Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Sizde basta esinizden sikayetciydiniz simdi esinizi savunur mu oldunuz? Madem memnunsunuz laflari yemeye devam edin alan memnun satan memnun nasilsa. Konunuzu da kapattirin.
Bu nasıl bir bakış açısı ben eşimle kişisel diyaloğum yüzünden konu açtım. Buraya eşim rüşvet yiyor napiyim diye mi yazdım? Elbette ki savunucam bu konuda. Hiç alakası olmayan ve bilmediğiniz bir yerden yorum yapıyorsunuz ve buna ben sebebiyet veriyorum. Onun hangi koşullarda okuyup buralara nasıl geldiğini biliyorum. Söylediğiniz yanlışları düzeltiyorum diye hakaret yemeyi hakettiğimi düşünmeniz inanılmaz şaşırtıcı. İşte az önce tam olarak bundan bahsettim

Ben konuyu oraya bağlamıyorum. Benim sorunum bana hakaret etmesi ve ailesine destek olurken bana çok yiyorsun demesi. Hangi yorumum da ailesine vermesin hep ben yicem tarzı birşey gördünüz. Veriyorsa versin ama benim yüzüme vurmasın tek sıkıntı burda. Ben size kalkın eşimin gelirini hesaplayıp onu rüşvet yemekle suçlayın demedim. Kimsenin eşime para verdiği yok sadece evin 50 bin kadar bir kısmını herkes belli miktar pay koydu geri kalanını eşim ödüyor kredi ile ve bu ev krediyi o çektiği için eşimin üstüne. Üstüne aynı anda 2 ev alamayacağı için bizim evimiz bizim üstümüze değil. Ama almak istese zaten mal beyanında bizim evimizin fiyatının üstünde altın ve para var rahatça alırdı şimdi. Uğraşmıyor o ayrı. Biz boşansak dahi bu onun yıllarca emek vererek geldiği bu mevkiye bu denli tam olarak bilinmeden rüşvet damgası yapıştırılmasını haketmiyor. Şuan burda şunu görüyorum. “ bir sex işçisi tecavüze uğramaz” mantığı. Ben eşimi savunmuyorum onun emeğini savunuyorum. Emeğini savundum diye de hakaret yemeyi hakettiğimi düşünüyorsanız. Saygı duyuyorum.

Bana destek veren, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Bende yorumları tek tek oluyorum. Ve iyi ki geçmişte yaşadığım travmayı anlatmamışım. Çünkü bazılarınız o kadar farklı yerlere odaklanmış ki bazı şeyleri birbirinden ayırt edemiyor sanırım. Yada ben kendimi ifade edemedim. Rica ediyorum yaşadığım olay hakkında daha fazla konuşulmasın Çünkü hiçbir şey bu konu da yapılacak yorumlar kadar beni yaralamaz. Canım acısın istemiyorum.

İster boşanın ister bosanmayin gidip bir işte çalışmaktansa bu hayatı kendinize reva gören sizsiniz.

İster boşanın ister bosanmayin gidip bir işte çalışmaktansa bu hayatı kendinize reva gören sizsiniz.
Şuan İş aramadığımı nerden biliyorsunuz hanımefendi? Evimde bile değilim, arkadaşımdayım. Ayrıca hergün 5 insanın altını temizlemek ve bunun içimin verilen 1500 tl için sistemin kölesi olmak istemiyorum diyerek isyan etmekte kendimi haksız görmüyorum.

Bu arda bileğiniz olsun ben yoğun bakım hemşiresiyim.
ya bir tane bile olsa beni anlayan birini görmek nasıl umut verici. Daha önce Form İstanbul gibi kalabalık bir yerde defalarca tokat yedim, kolumdan sürüklendim bir Allah’ın kulu durdurup yardım etmedi. Demek ki hepsi bu zihniyetteki insanlarmış. Demek ki dünya da böyle düşünen ve bunu dışa vurabilecek cesarete herkes sahip olmadığı için adalet ve özgürlük diye savaşıyoruz.

Hemşireliğin size göre olmadığını farketmiş ,bu mesleği yapmamaya karar vermissiniz.Size tavsiyem halk eğitimin kurslarına katılmanız ve size uygun olduğunu düşündüğünüz bir meslek edinmeniz.Gece nöbeti tutarak üniversite eğitimi alan yurt arkadaşlarım oldu.İki tanesi yine hemşirelik okuyup,üstüne yüksek lisans yapip il sağlık müdürlüğüne geçtiler.İki tanesi de öğretmenliğe ...olmaz demeyin ben lise eğitimimi yazları geceleri fabrikalarda 12 saat çalışarak tamamladım.Universitede hafta sonları marketlerde ürün tanıtımı yaptım.Abim endüstri meslek lisesi öğrencisiyken staj işyerlerinde geceleri sandalye üstünde yattı,cep harcligini çıkardı.Universitede ders çıkışı okul kantininde patates kizartti.Ben su an memurum abimse ust duzey yonetici ...hangi meslegi yaparsaniz yapin sistemden bağımsız bir hayat yok.

inanamıyorum. Sence sen çalışınca sorun çözülecek mi ya? Eşinin bence başka problemleri var. Kapıyı çekip çıkmak isteyecek hale geldiysen durma cunku ıstekleri bitmicek onun.

