Kendime,Ona herşeye kızgınım ama çok acı çekiyorum

Canım benim gözlemlediğim bu tarz ilişki yaşayan ve yatkın olanlar bu işe onay verebilir. Yuvası yıkılan kadınların ve yuvasız kalan çocukların başta babası be kocası olmak üzere 2.kadın metreslere de kızması aynı şekilde suçlu bulması normaldir, Aldatan ve buna bile isteye çanak tutan, ortam hazırlayan herkes eşit derecede hem bu dünyada hem diğer dünyada(inançlıysa) yaşadıgı zinadan dolayı gideceği yer belli kimse masum değil, ikiside eşit derecede suçludur net...

arkadaşın şanslıymış, her bosanmada erkek hatalı olmayabilir, adam da arkadasınızı sevmiştir gercekten belki de baskalarını hiç sokmamıstır hayatına bu kadar cetrefilin içinde ama ben tuttugunu yakalamaya calıstıgını biliyorum baska kızla olan yazısmalarını unutamadım hiçbizaman. Evlensem herhalde kac kez aldatılırdım

Düşmüşsün bir hataya ama adam kendi öz evladına zaman ayırmazken sana nasıl zaman ayırsın?

Hatanın neresinden dönersen kardır senin için. Yoluna bak derim. Geçen yılların da sana tecrübe olsun.

Konu sahibine ne kadar lüzumsuz yüklenilmiş. Adam zaten evi ayırmış, konu sahibiyle birlikte olduğu için boşanmamış ki. Ayrıca konu sahibi olsa da olmasa da ayrı yaşıyormuş zaten anladığım. Dolayısıyla bir metres durumu yok. Güzelce davasını da açmış ama kadın bitmiş evliliği sürdürmek adına boşanmamış mevzu uzamış. Bunda konu sahibinin suçu ne yani?

Ama şu var, bu adam sizi sevmemiş ve gönül eğlendirmiş. Boş zaman etkinliği olarak görmüş hep sizi. Ayrılmanız isabet olmuş. Bırakın önünüze bakın.

Benle tanısmadan once dava acmaya karar vermiş zaten asla da dönüşü yok, kalan 1 yılı bekliyor, kendi düzenini kurdu evi barkı annesiyle kurdugu yaşam herşeyi dönecek gibi değil

hepsini okudum adamın nikahlı karısına hayrı olmamış ve göz gçre göre lades deyip senelerini verip çürütmüşsün.

Anneniz babanız metres yüzünden değil babanız uçkuruna sahip çıkamadığı için boşanmış. Ben pozitif ayrımcılık yapmıyorum suçluya suçlusun derim. Kadin erkek benim için fark etmez.

kadın kocasının bi ilişkisi olduğunu öğrendiyse zannediyor ki o kadın olmasaydı kocam bana bağlı kalacaktı..Halbuki ufacık bir fırsata bakıyor karşıdaki hoş bi bayansa ve biraz da duygusal zayıfsa öyle bir peşine düşüyorlar ki şaşırırsınız..Çoğu kadın kocası ayartıldı sanıyor halbuki bir erkek istemeden hiçbişi olmaz çok katılardır istemediklerinde...Evli bayanların bilmediği öyle detaylar var ki bu tarz adamlar herkese ayrı yalan söyl,yorlar ve o şekilde kendilerini mutlu ettiklerini sanıyorlar ama aslında kendi içlerinde de sürekli huzursuzlar bence..Ben metres hiç olmadım, evinde karısıyla yaşayan bir adam olsaydı asla kaldırmazdım bu durumu, ben sadece kağıt üzerinde bi imzası kalmış, asla dönmek istemeyen, eşinin telefonunu bile açmak istemeyen, gönlünde herşeyi bitirmiş biriyle belki biz mutlu olabiliriz diye düşünmüştüm...Benim kötü hiçbir niyetim yoktu

Usenmedim okudum. Seytan doldurdu dedinya seytan degildir o bacim seytan olsaydi oyle yazdirmazdi sana bu aradailerde evlenirsen umarim senin kocanda sana bunlari yasatir

tamamen duygusal olarak düşünebilirsiniz yorumumu sıkıntı değil. aklı sürekli başkalarına kayan adamın aklının geri eşine kaymayacağının garantisi yok. Çocukları kaç yaşında bilmem ama sizi bilse ne düşünürdü hakkınızda ve çocuğunun tutumu adamın size karşı olan davranışlarını nasıl değiştirirdi lütfen bir düşünün.

