Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

kusura bakmayın ama ben bu lafları duycağıma gider en zor şartları olan hastanede yatar kalkarım daha iyi. o adamın yüzünü görmeyi bırak aynı yatağa girmek bile istemem. siz biraz üşengeçlik yapıyorsunuz sanki. yoksa kadınlık gururu çoktan sizi işe sokmuş olması lazımdı. işe girince de bi bakıcaksın ki bu ayı kocanı boşayıvermişsin. özgüvenin geri gelir. çok çirkin sözler ya. buradaki kadınlar neler yaşıyor böyle ben okudukça kahroluyorum. nasıl izin verirsiniz size böyle davranılmasına. nasıl nasıl. kendinize gelin ve hemen çalışmaya başlayın. sakın çocukta yapmayın. bu ayı adamı da boşayın.

otur kpss'ye çalış atan bari.

ya ne biliyim hasta falan olsan (allah korusun) bu adam napıcak acaba?

Bana bu kadar laf soyleyen bi adamla ZTen evli kalmazdım. Demekkı para ıcın evlenmiş deger vermiyor. Sizde daha fazla kendınızi yuk hissetmeyin ya Bı ise girin dısınızı sıkıp yada evlılıgın noktalayın. Bu adamdan Bı cacık olmaz ailesine verdıgı para gozune batmayıp sizinkimı batıyormus hayret bısey

Ben senin yerinde olsam çalisırm ama eve temizlige ayrı birini tutarim.yemegide dısaridan anlaşırm eve getirirler sizin degil evin harcamalari oldugu icin çogunu eşten alirim hem sigorta odenir hemde maaşın sana kalır.Eşinizin soyledkleri cok agir cok sinir oldum

Nasıl bir eştir anlamıyorum, size bakmakla yükümlü sonuçta öyle bi durumda calıstıktan sonra o adama ne ihtiyacınız kalacak

Aslında boşanıp istanbuldan gitmek istiyorum... açıktan afet yönetimi okuyordum ama bıraktım. Dediğin gibi KPSS ve üniye hazırlanıp yoluma baksam benim için daha sağlıklı olacak
Afet yönetimi iş kolu olarak sıkıntılı.. İş saglığı ve güvenline yönelebilirsin..
İşyeri hemşiresi olmaya bakabilirsin (daha rahat)
Lisans hemşirelerin atama puanı daha düşük..
Ben olsam hayatımı yoluna koyar biraz canını acıtır öyle boşanırdım  burada konuları okudukça kendimi şeytan gibi hissediyorum

O zaman aynen böyle yapın. Sizi aşağılayan ve inciten bu adam için değmez.

Sizinle bu şekilde saygısızca konuşan bir insanla evli kalmayın zaten ya. Çalışmanızı isteyebilir, bunu kendisine haksızlık olarak görebilir, burayı anlayabilirim de, eşek gibi çalışıyorum, git iş bul çalış, bana yüksün gibi öküzce lafları insan düşmanına söyler ancak. Valla yerinizde olsam bulacağım işle bu evlilik yürümez diye endişelenmezdim, zira böyle de yürümüyor gördüğünüz gibi. Bence biran önce iş bulup, bu salak heriften kurtulun. Ayrıca annesine ve kız kardeşine para ayırması güzel de, siz de karısısınız. Onlara gösterdiği inisiyatifi size de göstermeliydi, siz de ailesisiniz neticede. Demek ki öyle bir aileyiz duygusu da yok. Ne güzel mesleğiniz de var, isterseniz iş bulabilirsiniz. Kullanın bu imkanınızı.

Hemşirelik çok güzel bir meslek. Evet zor ama eğitimini almışsınız, tecrübeniz var. Ben olsam işimi yapardım, ev işine yetemedigim yerde eve yardımcı alırdım , yemeği dışardan alırdım. Tabi çocuğunuz olmadığını varsayarak yazıyorum.
Esinize gelince ben böyle biriyle evli kalmazdım sanırım. Boşanmış kadina halk arasında bekar diyorlar başka da bir şey yok. Böyle erkekleri kimse çekmiyor artık.

"boşanmış kadınlara ne gözle bakarlar biliyorsun, kötü yola düşersin" eşinin söylediği sırf bu cümle için cevap yazıyorum boşanmış bir kadın olarak. boşanmış kadınlar kocanızdan çok daha erkek. emin olun. ne demek ya kötü yola düşersin. zamanında çok türk filmi izlemiş galiba. yaşça sizden büyüğüm diye tahmin ediyorum o yüzden abla tavsiyesi: bundan size koca moca olmaz. boşan kurtul bir an önce. çok ciddiyim.

Şırnaklı ataerkil olan erkek eşine paşa paşa da bakar tutup karısını çalıştırtmaz o kafa varsa onda eğer söyledikleri çok kırıcı gerçekten

Peki bu dediklerinizden geri kalmamak için onurunuzu hiçe sayarken, böyle itilip kakılıp aşağılanırken mutlu olabilir misiniz?

gercek den sizce bu evlilik yuruyormu. evlilikde senin benimin lafi olmaz gercekden cok ayip... bende eşiniz kendine guvenmiyordu karisina bakmak işine gelmiyordu kendisi evlenmeseymiş de o cok degerli paraaini annesine babasina yedirseydi pes. ben sizin yerinizde olsam ve işe girsem bes kurus para vermem catir catir yerim kazandigimi. bisiy de dedimi annene kardeşine yedircek param yok der suratina carpardim

Arkadaşlarımın çoğu boşandı, içlerinde evlilige tövbe eden de,ikinci üçüncü evliliğini yapanlar da var. Hepsinin geliri iyi, çok çalışan, güçlü kadınlar. Öyle koca kahrı falan çekmiyorlar. Içlerinde cocugu olup 36 saat nöbet tutanları var.

bir erkek karısına bakmakla yükümlüdür. karısı çalışıp çalışmamayı kendisi karar verir. bakamayacağı kadını almasaymış
sizde öyle söyleyin

Okuduklarıma üzüldüm. Ama şunu söyleyim ki siz eşinizin sırtında kambur değilsiniz.Bence tam tersi o sizin kamburunuz. Sağlık sektörü en rahat iş imkanına sahip sektörlerden biri. İş bulun ve o kaba adamdan kurtulun

Kendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz. Öyle kocaya yapacağınız tek davranış bu olmalı. Üzmeyin kendinizi lütfen çaresiz değilsiniz sadece kötü bir dönem geçiriyorsunuz boşayinca geçecek sizi ezmesine izin vermeyin .

Böyle bir adama ömür boyu güvenilmez bunun hastalığı var çocuk sorumluluğu bakımı var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…