Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Ama konu sahibi bir problemden dolayi isten ciktigini söyledi. Eski Is saatleri tembel olmadigini gösterir bence

Hastanede 24 saat usülü çalışıyorum.. Yaşadığın zorlukları biliyorum.. Haklısın gece çalışmak üzerine özelde çalışmak çok zor ve yorucu..

Eşine ise birşey diyemiyorum. İyi gün kötü gün olayını çok farklı anlamış.. Çok sinir oldum eşine.. Allah yardımcın olsun yine iyi dayanmışsın.. Ben öyle bir insanı hayatımda tutmazdım sanırım..

İş konusunda ise gündüz çalışabileceğin az maaşlı sağlık ocaklarına bakabilirsin.. Ama brnim tavsiyem otur kpssyi kazan çalışmaya başlayınca da kocana beş kuruş verme.. En fazla ev arkadaşı gibi evin mutfak masrafi, faturaları felan bölüş... Senin maaşın daha yüksek olacaksa devamlı ez onu

Ataerkil olsaydı karısına çalış demez ben ailemize bakarım sen evinin hanımı ol derdi eşinizin nasıl bir zihniyeti var? Sizi sanki hayat arkadaşı değil de masraflara ortak olacak bir ev arkadaşı olarak goruyor. Ne yazık ki eşinizin sevgisinden şüphe ettim ben seven insana sevdiği yük gelmez aksine güzel giyinsin yesin içsin mutlu olsun ister eşiniz öyle değil.. bakın ben çalışıyorum ama eşim yoruldugimu gördükçe istersen çalışma benim için sorun olmaz diyor bunu söylemesi bile yetiyor bana, beni düşündüğünü anlayabiliyorum. Ben sizin yerinizde olsam çalışıp calismamaktan ziyade bu evliliğin ne kadar doğru olduğu üstünde kafa yorardim.

Size bunları demek yerine annesi ve kardeşi için verdiği parayı kessin. Niye kredilerini ödüyor? Kardeşi çalışmıyor mu? Bana bu lafları eden biriyle aynı sofraya oturmazdım şahsen. Zoruna gidiyor demek ki size para harcamak. Kendinize iş bulun. Ayrıca ataerkil diyorsunuz ev işi yapmaz vs. O kadar kendini üstün görüyorsa sizi çalışmaya da zorlamazdı. İşine geldiği gibi davranıyor demek ki.

Ben tembel değilim ama sizin iradenize hayran kaldım. Ben yapamam. Ama yapana saygı duyarım. Benim eşimin maddi geliri gayet iyi benim parama ihtiyacı yok. Hatta o kadar iyi ki aylık sadece nerdeyse 3000 kendi ailesine gidiyor. Ama ben hem gece vardiyasında 45 saat çalışıp hemde hafta 1 gün izinle evlilik,çocuk falan yapamam. Kendimi bu kadar sistemin kölesi yapamam. Ne anladım ben bu hayattan. Nerde kaldı benim hayallerim nerde kaldı kadın olabilmem, nerde kaldı oturup rahat bir nefes alabilmek. Ben yapamam yapana helal olsun

Altina imzami atiyorum. Harika bir yorum.

Nihayet şu sektörün çilesini anlayan biri çıktı. Lise mezunu olduğum için atanma hayalleri beslemiyorum. Umudum kalmadı benim

Eşiniz size onları diyo ve siz hala o adama eşim diyosunuz.Kusura bakmayın ama çok ağır konuşuyo size karşı.Kendi ailesine bütçe ayırıp kredi ödüyo sizin harcamanız gözüne batıyo.Sizde onun ailesisiniz.Yerinizde olsam çıkıp gitme düşüncesini eylem haline getirirdim.Biraz akıllanması için.

Nihayet şu sektörün çilesini anlayan biri çıktı. Lise mezunu olduğum için atanma hayalleri beslemiyorum. Umudum kalmadı benim
Bence umudunu kesme bende lise radyolojiden atanmıştım.. Olmadı üni oku lütfen şu paragöz kocanı çekme böyle.. Tamam devlet hastaneleri de çok aşırı yoğun ama bana göre eşinin saygısız ve küstah laflarının yanında sen halledersin.. :)

Aslında boşanıp istanbuldan gitmek istiyorum... açıktan afet yönetimi okuyordum ama bıraktım. Dediğin gibi KPSS ve üniye hazırlanıp yoluma baksam benim için daha sağlıklı olacak

bence eşiniz sizi yeterince sevmiyor sevseydi gözüne bu kadar batmazdınız.ben sizin yerinizde olsam çalışırdım.bu lafları duyacağınıza çalışın ama bütün parayıda kendinize harcayın madem o kardeşinin,annesinin kredisini ödüyor.sizde kendinize ayırın bütün parayı.sizinle işiniz yüzünden mi evlenmiş?ataerkil falan olsaydı karısını çalıştırmak istemeyen tiplerden olurdu.onu hiç bahane yapmayın.sizin işiniz çok zor bir iş kendi ailemden biliyorum ve evlilik yürütemem işle birlikte diyorsanız ayrılın.bana göre kadın mümkünse çalışmalı kendi kişisel gelişimi ve güvencesi için evde oturup ev işi yapmaktan çok daha faydalı.ev işleri içinde birini bulursunuz onun dışında işine gelirse dersiniz benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…