bir hata yapmışsınız ve bedelini çok ağır ödemişsiniz doğrudur. herkes hata yapabilir bu da doğrudur. ama siz sütten çıkma ak kaşık değilsiniz. burada da bir konu vardı kadın sadece imza üzerinde kalan evliliği devam ederken başka bir adamla görüştü diye topa tutuldu. taraflar değişince bakış açısının değişmemesi gerektiğini düşünüyorum. evet siz de en az o adam kadar suçlusunuz. pişman olmuşsunuzdur orası ayrı ben adınıza üzülürüm de. ama o adamın karısı bunu öğrenip boşanma niyeti olsaydı gayet de eşinin kendisini aldattığını öne sürebilirdi. yani adam sizinle ilişki yaşarken tamamen özgür değildi. metres lafını kendinize yakıştıramıyor olabilirsiniz ama adam evliyken kağıt üzerinde olsa dahi bir aile kurumuna karşı sorumluluğu varken üzgünüm ama durum öyle görünüyor. konu hakkındaki som yorumum budur.

Kendinizi üzmeyin o halde. yeni bir başlangıç,yeni umutlar peşinde olun.

Bazı evli Erkeklerin gerçekten kötü niyetli, avcı gibi oldukları konusunda bende sizin gibi düşünüyorum da, Evli oldugunu bile bile ilişki yaşayan kadınları hiç çözemedim adam Evli evli belliki bir süre istediğini alıp tekmeyi basıyorlar genelde yalan dolan işleri. Arkadaş tamamen boşanmadan kimseyi sevmeyin o boşunma sürecinde belkide eşiyle yuvasıyla barışacak ama sizin gibi kadınlar bunu düşünemiyor sonra ah vah..demedi deme karısıyla barışır bu adam çünkü zaten çevredekilerle yeterince gönül eglendirmiş

metres demek evli adamla beraber olan kadin demek degil mi?

neden agir olsun? sizin kocanizla bi kadin beraber olsa metres demeyip aman agir konusmuyum hakkinda mi diyeceksiniz?

3 yılını zindan etmişsin kendine önündeki 30 yılı kirtardigina sukur etmelisin bence . Ders almis oldun kayip olarak dusunme yasanmasi gerekiyormus demekki bu da bana birseyler katti de ve daha guclu devam et hayatına . Kendinden ödün verme ...

Bende okudum baştan sona kadar. Acımasızca yorum yapmicam. Çok fedakarlık vermissiniz resmen rolleri değişmişsiniz. Sen erkek o kadın!!! Ama çok korkunç bir tipmis. Okudukça kötü oldum.. kendine haksızlık etme sen herşeyin fazlasını yapmışsın. Hangi kadın ister evli adama aşık.olmak kim.kndisini bile bile yakar. Demekki söz geçmemiş kalbe beyine. Peki şimdi son durumun ne iyimisin atlattinmi bitti mi bu başı bozuk sevdaa?

teşekkür ederim. Yazının sonunda vardı, ben ona aşırı kızgındım artık baştan sona yaşadıklarım bi film şeridi gibi geçti gözümün önünden ve ona içimdekileri haykırdım resmen mesajlarla maillerle, çok kötü sözler de ettim. Noluyor diye defalarca aradı açmadım telde yine kavga edecek diye...O da bu kadar lafı gururuna yediremedi, bitti.

metres demek evli adamla beraber olan kadin demek degil mi?

neden agir olsun? sizin kocanizla bi kadin beraber olsa metres demeyip aman agir konusmuyum hakkinda mi diyeceksiniz?
Metresin kelime anlamını mi tartışıyoruz burada?

Başıma öyle bı hal gelse, ben de derdim belki.. Ama burada hiçbirimiz olayda bahsedilen adamın nikahlı eşi degiliz, di mi?

Ama milletce seviyoruz etiket yapıştırmayı.

Son düzenleme:
Metresin kelime anlamını mi tartışıyoruz burada?

Başıma öyle bı hal gelse, ben de derdim belki.. Ama burada hiçbirimiz olayın tarafı değiliz. Ama milletce seviyoruz etiket yapıştırmayı.

ya ne etiketi? burada konu sahibinin yerinde bir erkek olsa "şrfszzz" diye neler yazılırdı. biz konu sahibi idam edilsin demedik ama öyle sütten çıkma ak kaşık da yapılmasın. suçluya suçlusun denir.

ya ne etiketi? burada konu sahibinin yerinde bir erkek olsa "şrfszzz" diye neler yazılırdı. biz konu sahibi idam edilsin demedik ama öyle sütten çıkma ak kaşık da yapılmasın. suçluya suçlusun denir.
Sen konuya yazdığım mesajları okudun mu ki bu soruyu soruyorsun?
Tek tek alıntı yapıp altını çizmeye gerek yok sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…