Sizlerin adına çok sevindim. Çok yol gösterici ve umut verici bir yorum yazdığınız içinde teşekkür ederim. Sınavlara hazırlanıp dediğiniz gibi bir şekilde yapabileceğime inandığım bir meslek edinmek için elimden geleni yapacağım. Bu esna da kendi maddi ihtiyaçlarım içinde çalışmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim

O kadar eminsiniz de yanında mıydınız?
Evet iki mevzudan kaldırmış olabilir biri tecavüz diğeri ise usülsüzlük. Ben ikincisi diye tahmin edip yorumda bulundum ve konu sahibi cevap verirken ilkinden kaynaklı kaldırdığına dair birşey yazmadı?
Konu sahibinin yazdığı şeyler üzerinden yorum yapıyoruz takıldığımız mevzularda soru sorup fikir yürütebiliriz bence eğer bunları göze alamıyorsa konu açmasaydı ya da bu kadar ayrıntıya girmeseydi?
Avukatlık mesleğini üstlenmenize gerek yok konu sahibinin kendini savunabilecek ve cevap verebilecek yeteneği var.
Yazık olan sizsiniz.

Şaka gibi şok geçirerek okudum. Ne demek öyle hakaretler madem bırıkecek anne kardesıne ayrı ayrı harçlık kredı den kıssın..

Ben şeye takildim neden görevi icabı kendi üstüne mal edinemiyor?

Devlet memurunun mal edinmesi yasak mı?ben de memurum o yuzden sordum .
Sizin üstünüze alabilir ya da.diger türlü zor

Valla çalışan kadın olmak zor.ben 3.5ta eve geliyorum ama o saatten sonra anca pastaneden aldığım böreği yiyorum :)

seven adam sevdiğine böyle sözler söylemez aslaaaaa!!! bence aranızdaki sevgide saygıda kalmamış yol yakınken çocugunuzda yokken ayrılın böyle bi adamla ömür geçmez olan size olur..

bence ne yap biliyor musun ? önce git güzel bir iş bul ilk maaşınlada kira tut taksite gir yavaş yavaş döşe evini. gidecek yerim yok diyorsun çok iyi anlıyorum seni ama bi yerden başla artık . sonrada boşa bu adamı görsün karısının aslında ne kadar güçlü olduğunu. kendi yoluna hayatına bak kimseyede ezdirme kendini. gül gibi geçinir gidersin kimseye eyvallahın olmaz. ayy çok sinir oldum ya kocanı öldüresim geldi pislik.

Eşinse onu yapan o yuzden yardim etmiolar. Dogru soyluosun haklisin ama ben de kac defa kadina yardim edicem derken arada kaynadim hem fiziksel hem manevi olarak. Kadin sikayeti geri cekio en sonunda. Sen bostan yere yara aldiginla kaliosun. Kadinlar genelde affediyor. Hic siddet affedilmemeli demeyelim. Paşa paşa affediyoruz. Benim affedene kizdigim da oldu affettigim de oldu. Insanoglu hep duruma gore konuşur.

Yaptığın ise gore aldigin ucret dusukmus calismak istememekte haklisin. Ama baska biseyler deneyebilirsin. Eşin baskalarina verio sana verdigine laf ediosa bunun hukukta adi bile var. Ekonomik siddet. Parasi olmayana kimse nie vermiosun demez. Ama olan para etrafa sacilip eşten esirgenemez.

Davanda cok haklisin. Bence akillanana kadad geri dönme. Hos o kafada birinin akillanacagini sanmiorum ben hic. Ataerkil bi aile anladigim kadariyla.

Evden altinlari almani öneririm. Bi sekilde biri girsin alsın. Hatta yerinde olsam bi arkadasima anahtar yollar gunduz ona aldiririm. İlk is altinlara bakmistir sen gidince. Sen gelmeden ortadan kaybolursa caldirdigini falan sanabilir birak tutussun.

Size ne bundan be? Böyle bisey varsa bile konu bu mu şimdi? Fakirliginizden hasetleniosunuz hep. Durduk yere insanlari yaftalayacak kadar kötüsünüz. Gozuyle görmüş gibi sanane belki kira geliri var adamin maasinin cetelesini tutuyo tipe bak ya.

Peki siz konu sahibinin yanında mıydınız, nereden biliyorsunuz tecavüz bahsi üzerine fotoğrafı kaldırmadığını! Siz usulsüzlük üzerine kaldırdığını tahmin etmişsiniz, Atesliejderha da tecavüz üzerine kaldırdığını tahmin etmiş. Başkalarından fikirlerinize saygı beklerken, siz de saygı duymak zorundasınız!
Herkes yorum yapmakta özgür, yorumlara cevap vermek için de avukat olmaya gerek yok!
Üslubunuz çok saldırgan.

Ben kesinlikle o sebepten kaldırdı diye yazmış mıyım hani nerede gösterir misiniz bunu?
Herkes " kendi yorumunu" yapabilir. Ki keza ben de öyle yapmıştım! burada başkalarını savunarak birileriyle tartışmaya giriyorsanız avukatlık vasfını üstlenmek istiyorsunuz demektir.
Ben hangi yoruma saygısızlıkta bulundum gösterir misiniz? sadece kafamdaki soru işaretini buraya yazdım diye saygısızlık mı etmiş oluyorum :)
Üslubum kişiye göre değişiyor

Eşinizin tavrı çok korkunç insan nasıl hayat arkadaşına bu kadar acımasız olabilir böyle bi insanla siz çalışsanızda anlaşılması çok zor gibi allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…