Kendime,Ona herşeye kızgınım ama çok acı çekiyorum

Keske diğer yazdıklarımı okusaydınız
Zaten oyle bişi yok artı zaten o beni suclu goruyor ne ozur dilemesi
Onu haketmiyormuşum
Bakın bu yanıtınız beni hakli çikarıyor demek ki yazdıklarınizi okumusum. Keşke siz de bemim yazdiklarımda ne demek istedigimi tam görebilseniz.

Normalde bu kadar sert ifadeler kullanmam ama siz cidden bu yasadiklarinizdan zerre ders almis görunmüyorsunuz.

Adam sizi affetmedigi icin ayrisiniz o hee dese siz kucağına atlayacaksiniz. Bende yarattiğinız izlenim bu.

Bir kadin olarak sizi bu kadar değersiz hissettiren bir erkeğe bu zaafınıza uzüluyorum. Kendi degerinizi fark etmis olsanız o yalvarsa bile hayır derim demeniz gerekirdi.

Bilmem Seda Diker'in kitaplarini biliyor musunuz? Tavsiye etmek isterim. Bilincaltınizda ciddi sıkintilariniz var gibi. Yoksa sizi kadın yerine koayan cariye muamelesi yapan bu adam için niye uzülesiniz ki?

Sözlerim sizi kırmak icin değil ancak silkinip kendinize gelmeniz gerekiyorken siz hala yas tutuyorsunuz.

Oldu bi hata

Ben neden yazışmayı uzatiyorum biliyor musunuz, sanirim mühendisim demistiniz, işiniz var ayrica bekarsiniz. Yani belki de bundan sonra acayip mutlu bir ask yasayip harika bir evlilik yapacaksiniz ki insaallah oyle olur.

Ancak bunun olabilmesi icin sizin bu iliskideki hatalarinizi fark edip bir daha yapmamaniz gerekiyor. Yani biraz kendi uzerinizde çalişmalisıniz.

Hepimiz hata yapiyoruz konu yaptiklariniz degil artik, yaptiklarinizin nedenlerini anlamaniz. Yani adama hakaret ettiniz o da size kizdı terk etti siz simdi hakaret ettim diye pismansiniz falan. Bunlar görunen kismı siz derinlere bakın.

Adam sizi kullaniyordu ne zamanki siz patladiniz o da sorun çikinca aradaki bagi kopardi. Siz sorun çikarmasaydıniz o yirmi yillik gibi olabilirdiniz ama demek ki bir onurunuz var ki olmadiniz.

Hakaret etmek iyi değildir ama iyi ki de yaptiniz ki zaten bilincalti bunu yaptirdı size. Bu adami siz bırakamadigıniz icin onun sizi bırakmasıni sağladiniz.

Bence cidden hala acı çekiyorsaniz yardım almayı dusünun ya da kitaplarla kendiniz aşın ama bir daha asla böyle kötü bir iliski yasamayın hic bir kadin yaşamasın insaallah.

Sonuna gelemedim cok uzun. Ama insallah ayrilmissindir. Her boşlukta baskasina mi gidecek bu? Gercekten seven adam bosluga dustu mu gider mi baskasina? İci alir mi onu? Seni kandirmasina musade etme. Adam da belli zor zamanlar geciriyor. Bu surec icerisinde seni oyaliyor olabilir.

2 sene var yaklasık bosanmasına

Evli erkeklerle birlikte olan kadinlar niye hep boyle uzuuunnnn yaziyor. Kendilerini temize mi cikariyorlar acaba... valla bosanmak uzereyken bir baskasi ile iliski yasayip gercekten bosanan bitek Acun var :)

bastan sona okudum tek diyeceğim yine arasa sanki dönersin gibi geldi bana.bi o kadar daha vakit ayırısın ama senle asla evlenmez.boşa yıllarını geçirmişsin.sakın ama sakın geri dönme.baska diyebileceğim yok.

Hepsini okumadım. Boşanma kararını görmeden evli erkekle arkadaş olarak bile yalnız buluşmam. Buluşmamda evlilik sorunlarını dinlemem. Çok hatalısın.

Hanımefendi eski sevgiliniz karaktersiz eşini ve sizi hayatındaki diğer kadınları da aldatan biriymiş yani anlattıklarınızdan bu anlam çıkıyor.Bakın duygusal boşlukta olan hele ki evli olan bir adamla yok arkadaşlık ettim yok dostça görüştüm bunlar hikaye...Böyle bir dostluktan arkadaşlıktan sizin de aklınızın bir köşesinde bir beklenti varmış ki böyle bir arkadaşlığa başlamışsınız.Eşini aldatan bir adam sizi de çok güzel üzer ilahi adalet işte bazen böyle ş....sizler eliyle sağlanıyor.İnşallah aklınız başınıza gelmiştir.Burada yazmanız iyi olmuş bu yolda olanlara evli erkeklerden medet umanlara da ders olur.Allah sizi kurtarmış inşallah bir daha böyle hatalara düşmezsiniz

Ben adamın boşanma aşamasında olmasına takılmadım. Zaten ayrılık kararı alınmış, dava açılmış. Prosedüre kalmış, kağıt kürek. Milletin yıllarını boşa götürüyorlar böyle böyle. Hakimlerin boşamama kararını asla anlamıyorum zaten. Evlenirken kimseye sormuyorlar, boşanırken ne alaka? Sadece mağdur tarafın hak kayıplarının olmaması için hakim kararı istenmeli.

Ama evliyken eşine zaten sadık olmayan bir adam... Gözünüz kör olmuş yoksa nasıl evet dersiniz böyle bir ilişkiye? Zaman içinde de bir ton falso vermiş zaten. Ama insanın sabır taşı dolmadı mı önünde yüz tane örnek de olsa, başına sürüyle olay yağsa yine de yolunda yürüyor. Üzülmeyi, yılların hesabını kitabını yapmayı bırakın. İyinin de kötünün de zamanı yok. Geçmiş olsun diyorum sadece.

Baya eski konu bu :)

Evli olan erkekle beraber olan kadınlara asla acimam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…