- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Evet canım glifor.Tam içmem lazım ama ağır geliyor yarım yarım içiyorum.ilaç olarak glifor mu kullanıyorsunuz?
Boyuna göre balık etlisin.Boy avantajın var.Senin kilo bu boyla bende olsa yanmıştım.Glifor verdi dahiliyeye gittim kaç çıktı bilmiyorum176 boyum . Ne ilacı verdi insulin kaç cikti ve hangi bölüme gittiniz
yaa benim de insulin direncim var. Bana da verdi doktor.Evet canım glifor.Tam içmem lazım ama ağır geliyor yarım yarım içiyorum.
Yapmaz mı yaptı tabii.Baş ağrısı halsizlik midemin ağzıma gelmesi.Tama çıkarınca daha da kötü oldum o yüzden yarım içmeye devam ettim.yaa benim de insulin direncim var. Bana da verdi doktor.
haftada yarim yarim arttırarak 4. Haftada sabit 2 doz kullanacakmışım.
kesinlikle kullanamıyorum. Baş ağrısı, kusma. 3 gun basım yerden kalkmadı bıraktım 2 hafta once. Size de yapıyor mu bu etkileri?
Bu ne saçma bir ilaç ya.Yapmaz mı yaptı tabii.Baş ağrısı halsizlik midemin ağzıma gelmesi.Tama çıkarınca daha da kötü oldum o yüzden yarım içmeye devam ettim.
Yani benim sabah akşam birer tane içmem lazım ama ben sabah yarım akşam yarım şeklinde içiyorum.Bence böyle devam et.Yani mesela tam içtiğinde 3 ayda etki ederse yarım içtiğin için 5-6 aya yayılır süreç ama hiç yoktan iyidir.Bu ne saçma bir ilaç ya.
hayat kalitemi düşürdü resmen.
Bıraktım mecburen. Yarım doz günlük ise yarayacak mi acaba? Ben 1 dozda etkilenmiyorum. Üzeri çok sıkıntı.
aynen günde 1 derken sabah yarim akşam yarim olarak içebiliyorum.Yani benim sabah akşam birer tane içmem lazım ama ben sabah yarım akşam yarım şeklinde içiyorum.Bence böyle devam et.Yani mesela tam içtiğinde 3 ayda etki ederse yarım içtiğin için 5-6 aya yayılır süreç ama hiç yoktan iyidir.
Tam içeyim dedim iki gün dayanabildim annem bile tam içme ne o halin senin dedi.Doktorun yazdığı bitti ben kendim aldım bir paket daha sanki kullanmazsam yine kilo alıcam gibi geliyor.Bunu bitirince doktora gideyim bir tahlil daha yaptırmalı.aynen günde 1 derken sabah yarim akşam yarim olarak içebiliyorum.
ah ki ah. Bi ben böyle oluyorum sanıyordum.
senin için üzülsem de, yalnız olmadığıma sevindim ne yalan soylıyım
Ben de 2 gün kullanabildim.Tam içeyim dedim iki gün dayanabildim annem bile tam içme ne o halin senin dedi.Doktorun yazdığı bitti ben kendim aldım bir paket daha sanki kullanmazsam yine kilo alıcam gibi geliyor.Bunu bitirince doktora gideyim bir tahlil daha yaptırmalı.
Yarım doza dayansaydın keşke onun muadili var m ile başlıyor sanırım adı eczane bilir onu dene belki daha iyi gelirBen de 2 gün kullanabildim.
yemek yapamadım, ise gitmedim. Zaten yiyemedim de bir şey.
uzandığım yerde öğürdüm durdum. Kurmaktan göz altlarım kan topladı düşün.
baktım olmuyor. Direkt bıraktım. Belki yine yarim doza düşsem iyi olacaktı.
İnstagramda gördüm bu tarifi denemedim ama güzeldir.Canın tatlı istediğinde bunu yap.Merhaba ..
24 yaşındayım .
Malesef kiloyu çikolatadan dolayı aldim . Hep verip verip alıyorum biktim zaten .
Bir de yavaş kilo veriyorum . Insulin Direncim 2,5 sinir olmalıyken 3,5 Cikti. Açlık Insulin normal 14 ama şeker 100 olmalıyken 102 cıktı . Demir eksikliği kilo vermeyi zorlaastrr mi bilmiyirum ama 50 olmaliyken 38 cıktı . Doktor demir ilacı verdi .
Diyetisyen e gitmedim sağlık ocağında Batırdım doktor birşey demedi spor diyet dedi .
Şekeri bian da kestim 2 haftadır hiç tatlı cikolata yemiyorum meyve hariç . Sıkı diyet ve tempolu yürüyüş yapıyorum . Yaza çocuk düşünüyorum ama 17 kilo vermem gerek . 22 idi. Bianda 5 kilo gitti 1,5 haftada hayatimda ilk kez bu kadsr hizli gitti . 91 ile başladım hiç bu kadar olmamistim şimdi 86 . Hedef 69 .
Çok moralim bozuluyor bazen .
Dün misafirlige gittim . Eşimin kuzeni çok zayıf Tiroidleri çok calisiyor yiyor hiç kilo almıyor.
Saat gece 11 de kekler cerezler biskuviler cig köfteler yedi dün de yaş pasta yedim gece dedi . Ikram ettiler önüme koydular bi lokma bile yemedim. Sadece keşke ben de bu kadar çok yemezken kilo almasaydım.
Az yiyince bile kolay alıyorum . Mesela bi pasta yesem 1 kilo fazla çıkarım ben oyleyim.
Kız her gordugumde iki katım yiyor ama hep çok zayıf .
Ablam mesela doğum yaptı hiç kilo vermeye calismadan gitti kilolar i . Hayatinda hiç diyet spor yapmadı normal yiyor ama normal kilosu hiç almıyor . Ban anneme cekmisim.. hemen alıp veremiyirum.
Diyete kafamı iyi alıştırdım müthiş bi karar var fakat ben karar verip 2 ay dayanıp veremeyince dayanamiyirum emeklerimin karşılığını alamayinca pes ediyorum . Şimdi de öyle olsun ıstemiyorum.
Diyeti aşırı sıkı yapıyorum bu seferde dayanamaz canım tatlı çok isterse patlarım diye korkuyorum . Serbest gun yapicam abartmadan toz tatlandirici alıp diyet tatli Yapıp haftada bir gün yesem Szde mantikszmi? Tabi bunu en azından 80 e indikten sonra yapmayı düşünüyorum araya birde oruçlar sürecek . Oruclarda spor a vakit nasıl olucak birde ben hep ramazanda kilo alıyorum . Bir ay boş boş geçsin asla istemiyorum kilo vermem şart .
Keşke ben de yiyip kilo almayanlardan olsaydım.
Ya da bari çok yiyip öle alan biri olsaydım neden normal yiyip alıyorum bi anlasam ...
Mesela cips 5 ay önce pizza hamburger 4 ay önce yedim .. öyle fas food yiyen biri de değilim . Simit haftada bir yerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?