmek istiyorum
Peki seni hatalara surukleyen sey neydi dusundun mu her halta senin kosman arabayla bile senin ilgilenmen eminim evin masraflarinida sen karsiliyosundur.bunca seyi sen yaparken ona ne gerek va

Peki seni hatalara surukleyen sey neydi dusundun mu her halta senin kosman arabayla bile senin ilgilenmen eminim evin masraflarinida sen karsiliyosundur.bunca seyi sen yaparken ona ne gerek va
O da gece kulüplerinde geziyor,böyle evlilik mi olur ya?Oynamışlar bitmiş işte.

Serin hikaye bro

Bunca zaman adami itip kakmissiniz
Hadi şimdi o adamcağıza bi iyilik yapın ve hemen bosanin .
Seviyorum seviyorum demişsiniz, sevginin adını da böyle kirletmeyin , sizin sevginiz böyleyse eğer lütfen siz kimseyi sevmeyin

Tedavi olun ve sakın çocuk yapmayın...

Paraya önem vermem diyip adamı hor Görmüşsünüz varlıklı değil diye.
Paraya önem vermem de lüks için her şeyi yaparım çelişkili değil mi? Bal gibi de para sizin için aşırı önemli.

Hikaye gerçekse çok laçkalaşmış. Tekrar başlayacaksanız bile zaman tanıyın birbirinize. İyice aklınız başınıza gelsin.

Bazı şeylere sebep olduysan o zaman düzeltmeklede yükümlüsün. Eşine destek ol ve onu tedaviye götür bu bağımlılıktan kurtulması için.

Ben sizi anladım .
Maaş konusunda yetersiz görmeniz anlamsız olmuş .
Aslında siz kendini geliştirmediği için öfkelisiniz.
Hayata geleceğe dair hiç yatırım hevesi olmayan sadece günü günlük gibi yaşayan biri canlandirdim eşinizi.
Bugün ekmek varsa yeriz yarın ise kısmet .
Benim eşimde öyle bende ondan soğudum.
Ne ev alalım ,ne tatil , ne bir yerlere gidelim ,nede çocuklar için yapalim diye düşünmez.
Maalesef sadece sevgi ve aşk yetmiyor.
Kendimizi geliştirmeliyiz ,zamana uymaliyiz , yoksa 1970 modasiyla gezsek abes olmaz mı.
Konu sahibinin araba konusunda anlatmak istediği,çoğu erkek arabayla ilgilenir ,önem verir .Eşi ama onu bile kadına bırakmış.
Sizde artık kendinizi suçlamayı bırakın . Cahillik,evinizde otursaydiniz yada onu daha çok kendi çevrenizle muhatap etseydiniz kendi değişirdi.
Değişmeyi insan kendi istemeli ,zorla olmaz.
Barışsaniz asla benim yüzümden oldu diye söylenmeyin çünkü birbirinizi kötüye yitmişsiniz,oda sizi pasif olarak

Aynen karsilikli
Yaaa beni anlayan tek insan çok teşekkür ediyorum kesinlikle öyle. Herkes yaşadıgımı biliyor.

Oyuncağınız elinizden alınmış gibi bir istek değil mi?
Hayır seviyorum onu
Paraya önem vermem diyip adamı hor Görmüşsünüz varlıklı değil diye.
Paraya önem vermem de lüks için her şeyi yaparım çelişkili değil mi? Bal gibi de para sizin için aşırı önemli.
Sizin için değil mi ?

Bu ne saçma sapan bir şey ya
. Bana sürekli kolye kıyafet pahalı pahalı kıyafetler alırdı sırf bana yaranmak için..bir iki mutlu olsun diye öperdim sonra yine huysuzluguma devam ederdim
cok kötü ya... bunu kimse kimseye yapmamalı berrrbattt
neeerde gözünüz hediyelerde degildi? yalanın böylesi gercekten.
Ben iş çıkışı orda burda kulüplere giderdim cahillik..
30 küsür yasındaki cahilliğe bak..
Geri dönmek öok istiyorum bi geleceğim yok ama onu çok seviyorum
sevdiğiniz halde böyleyse sevmemenizi düsünemedim... geçiniz bunları ya

adam sizden kurtulmus. hayatını toparlar, üzülür geçer. siz de salın artık

Ne diyelim allah adamin yuzune baksin da once sizden sonra da kumar bagimliligindan kurtulsun. Bagimlilik kotu sey insana da esyaya da davranisa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…