Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

K Kazuletbagyan Eşim ataerkil diyorsunuz da benim bildiğim ataerkil yeşiten bir "adam" eşine bu lafları etmez gerekirse ekmeğini taştan çıkarır yine de ailesinden emanet aldığı kendine eş diye aldığı bir kadına bu lafları etmez..
Eşiniz bildiğiniz menfaatçi bir "erkek"
Benim eşim de doğulu ama şu an işi bırakıyorum desem dünyalar onun olur.. İnanın bana.. Ben ne yapar eder size bakarım çalışmak zorunda değilsin ne zaman istersen evinde otur oğlumuzu sen büyüt diyor..
Bu kadar yüz vermeyin bu adama..

Çok üzüldüm böyle denmesine. İnsan eşine bunları söyler mi? Ben de öğretmenin atanamadim henüz. Kendi kendime eksik hissedip ona da yansıtıyorum ama olur mu öyle şey der hep. Aylık ne kadar harcıyorsunuz ayıp olmazsa? Bana eşim 500 tl veriyor ama ben bitiremiyorum bile. Şahsi olarak bana veriyor sadece. Biŕ şey lazım olduğunda kendisi alır hep.

Biliyorum. Çok iyi biliyorum bunları. Ama özgüvenim çok kırıldı. İnsan içine çıkmaya bile korkuyorum. Dışlanırım,beceremem diye. Keza bana boşanırsam boşanmış kadınlara ne gözle bakarlar biliyorsun, kötü yola düşersin, tutumsuzun parasız kalırsın diyor ona cevabını veriyorum ama içten içe çok korkuyorum

Reactions: Den
Çocuk yok bende uzun bir süre istemiyorum. Bunu bile dile getirdiğim de “ ben çocuk istiyor muyum ki” sen istemiyorum diyorsun falan diyor
Allah Allah ya gerçekten pes diyorum ne biçim davranış tarzı bunlar,kusura bakmayın ama buralara takıla takıla şunu gördüm : kadınlar olarak kendi değerimizi hiç bilmiyoruz.. ne yazık (( Lütfen erkeği memnun etmek adına ev ve yemek işini bir kenara bırakıp güzelim mesleğinize geri dönün. hayatınızdan vazgeçmeyin..

esinin dedikleri cok ayip. Maden sana ve evine bakamicakti onun yani sira hem
Annesinin ev kredisi hemde annesiyle kardesine harcamalar yapicakti da neden evlendi?
Siz bir is bulun ve paranizi istediginiz gibi harcayin da görsün "kendi parani kazan" demesini! Ozaman iste hicbirseyden geri kalmayin.
O dinimizce sana bakmakla yükümlü.

Psikoloğa gidiyordum 2 ay öncesine kadar 600 falan tutuyordu onunla birlikte toplam 1500 veriyor 2 aydın gitmiyorum yine de veriyor ilk ay hepsini harcadım ama bu ay sadece hamile kardeşime 400 tl gönderdim gerisi duruyor harcamadım harcayasın gelmiyor zaten.

1)Çalışmamak hele ki çalışabilecek sağlığa ve güce sahip olup çalışmamak bence tembelliktir.
Siz rahatınıza fazla düşkünsünüz anladığım bu.
Ben hem özel sektörde 45 saat çalışıyor hem eve gelip özel ders veriyorum. Evin işleri+çocuk bakımı şeklinde bir hayat döngüsü yaşıyorum.
Eminim ki sizin şartlarınızda çalışan bir sürü sağlık personeli vardır bu ülkede .Çalışmalısınız,kimse için değil kendiniz için .

2) Kocanız tam bir öküz,ne demek benim paramı yiyorsun sana bakıyorum kalk çalış vs... çalışmak sizin kendiniz için yapacağınız bir iş olmalı. Böyle bir adamla evlilik yürütmek zaten imkansız, yediğiniz lokmayı sayıyor sığır.

Allah kolaylık versin

İnan’ın yüz verdiğim falan yok. Aksine bana hep dürüstlük abidesi misin? Senin bu eşitlikçi hallerinden bıktım, dilin çok uzun, kadın dediğin böyle olmaz, madem böyle olacaktı evlenmeseydin falan diyor.

Ne kadar çirkin bir söz yaa. Ben asla yediremem bu sözü ve eşimede çok kırılırdım açıkçası. Umarım istediğiniz gibi bir iş bulursunuz.

tamam işte en azından oturmuş olur annesiyle boşuna kredi ödememiş olur
Yine öder çünkü kardeşi de o evde oturuyor ve işsiz iki çocuk babası. Karısını da dövüyor bende buna karşı çıktığım için ahlaksız ve karı koca arasına giren şeytan, herşeye karışan dili uzun bir edepsiz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…