Kendime,Ona herşeye kızgınım ama çok acı çekiyorum

asklar bir yana hatalar bir yana insanın ister istemez yüreğini burkar. insan hep keskelere kalır ama en zoru kendisini affetmesidir...kendinizle yuzlesmeniz bittyse affedin kendinizi..bakin o zamn nasil normale donecek yasaminiz..yazmasi kolay basarmasi da cok basit aslin da insallah basarirsiniz..

Olgun bir yaştasın ve karşıdakinin seni kullanıp kullanmadığını anlayabilecek bir yaştasın ... Daha bosanmadan bunları yapan adamdan koca olur mu sana.. Adam seni sevmiyor ben bunu anladım .. Her fırsatta başkasına gidiyor . En çok çocuğuna üzüldüm

Boşanan adamdan hayır gelmez demişler . Adam nasıl bir boşluktaysa çıkamamış bir türlü . Demekki hayatınızın aşkı o değilmiş , Çıkar elbet karşınıza . Yapmanız gereken şey bu adamın önünü kapatmak . Silin hayatınızdan

Adam inanılmaz bencil
Yani sizi Yok sayarak planlar yapabiliyor
Bunu niçin gözardı ettiniz
Ayrıca üç yıl uzun bir süre
Keşke ona bağlamasaydınız bu zamanı

Olan olmuş unutmaya bakın
Yalnız o sizinle iletişime geçecek emin olun
Fakat yine bir boşluk anında yapacak bunu
Ben yerinizde olsam asla kabul etmezdim

Sizi çok iyi anlıyorum
Bir adım geri gidip baktığınızda
Ya da şu anlattıklarınızı bir başkası size anlatsa
"Asla uzak dur " dersiniz
Ama hayat bazen asla dediğimizi de getirip önümüze koyuyor yaşatıyor yani bize

Hiç üzülmeyin
Geri dönülmez bir yola girmiş değilsiniz
Evet zor olacak
Ama unutun yok sayın
İnanın zaman ve duygu israfı olmuş sizin için

Sizi gram sevmemiş,önemsememiş kendince hayatını yaşamış siz de onun hayatına hoşluk katmışsınız. Bence artık barışmayı aklınızdan bile geçirmeyin.

Sert oldu ama en gerçek haliyle durum bu,sizin adınıza üzgünüm.

Boşanacağını düşünelim.
Adam sadakatsiz
Adam ilgisiz
Adam anneci
Tam bir zeytinyağı
Yıllarınıza yazık olmuş. Bundan sonrası güzel olur inşallah.

Konu sahibi burdaki ahlak abidesi hayatta tek yanlış yapmamış kadınlar seni suçlayacak şimdi hiçbirini takmamani öneririm. Burda ahkam kesip iki gün sonra ikinci üyelikle bundan bin beter konular açıyorlar çünkü.

Lütfen bu arama geri dönmeyin. Gerçekten hiç sağlam pabuç değil adinin teki. Daha fazla zamanınızı yakmayin bu ana kuzusuyla.

sanırım en ağır yorum benimki bu konuda ve ahlak abidesi değilim. ama annesi babası da bir metres yüzünden boşanmış,yaklaşık 10 yıl o kadınla yaşamak zorunda kalmış birisi olarak konu sahibinin masumiyetine inanmıyorum. adam ne kadar suçluysa o da o kadar suçlu. ha evet konu bu değil ama başka bir konuda şuan evli kadınlarla sevgili olmayıp sadece cinsellik yaşadığı için bir adam yerden yere vuruluyor. ona da yorumum çok ağır oldu. pozitif ayrımcılığa karşıyım. konu sahibi suçluysa evet suçlusun denmeli,yaptığı işin adı da açıkça söylenmeli diyorum. belki sadece cinsellik yaşamış olsa şeytana uymuş denir ama koskoca 3 yıl evli bir adamla hayat sürmüş. o adamın çocuğunun psikolojisini düşünmek istemiyorum.

