- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
-
- Konu Sahibi ayrilik_acisi
Konu sahibi burdaki ahlak abidesi hayatta tek yanlış yapmamış kadınlar seni suçlayacak şimdi hiçbirini takmamani öneririm. Burda ahkam kesip iki gün sonra ikinci üyelikle bundan bin beter konular açıyorlar çünkü.
Lütfen bu arama geri dönmeyin. Gerçekten hiç sağlam pabuç değil adinin teki. Daha fazla zamanınızı yakmayin bu ana kuzusuyla.
Sizin durumunuzda üzücüymüş o kadar çok arttıki Aldatmalar ve 2. Kadınlar kimse masum değil herkes bile isteye razı herşeye..Açıkçası evli adamın cinsellik yaşamadan bir bayanla 3 yıl ilişki kuracagına ben inanmıyorum (belki öyledir ama ben inanmıyorum) . Evli erkegin metresinden beklediği ilk şey cinsellik 100/99 bu böyle..sanırım en ağır yorum benimki bu konuda ve ahlak abidesi değilim. ama annesi babası da bir metres yüzünden boşanmış,yaklaşık 10 yıl o kadınla yaşamak zorunda kalmış birisi olarak konu sahibinin masumiyetine inanmıyorum. adam ne kadar suçluysa o da o kadar suçlu. ha evet konu bu değil ama başka bir konuda şuan evli kadınlarla sevgili olmayıp sadece cinsellik yaşadığı için bir adam yerden yere vuruluyor. ona da yorumum çok ağır oldu. pozitif ayrımcılığa karşıyım. konu sahibi suçluysa evet suçlusun denmeli,yaptığı işin adı da açıkça söylenmeli diyorum. belki sadece cinsellik yaşamış olsa şeytana uymuş denir ama koskoca 3 yıl evli bir adamla hayat sürmüş. o adamın çocuğunun psikolojisini düşünmek istemiyorum.
sanırım en ağır yorum benimki bu konuda ve ahlak abidesi değilim. ama annesi babası da bir metres yüzünden boşanmış,yaklaşık 10 yıl o kadınla yaşamak zorunda kalmış birisi olarak konu sahibinin masumiyetine inanmıyorum. adam ne kadar suçluysa o da o kadar suçlu. ha evet konu bu değil ama başka bir konuda şuan evli kadınlarla sevgili olmayıp sadece cinsellik yaşadığı için bir adam yerden yere vuruluyor. ona da yorumum çok ağır oldu. pozitif ayrımcılığa karşıyım. konu sahibi suçluysa evet suçlusun denmeli,yaptığı işin adı da açıkça söylenmeli diyorum. belki sadece cinsellik yaşamış olsa şeytana uymuş denir ama koskoca 3 yıl evli bir adamla hayat sürmüş. o adamın çocuğunun psikolojisini düşünmek istemiyorum.
Anneniz babanız metres yüzünden değil babanız uçkuruna sahip çıkamadığı için boşanmış. Ben pozitif ayrımcılık yapmıyorum suçluya suçlusun derim. Kadin erkek benim için fark etmez.