- 26 Kasım 2017
- 22
- 7
- 44
-
- Konu Sahibi ayrilik_acisi
Konu sahibi burdaki ahlak abidesi hayatta tek yanlış yapmamış kadınlar seni suçlayacak şimdi hiçbirini takmamani öneririm. Burda ahkam kesip iki gün sonra ikinci üyelikle bundan bin beter konular açıyorlar çünkü.
Lütfen bu arama geri dönmeyin. Gerçekten hiç sağlam pabuç değil adinin teki. Daha fazla zamanınızı yakmayin bu ana kuzusuyla.
Basta büyük hata yapmışsınız evli biriyle boşanacak olsa bile götürülmemesi gerekirdi olan sizin yıllarınıza olmuş .
Artık geleceğimi kurtardım yine düşüneceksiniz. Adamın karakterinden geri döner yazar diye düşündüm ne zaman boşluğa düşse yanlız kalamıyormuş çünkü.
Kendi iyiliğiniz için yüz vermemenizi tavsiye edicem.
teşekkür ederim yargılamadığın için...Ben evet yanlış yaptım hayatta herzaman evli erkek gördüğü yerde kaçan ben...Etraf bekar kızlara asılan evli erkeklerle dolu, 33 yıllık hayatımda nicesini görüp uzak duran ben, bana asıldıklarında tersleyen ben...Ben kendimi hiç böyle düşünemezdim biri söylese gülerdim... Yakın zamanda bosanıyor zaten dedim, mutlu olacağım insan budur belki dedim başta ama sonra bağımlılık hastalığına kapıldım ben de sanırım. insan ayrılınca anlıyor, içindeyken göremiyorsun...Geri dönme gibi bir olayım yok zaten
Böyle bir adamın ne söylediğinin zerre kadar önemi yok. Lütfen sizde önemsemeyin . Onca şey yaptım ama sonuç neden böyle ? diye düşünüyorsunuz muhtemelen. Cevabi en başta. Hatalı anahtar doğru kapı açmazdı zaten. Sizi yargılamak istemiyorum ancak yapılan yanlışa da doğru diyemeyiz.sonun okuduysanız bana beni affetmeyeceğini ömrü boyunca unutmacagını soyledi o patlama anındaki laflarımı...bir de o beni affetmiyor üstüne yani şaka gibi
Böyle bir adamın ne söylediğinin zerre kadar önemi yok. Lütfen sizde önemsemeyin . Onca şey yaptım ama sonuç neden böyle ? diye düşünüyorsunuz muhtemelen. Cevabi en başta. Hatalı anahtar doğru kapı açmazdı zaten. Sizi yargılamak istemiyorum ancak yapılan yanlışa da doğru diyemeyiz.
Affetmiycem vs demesi sizi cepte gördüğü için de olabilir , eşine dönmek için bahane de olabilir bilemeyiz. Zaten şu saatten sonra onunla olmamayı siz istemelisiniz. Hatalarınızdan hala dönmeme konusunda ısrarcı olursanız korkarım daha büyük acılar sizi bekliyor olacak.
+1Sizi yargılamak ne benim ne de başkasının haddine değil. Insanlar sinanmadigi şeyler hakkında konuşmamalı. Evli erkek bana selam yazdi ben tabiki cevap vermedim.s.s diyenler kendini sınanmış sanıp konuşuyorlar ama o işler öyle olmuyor.
Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm. Umarım bundan sonra karşınıza çıkan kişiyle çok ama çok mutlu olursunuz.
Sizi yargılamak ne benim ne de başkasının haddine değil. Insanlar sinanmadigi şeyler hakkında konuşmamalı. Evli erkek bana selam yazdi ben tabiki cevap vermedim.s.s diyenler kendini sınanmış sanıp konuşuyorlar ama o işler öyle olmuyor.
Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm. Umarım bundan sonra karşınıza çıkan kişiyle çok ama çok mutlu olursunuz.
Farkında olmanız güzel. Evet bunlar sadece korkularım yüzünden ve ben bu korkularımı yalnızca kendi ayaklarım üzerinde durarak yenicem deyin kendinize. Basarabildiğinizde kendinize öyle bir güveneceksiniz ki sadece bu yüzden mutlu olacaksınız. Alışkanlık için kendinize yeni uğraşlar bulmanızı tavsiye edicem. Böylece hem yeni farklı alışkanlıklariniz olur hem de yalnızlık hissi azalır .33 yaşına dek herzaman hayatını düzgün yaşamış, evli erkekle sohbet bile etmemiş ben hayatımda ilk kez hata yaptım, karşılığında da acısını çok yaşadım...Hatamdan dönmeme gibi bi olay yok o kadar acılar çektim ki ben nasıl gaflete düşüp mutlu olabileceğimi sandım, nasıl kapıldım diyerek kendimi yedim bitirdim anlatamam size...Alışkanlık ve yalnızlığa dönme korkusu öyle bişey ki saçma da olsa sizi hastalık gibi sarıyor
Okudum. Hepsini. Nereden baslayacagimi da bilmiyorum. Toparlayabilirim umarim.
Kagit uzerinde de olsa sonucta hala evli olan bir adam... ve bu yuzden gizli kacamak gorusmeler, sokakta bile yururken elini tutamamalar...yasaklisiniz ona yani... gizli saklilik kimi rahatsiz etmez degil mi, bu da benim sevgilim bile diyemiyorsunuz... Adamin defolu durumu yuzunden haliyle yasadiginiz bu durumu kendinize de bir taraftan yakistiramiyordunuzdur eminim onunla gezerken.
Adam gelecekle ilgili hic vaatte bulunmamis aslinda, caba da harcamamis. Nasil istiyorsa oyle yasiyor. Bosansaydi da ben bu evliligin olacagini sanmiyorum.
