Kendime cok kızıyorum

Ben geçen yaz hergün 1 saat yürüdüm tempolu ekmek ve şekeri kestim 6 ayda 18 Kilo verdim bende senin gibi su icsem yarayan tiplerdenim hatta troidlerimde yok alındı ona rağmen ben verdiysem sizde verirsiniz bide ben cips cikolatada haftada 2 3 yerdim yani

Evet canım glifor.Tam içmem lazım ama ağır geliyor yarım yarım içiyorum.
yaa benim de insulin direncim var. Bana da verdi doktor.
haftada yarim yarim arttırarak 4. Haftada sabit 2 doz kullanacakmışım.

kesinlikle kullanamıyorum. Baş ağrısı, kusma. 3 gun basım yerden kalkmadı bıraktım 2 hafta once. Size de yapıyor mu bu etkileri?

Yapmaz mı yaptı tabii.Baş ağrısı halsizlik midemin ağzıma gelmesi.Tama çıkarınca daha da kötü oldum o yüzden yarım içmeye devam ettim.

Yapmaz mı yaptı tabii.Baş ağrısı halsizlik midemin ağzıma gelmesi.Tama çıkarınca daha da kötü oldum o yüzden yarım içmeye devam ettim.
Bu ne saçma bir ilaç ya.
hayat kalitemi düşürdü resmen.
Bıraktım mecburen. Yarım doz günlük ise yarayacak mi acaba? Ben 1 dozda etkilenmiyorum. Üzeri çok sıkıntı.

Bu ne saçma bir ilaç ya.
hayat kalitemi düşürdü resmen.
Bıraktım mecburen. Yarım doz günlük ise yarayacak mi acaba? Ben 1 dozda etkilenmiyorum. Üzeri çok sıkıntı.
Yani benim sabah akşam birer tane içmem lazım ama ben sabah yarım akşam yarım şeklinde içiyorum.Bence böyle devam et.Yani mesela tam içtiğinde 3 ayda etki ederse yarım içtiğin için 5-6 aya yayılır süreç ama hiç yoktan iyidir.

Tatliyi bir süre yemeyince tatli istegi bende cok azaldi. Her gun ara ogun olarak bir cikolata yiyordum aksam cayin yanina abur cuburlar.. kesmeye karar verdim eve hicbir zararli sey almadim. Hurma kuru kayisi cig badem cig findik aldim her atistirma istedigimde bunlardan yedim artik canim bunlarida yemek cok istemiyor ya bünye alisiyor. Tekrar kilo vermeye basladim bende dogum kilolari veriyorum 3 kilo fazlam kaldi 22 kilo almistim hamilelikte.

aynen günde 1 derken sabah yarim akşam yarim olarak içebiliyorum.
ah ki ah. Bi ben böyle oluyorum sanıyordum.
senin için üzülsem de, yalnız olmadığıma sevindim ne yalan soylıyım

aynen günde 1 derken sabah yarim akşam yarim olarak içebiliyorum.
ah ki ah. Bi ben böyle oluyorum sanıyordum.
senin için üzülsem de, yalnız olmadığıma sevindim ne yalan soylıyım
Tam içeyim dedim iki gün dayanabildim annem bile tam içme ne o halin senin dedi.Doktorun yazdığı bitti ben kendim aldım bir paket daha sanki kullanmazsam yine kilo alıcam gibi geliyor.Bunu bitirince doktora gideyim bir tahlil daha yaptırmalı.

