• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime cok kızıyorum

İşte bizimkilere yardım yok...şeker belasından uzak durmaya çalışıyorum ama gel görki bırakınca çok zayıflıyırum ve bna hiç yakışmıyor... Blki sende aynısını yaşıyosundur...
Allah’ ım şu dertten istiyorum 😁
ben hep kilolu bir insandım 10 kilo versem yeter ama ben yiyorum abur cubur yiyorum yemekle aram pek yok :)
en büyük korkum gebelikte kilo almaktı onu da 5 kilo alarak sonlandırdım 😎

İşte bizimkilere yardım yok...şeker belasından uzak durmaya çalışıyorum ama gel görki bırakınca çok zayıflıyırum ve bna hiç yakışmıyor... Blki sende aynısını yaşıyosundur...
Cevremdekiler cok zayifsin deyip duruyo kimene ya kilolu olsan konusurlar zayif olursun konusurlar.neden alamiyorum acaba tsh yada baska bisey olabilir sen kontrol oldunmu hic

Cevremdekiler cok zayifsin deyip duruyo kimene ya kilolu olsan konusurlar zayif olursun konusurlar.neden alamiyorum acaba tsh yada baska bisey olabilir sen kontrol oldunmu hic

Tsh fln. Bakıldı hepsine.... Sorum yok, bide demezlermi kşke bizde böyle olsak, Bi yanda kilolu Bi yandada kupkuru Bi kadın olsa erkekler kesinlikle kilolu balık etli kadını tercih eder. Hortlak gibi oluyorum şekeri kestiğimde....

Allah’ ım şu dertten istiyorum 😁
ben hep kilolu bir insandım 10 kilo versem yeter ama ben yiyorum abur cubur yiyorum yemekle aram pek yok :)
en büyük korkum gebelikte kilo almaktı onu da 5 kilo alarak sonlandırdım 😎

Hafif kilolu Bi kadın her zaman daha güzeldir... Zayıf e.t gbi canavar vardı ona dönüyorum beslenmemin üstüne düşmezsem

Hafif kilolu Bi kadın her zaman daha güzeldir... Zayıf e.t gbi canavar vardı ona dönüyorum beslenmemin üstüne düşmezsem
benim bedenim elma şeklinde o yüzden hafif kiloda olsa çirkin duruyor boyumda kısa 10 kilo versem mutlu olacağım o sebeple 1 ayda 4 kilo vermeyi hedefliyorum diyet yapmadan abur cuburu bırakıp ölçülü yiyerek. inşaallah azmeder de veririm 🤲🏻

Oğlumun alerjisi yüzünden 15 aydır tatlı hayvansal gıdalardan vsden hep uzak durdum diyet yap deseler asla yapamazdım dayanamazdım maşallah cok güzel kilo vermişsiniz bünye bi zaman sonra yavaslıyor veremiyorsunuz kiloyu bu süreçte pes etmeyin devam edin

YaptıgınıZ yemekler, günlük içtiğiniz su miktarı ve yediğiniz ekmegi çeşidi nedir

Ben de ekmeksiz doyamam
Tatlısız gün geçiremem diyenlerdendim
Sonra Karatay yapmaya başladım
Ki şeker ekmek kesinlikle yasak ilk günden o kadar doyurucu geldi ki öğünler şaştım kaldım
Şeker biraz zorladı ama ona da alışmıştım
Hamile kalana kadar yaptım ki tiroidim yavaş çalıştığı için yavaş kilo veririm ben de ama vermiştim nihayetinde
Doğumdan sonra biraz saldım enerjim olmadığı için enerjiyi çikolatadan almak işime geldi ve şu anda neredeyse Doğum yaptığım kiloya tekrar yaklaştım :KK43:
Tekrar Karatay’daki başladım bugün inşallah devam edebilirim
Demem o ki ben bile şekeri ekmeği kesebildiyseö herkes yapar
Sadece kendinize İnan’ın ve ben artık şeker ve ekmek yemeyeceğim deyin ve yemeyin artık
Bi de leslie öneririm spor olarak güzel kilo verdiriyor ve çok eğlenceli

kadınları bir kalıba sokmayalım arkadaşlar :KK70:
ben de zayıfım, yeyince tabiki alıyorum da belim genelde hep ince , alta alıyorum. Kıyafet seçimini de vücuduma göre yapınca olduğumdan bir tık daha ince görünüyorum ve biraz kilosu olan her kadın düşman gibi bakıyor bu yüzden, zayıfları ezmeyelim, ezdirmeyelim, lütfen..