Genelde de ucuncu kisilerle bosanma bittikten sonra evlilik cok nadir oluyormus, tam hatirlamiyorum ama bunu bir yerde okumustum.
Adamin gel gitli tavirlari, baskalariyla yazismalari, sizin icinde bulundugunuz bu durum, adamin bosanma probleminin sizin sorununuz olmadigi halde bu sorunu sizin de yuklenmeniz, adamin problemleri yuzunden bunlarin cozumlenmesini beklemek ve yillarin da bir taraftan akip gitmesi, surekli anlayisli taraf olma durumu, uzerinize bile bile aldiginiz bu yuk ve adamin gel git tavirlari yuzunden bagimlilik psikolojisine girme, adamin da sizi cepte gormesi cunku ayrilamiyorsunuz.... derken derken adama attiginiz mesajlar adamin bitirmek icin bahanesi olmus. Cunku bu adam evliligin sorumlulugunu kaldirabilecek biri olsaydi zaten yuvasini devam ettirirdi. Cocuguyla daha fazla vakit gecirirdi. En azindan yaz tatilini....Sevgi emek ister ama adamin bu emegi kendi yuvasi icin harcadigini bile sanmiyorum ben.
Dolayisiyla yapilacak tek sey bu olaydan dersinizi cikarip yolunuza devam etnek. Yasim gecti diye dusunmeyin evliligin yaşi yoktur. Hep burada kizlarimiza soyluyoruz aslinda neden bosanmis ya da bosanma arifesindekileri tercih ediyorsunuz bekar erkekler dururken diye. Daha once bir kez evlilik yasayan adam ikinci de sizinle ayni heyecani yasayamaz. Ki bu mesaj olayi olmasaydi da bu adam baska bir bahane ile yine ayrilacakti. Ben sonuna cok sasirmadim. Bu ilk sizin yasadiginiz bir olay degil.
Oncelikle bagimlilik sendromunuzdan kurtulun.
Yaşim gecti diye de bundan sonra boyle dipsiz, sonu belli olmayan iliskilere girmeyin, her onunuze cikan dengesizlerle evliligi dusunmeyin, bekar bile olsa.
Ufak sevgi kirintilariyla avutmayin kendinizi bundan boyle. Ufacik sevgi gorecegim diye kendinizi boyle seylere sokmayin. Degerinizi dusurmeyin.
Unutmayin iliskilerde guclu taraf ipleri elinde tutan ya da isteklerini yaptiran degildir, gucli taraf ayrilmayi becerebilen taraftir. Dolayisiyla kendinize bir daha bu zulmu yapmayin bu durumlari yasatip, gerektiginde de ayrilmasini bilin.
Once kendinizi sevmeyi ogrenin. Siz kendinizi sevmeyi unutmussunuz. Kendinizi sevseydiniz sevgi kirintilariyla yetinmeye razi olmazdiniz.
Bu arada mutluluk evlilikte de degil.
Bu iliskide aslinda adam pek de bas rolde olmak istememis. Hep sizin itelemenizle yurumus. Siz de evlenirsek her sey duzelir, mutlu oluruz zanniyla kendi kendinize beklemeyi secmissiniz. Size bekle diyen olmamis aslinda. Birakip bana ne ya, bu bwnim problemim degil ki diyememissiniz, gidememissiniz. Cunku zayif olan sizsiniz. Adam bitirmeseydi siz yine devam ederdiniz bu carpik iliskiye.
Siylenecek cok sey var ama cok uzattim galiba.
Tek sey var yapilacak: onunla sifir gorusmek ve gecmisi geride birakip kendi yolunuza devam etmek.
Sizin yerinizde olsam o ana kuzusundan kurtulduguma sevinirim üzülüp zamanınızı heba etmeyin gezin tozun onsuzlugun tadına varın ve farkına varacaksınız ki kendinize cok haksızlik etmişsiniz kendinizi üzüp kalan guzel günlerinizi heba etmeyin insallah sizi cok sevip anlayam biri cikar karşınıza
Uyusturucu ya da sigara bagimliligi... ya da sizinki gibi iliski bagimliligi... bagimliligin adi ne olursa olsun fark etmiyor... yavas yavas degil birden birakmak gerekiyor.Öncelikle hepsini okuyup bu kadar da detaylı yazdıgınız için çok teşekkür ederim. Beni o kadar iyi anlamışsınız ki...Evet o elele gezememe gizlilik vs durumlarını kendime hiç yakıştıramıyordum. Ben onun durumunu hep anlayışla karşılamaya çalıştım, psikolojisi mahkeme süreçlerinde bozuluyordu bir de ben üstüne gitmeyeyim dedim aslında ondandı sabrım. Aslında size burda şunu söyleyeyim, ben o mesajları ayrılma niyetinde olduğum için son sözler olarak yazmıştım ama bağımlılık yine ona dönme isteği doğurdu bende...O da hatta benim birini bulduğumu, ayrılmak için bunları söylediğimi düşünmüş, sonra o kişiyle olmayacağını hemen anlayıp ona dönmek istediğimi sandı herhalde....Aslında o hiç bitirecek gibi değildi bana karşı gayet iyiydi o sıralarda ilgi alaka, ben bunu yapmasam bitirmezdi de.
Ya bu bi hastalık gibi, ayrılman gerektiğini biliosun, hatta kararını veriyorsun ama sonra yine dönüş, benim bunu aşmam için kimseye bağlanmamam lazım çok fazla...Aslında ben güçlü biriydim çok ama son yıllarda böyle oldum galiba ya da bu ilişki beni böyle yaptı. Yazdıklarınız çok doğru şeyler tam beni anlatıyor birkaç kez okudum gerçekten ben artık bu şekilde bişey yaşamamak için elimden geleni yapıcam.