Kendime,Ona herşeye kızgınım ama çok acı çekiyorum

Üşenmedim okudum nedense...her ne kadar kağıt üzerinde de olsa evli bir erkek belki siz olmasaniz eşiyle barışacaklardı kadın boşanmak istemiyormuş gerçi böyle bi adamdan boşanmak onun hayrına olurdu ama...adam tam anlamıyla seni kullanmış boş vakitlerinde takılmiş seni önemsememiş ve sen kendini önemsetmemişsin..insan kocasına bile bu kadar taviz vermez sen elin kocasina vermişsin üstelik yaşin da olgun bi yas..

Valla hepsini okudum. Sana çok üzüldüm. Yanlış adama kapılmışsın. Gözün kör olmuş ve bile bile lades demişsin.

Geçmiş olsun.

İlişkideki altın kural; bir kadın almadan vermemeli. Siz bir almış on vermişsiniz. Cok yoğun caba gostermişsiniz. Sonuç: Hayat deneyiminiz oldu. Eğer bu yasadıklarınizdan gerekli hayat dersini aldiysaniz gelecekte daha mutlu bir iliski yasarsıniz ki umarim öyle olur.

Sorumluluk alamayacak, flörtleşmeyi seven ama uzun iliskide sadakat gösteremeyen bir erkeğe yatırim yapmışsinız fakat sonu bastan belliymiş. Insaniz hepimiz hata yapıyoruz ama üç yıl uzun bir zaman sizin bir noktada artık bu adamdan sogumanız gerekiyordu. Fakat hala bile tam olarak vazgeçmis değil gibisiniz. Peki sizi bu kadar ona baglayan ne olabilir ki? Anlattığıniza göre bu adam iyi bir es olabilecek biri değil. Kusura bakmayın ama ben bu kadar uzun sure cinsellik olmadan birlikte oldugunuza inanmakta zorlaniyorum. Ve hala neden zihin olarak kopamadigınizi anlamaya calışıyorum.

Belli ki gelecek hayallerinize tutunmuşsunuz ve emeklerinizin karsıligını almak istiyorsunuz. Yanliş imsanlarla birlikteligin en kötü yanlarindan biri de bu işte; emeginize değer vermezler. Onlara kendinizi oldugunuz gibi ifade edemezsiniz çunkü kaçip gitmelerinden korkarsinız, hep onlarin sorunları vardır, sizi yok sayarlar. Alttan almak, icine atmak sizi gün gelip çıldırtınca da hatali siz olursunuz.

Bence yapmaniz gereken sey yasanan tüm olumsuzlukların sorumlulugunu almaniz sonucta bile bile lades olmuş. Kendi değersizlik, sevgisizlik ve kaybetme korkunuzla yuzleşmeniz ve yeniden baslamanız. Inanın kurtuldugunuz icin sevinmelisiniz. Hakkinizda hayırlısi olsun.

Son düzenleme:

Güzel fikirleriniz için tesekkurler

Giden yıllarınız olsun demek isterdim ama maalesef sizin psikolojiniz ölmüş... Bir daha asla dönme, birazcık gurur bunu halleder!
Ps: adamın evli olması göz ardı edilmiştir

Ben yorumlarınızdan ve konunuzdan nedense , evli olan bir adamla ilişki yasamanızdan pişmanlık duymayıp vicdan azabı cekmediginizi aksine, sadece ilişkinizden beklediğiniz bulamayıp 3 yılınızı boşa harcadiginizi düşündüğünüzü algıladım. Yaptiginiz hiç etik değil nelere sebebiyet verdiğinizi bilmiyorsunuz bence.. kapılar kapanmaz 37 38 geç değil pişman olup af dileyin, kendinizle barışmaya çalışın. Mutlaka destek alın önce kendinizi sevin

Onun ben olmasam da geri donusu yoktu
Ben bişeye sebep olmadım
Herseyi denemiş ve bitirmişti kafasında evliliğini tanıstıgımızda...Bi erkek kafada bitirince geri dönüşü olmuyor.
Ben olmasam baskası olacaktı