Ben de 2 gün kullanabildim.
yemek yapamadım, ise gitmedim. Zaten yiyemedim de bir şey.
uzandığım yerde öğürdüm durdum. Kurmaktan göz altlarım kan topladı düşün.
baktım olmuyor. Direkt bıraktım. Belki yine yarim doza düşsem iyi olacaktı.

siz hep aynı konuyu açıyorsunuz. yemiyorsunuz ama kilo alıyorsunuz hep de çikolatanın suçu. her konunuzda yazdım sağlıklı öneriler insülin direnciniz için dikkat etmeniz gereken şeyleri (ki doktorum) ama dikkate almıyorsunuz işinize gelmiyor.

hayatınıza uygulamazsanız konu açarak kilo veremeyeceksiniz ne yazık ki.

annem sütlü tatlı yapmış önüme koydu yemekten sonra 1 kaşık aldım ve gerisini bıraktım. güle oynaya mı bıraktım? hayır içim kan ağladı. ama başka yolu yok. ki market tatlılarını şerbetli tatlıları yemeyeli ne kadar oldu bilmiyorum.

yok yani mucize bir yöntem mucize ilaç mucize akupunktur falan üzgünüm.

Yarım doza dayansaydın keşke onun muadili var m ile başlıyor sanırım adı eczane bilir onu dene belki daha iyi gelir

İnstagramda gördüm bu tarifi denemedim ama güzeldir.Canın tatlı istediğinde bunu yap.

1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı tam buğday unu
1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü
1 yemek kaşığı kakao

Ocakta koyulaşana dek karıştır.Soğuyunca meyve filan da koyabilirsin üstüne.

Yahu sizin yiyor kilo almıyor diye ozendiginiz şey bir hastalık. Tiroid bezlerinin fazla çalışmasının vücuda bin tane zararı var siz bunu sadece yiyor kilo almıyor diye iyi bişey gibi düşünmeyin.normalden farklı olan herşeyin bı zararı vardır. Tiroid bezlerinin fazla çalışmasının saç dökülmesinden çarpıntı dan tutunda kemik erimesine kadar sonuçları var. Kilo nasılsa verilir bence sağlıklı olduğunuza şükredin.

Birçok kişi güzel ve sağlıklı tatlı tarifleri vermiş bende size tarçınlı ılık sütü tavsiye ediyorum. Gerçekten insan beyninde bazı şeyleri bitirirse,başarabilir. Ayrıca zayıf arkadaşlarınız ile kendinizi kıyaslamayın. Not:sizden daha büyük kilo sorunlarım var ne yazık ki. Yoksa ordan burdan okuyup yazmadım.

haftada bi gün sabah incecik bi krep üzerine bi çay kaşığı ya da tatlı kaşığı bal sürüp cilek ve muz dilimleri koyun yiyin. o günkü kahvaltınız o olsun. ben seviyorum yanina sekersiz kahveyle çok güzel oluyo

bide muz elma ve armut gibi meyvelere dilimleyip kakao serpebilirsiniz o da güzel oluyo.

ödem gitmis sanırım vucudunuzdan. bundan sonra da yavas yavas yaglar gitmeye baslar.

inşallah verirsiniz istediğiniz kiloya inersiniz

kilonuzu bu kadar dert yapıyorsanız o tatlıyıda yemeyiverin ölmezsiniz ya
yemek bu kadar mı cazip

Gecen yil 8 kilo aldim. Eskiden yiyip yiyip kilo almayan familyadayken bir anda aldim. 1 yilda gram gram gitti. Bazi aylar hic vermediim. Karatay diyeti ve yuruyus ile verdim. Simdi herkes soruyor nasil verdin diye.
Ama 1 yil kesinlikle ekmek hamir isi pilav bulgur makarna pasta cikolata seker iceren hersey hazir gida tuketmedim. Hatta arkadas karsimda pasta bile yedi. yemedim. Yani azmedince veriliyor. Verirsiniz insallah.

21 gün tatli paketli gıda yemediginizde vücut alışıyor zaten istemiyorsunuz yiyincede cok asiri tatli geliyor. Yavas verin ama verin bir günde almadınız o kiloyu o yuzden cok sıkılmayın. Herhangi bir spor yapmıyorsanız yürüyüş yapin evde leslie yapın. Inanın verirsiniz verdikçe daha cok ısterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…