Adam evli, baştan hiç bulaşmayacaktın. Yaşın da küçük değil ki, 33 yaşında tanımışsın boşa zaman kaybı olmuş. Ayrıca güvenilmez, hayatında seçenekler isteyen bir tip. Artık vakit kaybetme onunla, üzüldüğün her gününe yazık.

Arkadaşım kınamıyorum ama evli iken (bir şekilde tamamen boşanmamışsa farketmiyor evlimi EVLİ) başkasına asılan erkeklerden hayır gelmez, bu ilişkide sen yada başkası farketmiyor adam önüne gelene asılmış seninde zaten bir değerin olmamış..Demedi deme bu adam her haltı yedikten sonra karısına döner boşanmaz böyle adamlar kolay kolay.. Size de üzülmedim çünkü hergüzel duyguyu aşk adına kirletiyorsunuz, bunu aşk zannediyorsunuz ama değil. Evli bir erkekle yaşadıklarınız aşk değil, kötü bir tecrübe olmuş..

sanırım en ağır yorum benimki bu konuda ve ahlak abidesi değilim. ama annesi babası da bir metres yüzünden boşanmış,yaklaşık 10 yıl o kadınla yaşamak zorunda kalmış birisi olarak konu sahibinin masumiyetine inanmıyorum. adam ne kadar suçluysa o da o kadar suçlu. ha evet konu bu değil ama başka bir konuda şuan evli kadınlarla sevgili olmayıp sadece cinsellik yaşadığı için bir adam yerden yere vuruluyor. ona da yorumum çok ağır oldu. pozitif ayrımcılığa karşıyım. konu sahibi suçluysa evet suçlusun denmeli,yaptığı işin adı da açıkça söylenmeli diyorum. belki sadece cinsellik yaşamış olsa şeytana uymuş denir ama koskoca 3 yıl evli bir adamla hayat sürmüş. o adamın çocuğunun psikolojisini düşünmek istemiyorum.
Sizin durumunuzda üzücüymüş o kadar çok arttıki Aldatmalar ve 2. Kadınlar kimse masum değil herkes bile isteye razı herşeye..Açıkçası evli adamın cinsellik yaşamadan bir bayanla 3 yıl ilişki kuracagına ben inanmıyorum (belki öyledir ama ben inanmıyorum) . Evli erkegin metresinden beklediği ilk şey cinsellik 100/99 bu böyle..

Anneniz babanız metres yüzünden değil babanız uçkuruna sahip çıkamadığı için boşanmış. Ben pozitif ayrımcılık yapmıyorum suçluya suçlusun derim. Kadin erkek benim için fark etmez.

Siz kendinize metres olmayı yakıştırmışsınız bizim yapacak diyecek birşeyimiz yokki. Bundan sonra daha düzgün bir ilişki yaşarsınız başkalarının ilişkilerinde gölge gibi yaşamazsınız inşallah.

Anneniz babanız metres yüzünden değil babanız uçkuruna sahip çıkamadığı için boşanmış. Ben pozitif ayrımcılık yapmıyorum suçluya suçlusun derim. Kadin erkek benim için fark etmez.

bilmem konu sahibine suçlu dediğiniz bir ibareye rastlamadım yazınızda. aksine korur ve bunu normalleştirir bir havanız var. babamı hiçbir zaman haklı bulmadım ama kadının hiç suçu yok diyemem. burada her zaman olan şey gerçi,kötü olanı erkek yapınca yerden yere vurulup kadın yapınca "üzülme cnm geçti senin suçun yok cnmmm" oluyor. farklı bakıyoruz olaya bence. iyi forumlar size.

Okudum. Evet, hepsini okudum.

Seni yanlış, çok yanlış buldum. Ne olursa olsun evli bir adamla beraber olduğun için.

Ama sana kizdigimdan çok, üzüldüm. Giden zamanı, emekleri, hevesleri, umutları ne geri getirecek? :KK43:

Adam en baştan beri sana bı söz vermemiş. Onu suçlu bulmuyorum. Çapı, tiyneti ortada. Sen de bilerek girmişsin bu yola. Farkındasın da durumun.. Diyorum ya, olan sana olmuş.

