- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Tatlı ihtiyacını en güzel hurma kesiyor diyetteyken, kakaolu yulaf lapasıda yapabilirsin , tatlandırıcıdan daha sağlıklılar en azından
İyi işte az yemiş olursun çünkü neyi çok yesen yine tartıda kilo aldığını görüp gidip paket paket çikolata yiyeceksin.Bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederimYulaf hiç sevmiyorum ben ya hurma da
Boyunuz kaç? Bende de insülin direnci var.Çevremdekilerin yarısı kadar yiyip 72 kiloya çıkınca doktora gitmeye karar verdim ve o zaman anladım.1.56 boyum benim şu an ilaçla 65e indim.Diyet yapmadım.Hayalim hep 55 olmaktı
Daha yol uzun tesekkurlerİyi işte az yemiş olursun çünkü neyi çok yesen yine tartıda kilo aldığını görüp gidip paket paket çikolata yiyeceksin.Bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Bana yeşil ekşi elma iyi geliyordu.Hem şeker var, hem çok tok tutuyor ,hem de ödem atiyorDaha yol uzun tesekkurler
Valla ben de nerde gereksiz şey var onu yiyordum. Öğünleri az yerdim tabi az yiyince hemen acıkıyordum ara öğün olarak abur cubur yiyordum. Sonra akupunktura başladım. İğneli. Üç güne kalmadan iştahım kesildi. Tatlı ihtiyacım tamamen bitti. Az ve sık ama sağlıklı beslenmeye başladım. 15 günde 3 buçuk kg vermiştim kiii hamile olduğumu öğrendim. Benim amacım da en az 10 kg verip hamile kalmaktı ama nasip 3 buçuk kiloyaymışdoğumdan sonra devam edeceğim kesinlikle akupunktura. Çok faydasını gördüm. Sen de deneyebilirsin.
Yemiyorum diyorsun ama bunu kendi çerçevenden bakarak söylüyorsun.
Cips nedir mesela? Yağdır. Kuzenim gelirken getirmis. Kac ay oldu bilmem. Halen duruyor. Tarihi geçmiştir. Yemedim. Birini bulursam ona vereceğim.
Çikolata herhalde en son çocukken yemişimdir. O kadar alakasızım.
Şeker çayıma attığım 1 çay kaşığıdır. Başka şeker veya glikoz şurubu yemem. Hiç-bir tatlı ile aram yok. En basit ev yapımı kek bile yemem.
Bunları kilo almaktan korktuğum için değil sevmedigim için yemiyorum.
Yoksa benim de göbeğim var. Spor yapmamakla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ama yemiyorum ona ragmen kilo alıyorum diye bi sey yok. Ben buna inanmıyorum
Evet tatlı yemiyorum ama mesela hamburger severim yani
2 ya da 3 haftada 1 yerim. Imkanim olsa günde 3 gün hamburgere gömerim .
Hiçbir değerim alçak ya da yüksel çıkmıyor. Kansızlığın ne olduğuna dair bir fikrim yok. Ve ben bunu yeşil sebze aşkıma bağlıyorum
Brokoliyi ben film izlerken atıstırma olarak yerim. Ayni sekilde lahananin her türlüsü ile aşk yaşıyorum. Salatasız sofraya oturmam. Yemem. Salatasız sofra kurmam.
Ekmek yemem. Aramam.
Bazı akşamlar antep fıstığı yerim.
Uzun yazdım
. Size de bir fikir oluşturması için .
Yemiyorum ama kilo alıyorum diye bir şeye inanıp da kendinizi depresyona sokmayin
Siz en son 5 ay once yediğiniz çikolatayı "yemedim ki"olarak kabul ediyorsunuz.
Ben 5 seneden çok olmuştur yemeyeli.
Yenmedikçe kilo vereceksiniz. Aksi , ciddi bir sağlık sorununuz yoksa mümkün değil.
Size düşen yemedim ama kilo aldım gibi moral bozan şeyleri unutmanız.
Bazıları daha çok yer daha çabuk eritir amenna. Ama sizin de durumunuz buysa buna uygun davranacaksiniz.
Benim de göbeğim var. 50 kiloyum. Boyum da yok hani uzun degilim. Illaki göbeksiz olayım dersem de ona göre yaşamak zorundayım.
Allah kolaylik versib.
Teşekkür ederim :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Eskişehir’de Haşim Çoruk’a gidiyordum ben. Haşim bey her kesime hitap eden bir doktor. Öyle parada pulda çok gözü yok. İlk muayene 50 tlydi sonrakiler 40 mıydı 30 muydu valla tam hatırlayamadım şimdi. Başka yerlerde daha fazla olabilir tabi ücretler.Seans ücretleri ne acaba . Sağ sağlim kucaginiza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi
ilaç olarak glifor mu kullanıyorsunuz?Boyunuz kaç? Bende de insülin direnci var.Çevremdekilerin yarısı kadar yiyip 72 kiloya çıkınca doktora gitmeye karar verdim ve o zaman anladım.1.56 boyum benim şu an ilaçla 65e indim.Diyet yapmadım.Hayalim hep 55 olmaktı
Aslında ben de çikolata sevem insanlara özeniyorum.Doğru söylüyorsun çok yemek yemesem de sonuçta cikolata yedim ve kilolarımın suçlusu bu . Yemeklerden kat katt kalorili .