Sebep olmadığını mi düşünüyorsun cidden ? Sen olmasaydın başkası olabilirdi de olmayabilirdi de. Eşi olan bayan hep ümit ediyordu sonuçta boşanmak istememiş bir anne olarak belki evladı için bile istiyor olabilir. Sonuçta başkası değil sendin o kadın. O kadının gözyaşının akmasına sen de sebep oldun sonuç olarak.. nikâhı devam eden bir insan ile birliktelik her şekild e yasaktır sana. Madem bir şey e sebep olmadın bu ilişki masumane bir aşk ilişkisi idi neden onun çevresi bilmiyordu gizli saklı idi ? Vicdan muhasebesi yapmanı öneriyorum. Evli ve çocuk sahibi bir kadın olsa idin yani aranda aşk olmasa boşanma davası devam ediyor olsa idi yani aldatılan sen olsa idin böyle masumane bakabilecekmiydin acaba bir düşün.

Sen bi 38 sene daha yaşasan gene ayni olursun. Sanki 12 yasinda falansin. Bu köylüyü nerden buldun ya

Ben neden bilmiyorum yaşadığınız acıyı derinden hissettim her ne kadar sizi haksız bulsam da. Geçmişte 2 sene ilişki sürdürdüğüm birinin daha sonra evli olduğunu öğrenmiştim ve acılar içinde kıvranarak ayrılmıştım ailem herşeyi öğrendi onların desteği sayesinde toparladım 17-18 yaşlarındaydım o zaman. Şimdi düşününce ne kadar aptalmışım diyorum çektiğim acının zerresine değmezmiş ve iyiki gerçek yüzünü görmüşüm ve bitmiş diyorum. Diyebileceğim tek şey beş para etmez biri için yaşadığınız onca şeyi inanın haketmiyorsunuz. Sevmişsiniz ama yanlış kişiyi. Bu adamda adamlığın zerresi yok oysa siz ne kadar güzel şeyler yaşamayı hakediyorsunuz. İpler kopmuşken lütfen ama lütfen bırakın orda tekrar bağlamaya çalışmayın çünkü düğüm atamayacaksınız bu insan müsveddesi böyle gelmiş böyle gidecek böyle haysiyetsiz Bi hayat sürmeye devam edecek. En güzel yıllarınızı, çoktan bir yuva kurmuş, çocuk sahibi olmuş olabileceğiniz yıllarınızın bir kısmını heba etmişsiniz bu adama ama bundan sonra sizin elinizde. Kendinize hiç saygınız kalmamış lütfen bunu geri kazanmaya çalışın . Biliyorum hiç kolay değil onca anı, onca emek, heba edilen yıllar ama dünyada sizi mutlu edebilecek tek erkek o değil. Yeniden seveceğinizin en önemlisi hakettiğiniz gibi sevileceğinizin farkına varın tertemiz bir sayfa açın ve yepyeni bir yol çizin kendinize. Herşey gönlünüzce olsun Allah yardımcınız olsun.

Arkadaş ne guzel yazmış
Allah yardımcısı olsun

Beni anlayabilmişsiniz

Ben bir seyi gercekten merak ettim. Eger sizden ozur dileyip dönmek istese kabul eder misiniz? Tabii buna evet derseniz burada linc edilme ihtimaliniz de var :))

Bunu neden sordugumu söyleyeyim. Egitimli ve olgun yasta bir hanimsiniz ve hata yaptiğınizın da farkindasıniz. Ama bu kisiden eger hala tam olarak soğumadiysanız bence asıl bunu konusmamız gerekir.

Hani o beter olsun kapimda kopek olsun falan deseniz bunları anlayabilirim. Ama bana dönsün ve biz evlenelim diye bir isteginiz hala varsa o zaman bu üç yil cidden boşa gitmis demektir bence. Çünku eger hala bu adami istiyorsanız ona benzer birini hayatiniza cekeceksiniz demektir ki Allah gostermesin :)

Belki hayir asla bi daha olmaz diyeceksiniz ama ben öyle sezmiyorum maalesef.

Keske diğer yazdıklarımı okusaydınız
Zaten oyle bişi yok artı zaten o beni suclu goruyor ne ozur dilemesi
Onu haketmiyormuşum

Bile bile başlamışsın, bile bile beklemişsin, yapmışsın bi hata, olan olmuş, birini yeniden sevmek zor ama neden olmasın.. umutsuz olma.. bi daha da ilk hatasında ayrıl hayatına giren erkeğin başka kızla mesaj filan görürsen sakın affetme, zaman kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…