İnş gerçekten dilinle söylediğin şeyleri kalbinle de onaylarsin ve kararlı olursun. Bir daha o adamın zerre umudu olmasın sende. Yine şansın var, zamanın var. İnş bu sefer iyi ve dürüst biriyle karsilasirsin da yeniden, "doğru" bir şekilde hayata baslarsin.

Bı "metres" lafidir gidiyor. Ağır olmuyor mu arkadaşlar? :/

Ben gerçek anlamda "metres" hayatı yaşayan birine bile, direkt bunu demeye utanırım. Öyleyse bile, bunu bu şekilde zikretmekten imtina ederim. Olayın tarafı değiliz çünkü. Bence biraz daha duyarlı davranmak güzel olurdu.

Adam evli. Dava süreci işliyor bı yandan. Eşiyle manen paylaştığı bı şey yok, evler hayatlar ayrı, en ortak paydaları çocuk onda bile 'bir-birlikte" olamamışlar. Biz ayrıldık ama ana babayiz, bu sorumluluk evlilikten öte ve önemli bı durum diyemememisler. Onu dahi becerememisler. Tekrar diyorum adam evli, konu sahibinin cok yanlış davrandığını belirtiyorum (Allah sasirtmasin-hepimiz insanız :KK43: ) ama şu şartlar da olayın boyutunu biraz farklılastirmiyor mu? Ben mi yanlış düşünüyorum ? :/

Adam ne eşine koca olmuş, ne evladına baba olmuş..
Ondan ne sana yar olur A ayrilik_acisi , ne de bı başkasına derman..

Bu adamdan hiçbir şey olmaz. Bu hayata da alışmış. Her türlü imkanı değerlendirir, sözler vermez- sorumluluk olmaksizin günü yaşar gider. Adamın hayatında değer verdiği bı kurum, bag-baglilik yok. 'Adam' diyorum da lafın gelişi hani. Adam olmadığı da ortada. Rezil, aciz herif !

Annem, pis dereden temiz su gelmez der. Sonu başından belli bi hayat onunki.
Tekrar diyorum, konu sahibi suçlu, hatalı. Onun da cezasını çekiyor, daha da çekecek. Biz "oh olsun" diyince bı halt olmuyor. Allah yanlışa düşürmesin..

Okudum sabırla Allahım kımseyi sonu olmayan sevdaya düşürmesin sanırım siz de büyük boşluktaydınız ama bu yaptığınızı doğru kılmaz yazık koskoca üç yıl heba olmuş belki bu sürede başka babalar çıktı karşınıza siz değerlendirmediniz ilişkiniz var diye bide üzgüntüler çabası adam da kendini bişey sanmış peşimde koşuyor diye inşallah bu yaşadıklarınızı unutturacak biri çıkar tez zamanda karsınıza hatalardan ders çıkarmanız dileğiyle

Bak canım burda herkes bol keseden atıp konusur kendiside ahlak abidesi sanar. Arkadaşımın bizzat başından geçen olayı yaşamısın ama onlar şimdi evli ve mutlu sen adamdan yana çok çok dikkat edip artık hayatına yön vermelisin. Herkes hata yapar. Benim arkadaşımda bitmiş gitmiş bir evlilikten sonra tanıştı ama hakim tekrar davayı reddedince 3 yıl bekledi yargıtay onayı fln derken oldumu 4 yıl bu hukuki süreç içinde herkes bol keseden atmışta yılları heba olup boşanamayan böyle hayatına birini almak isteyipte alamayanlar var evli adam yazıp durmalarının sebebi dava sonuçlannadan senin böyle bir sürecin içine kendini atmışın arkadaşım çok yıpranmıştı hatırlıyorum. Bir de bitmemiş davada hakimler bile geri dönüş olabilir diye bekliyor o yuvanın kurtulması için o dönemde bir adamla birlikte olmak bana doğru gelmiyor. Bence zamanını daha da boşa harcayıp daha da üzülüp bu yolda devam etme.

X