Szde çok sağlıklı besleniyorsunuz bence . Tatlıyı küçükken keşke alıştırmasalarmış bu kadar hep ailemin sucu . Benim de kendimi durduramadiggim için suçum var . Inşallah kilolar i verincede birdaha böyle yemeyeceğim
Ne guzel boyunuz uzunmuş kilonuz o kadar abartı durmuyordur ama siz yinede verin176 boyum . Ne ilacı verdi insulin kaç cikti ve hangi bölüme gittiniz
Siz beyin olarak kılo almaya elverıslısınız bence. Eve almayın bakın bunlar hep kafada bıtıyor ben hep balık etlıyım hep 60-65 arası gıder gelırım ama 65 gecmem cunku 65 yaklasınca hemen frenlerım. Frenlemesem 100lerı gorurum kesın. Bence kam degerlerınız kılonuzdan dolayı oyle cıkmıs zayıfladıkca normale donecek hıcbırseyı bahane etmeyın ıstıkrarlı olun. Bırde yeme seklını eve aldıklarınızı hep gozden gecerın. Benım akrabalrım hep bana sen evlen 80 kılo olursun sen bırde hamıle kal 30 kılo alırsın derlerdı . Ama onları utandırdım hıc saglıksız bırsey yemıyorum yersemde ayda bır fılan suana kadar ıkı kılo aldm yanı hersey mıdede degıl kafada bıtıyor. Once saglık ıcın sonra dıs guzellıgımız ıcın sart bazı seyler. Ramazan ayıda gelıyor guzel degerlendır ınsallh ıstedıgın kıloya dusersınMerhaba ..
24 yaşındayım .
Malesef kiloyu çikolatadan dolayı aldim . Hep verip verip alıyorum biktim zaten .
Bir de yavaş kilo veriyorum . Insulin Direncim 2,5 sinir olmalıyken 3,5 Cikti. Açlık Insulin normal 14 ama şeker 100 olmalıyken 102 cıktı . Demir eksikliği kilo vermeyi zorlaastrr mi bilmiyirum ama 50 olmaliyken 38 cıktı . Doktor demir ilacı verdi .
Diyetisyen e gitmedim sağlık ocağında Batırdım doktor birşey demedi spor diyet dedi .
Şekeri bian da kestim 2 haftadır hiç tatlı cikolata yemiyorum meyve hariç . Sıkı diyet ve tempolu yürüyüş yapıyorum . Yaza çocuk düşünüyorum ama 17 kilo vermem gerek . 22 idi. Bianda 5 kilo gitti 1,5 haftada hayatimda ilk kez bu kadsr hizli gitti . 91 ile başladım hiç bu kadar olmamistim şimdi 86 . Hedef 69 .
Çok moralim bozuluyor bazen .
Dün misafirlige gittim . Eşimin kuzeni çok zayıf Tiroidleri çok calisiyor yiyor hiç kilo almıyor.
Saat gece 11 de kekler cerezler biskuviler cig köfteler yedi dün de yaş pasta yedim gece dedi . Ikram ettiler önüme koydular bi lokma bile yemedim. Sadece keşke ben de bu kadar çok yemezken kilo almasaydım.
Az yiyince bile kolay alıyorum . Mesela bi pasta yesem 1 kilo fazla çıkarım ben oyleyim.
Kız her gordugumde iki katım yiyor ama hep çok zayıf .
Ablam mesela doğum yaptı hiç kilo vermeye calismadan gitti kilolar i . Hayatinda hiç diyet spor yapmadı normal yiyor ama normal kilosu hiç almıyor . Ban anneme cekmisim.. hemen alıp veremiyirum.
Diyete kafamı iyi alıştırdım müthiş bi karar var fakat ben karar verip 2 ay dayanıp veremeyince dayanamiyirum emeklerimin karşılığını alamayinca pes ediyorum . Şimdi de öyle olsun ıstemiyorum.
Diyeti aşırı sıkı yapıyorum bu seferde dayanamaz canım tatlı çok isterse patlarım diye korkuyorum . Serbest gun yapicam abartmadan toz tatlandirici alıp diyet tatli Yapıp haftada bir gün yesem Szde mantikszmi? Tabi bunu en azından 80 e indikten sonra yapmayı düşünüyorum araya birde oruçlar sürecek . Oruclarda spor a vakit nasıl olucak birde ben hep ramazanda kilo alıyorum . Bir ay boş boş geçsin asla istemiyorum kilo vermem şart .
Keşke ben de yiyip kilo almayanlardan olsaydım.
Ya da bari çok yiyip öle alan biri olsaydım neden normal yiyip alıyorum bi anlasam ...
Mesela cips 5 ay önce pizza hamburger 4 ay önce yedim .. öyle fas food yiyen biri de değilim . Simit haftada bir yerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?