Evet canım glifor.Tam içmem lazım ama ağır geliyor yarım yarım içiyorum.

Hiç içmeyin naçizane tavsiyem
İnsülin direncinin ömrü 6 aydır en fazla, kendiniz başa çıkabilirsiniz, doktorum söylemişti, bunun için ilaç kullanmak şekere davetiyedir, metabolizmayla oynamaktır demişti, bir dipnot olarak söylemek istedim

Hiç içmeyin naçizane tavsiyem
İnsülin direncinin ömrü 6 aydır en fazla, kendiniz başa çıkabilirsiniz, doktorum söylemişti, bunun için ilaç kullanmak şekere davetiyedir, metabolizmayla oynamaktır demişti, bir dipnot olarak söylemek istedim
Ben başa çıkamadım ne yazık ki.İyi ki de ilaç kullanmışım.

Cok yemek yiyor ama kilo almıyor diye birsey yok. O gördüğünüz,esinizin kuzeninin tiroid hormonlari hizli çalışıyordur ama,onu baskilamak icin her sabah ilac iciyordur. Hipertiroid o rahatsizligin ismi. Çiğköfte kalorisi düşük birseydir. Cerezler de sağlıklı besinlerdir. Ceviz,badem,fındık mesela. Bunlari yemis olabilir. Kurabiye de yemis olabilir. Belki de sabahtan beri cok bisey yememistir.
Kilo almak ta vermekte kalori ile alakali birseydir
Az yiyorum kilo alıyorum diye birseyde yok

Bende hipotiroidi var. Buna göre benim kilolu ve metobolizmamin yavas olmasi lazim. Ben 45 kgim
Aynı sekilde hipotiroidi olan baska tanıdığım insanlar 80 kg falan.

Ben de eskiden yiyip yiyip alamadığımı zannederdim ta ki,kilo alma diyeti yapana kadar. Diyeti yaptim 2 haftada 2,5 kilo aldim.Demekki cokta yemiyormusum ama cevreme sorsan ben cok yiyorumdur.

Bakin o zayif gördüğünüz insanlara,sizin onunuzde 2 tabak taze fasulye yer,1 dilim de ekmek ooo amma yedi dersiniz ama taze fasulye kalorisi düşük bir gıdadır. Ayni kisi 2 tane kebap dürüm yiyemez mesela. Anlatabildim mi?

Sekeri kesmeniz lazim. Ben sekeri sevmem. Tatliyi sevmem. Cuma aksami kaynanam sütlaç yolladi,dolapta duruyor. Muhtemelen çöpe gidicek. Canım bile cekmedi

Protein agirlikli beslenip bol su icip spor da yaparsanız kilo verirsiniz.

Cikolata nedir? Tatli ihtiyacini azicik meyveyle,ki diyetisyenler seker hastalarina bile meyve veriyor yani. Yediginiz meyveye tarcin katarak falan halledebilirsiniz ki bence normal vücut sekere ihtiyac duymamali

Surekli icki icen insanlara dikkat edin,3_4 gun icki icip arkasindan gelen 2 gun icki icmediklerinde canları tatli ceker. Nedeni alkolun vucutta sekere donmesidir. O yuzden icki icerken mesela yemek aramazlar.

Sizin uzun sure ac kalmamaniz lazım. Bazi insanlar ac kalır sonra gördüğü yiyeceklere saldirma egilimi gösterirler. Ben mesela bu hataya cok düşüyorum. Zayif olmama ragmen,beni cok yiyor zannediyorlar

Ogun kayinvalideme gittik. Masada cesitli yiyecek ler vardi. Dolma vardi ici kiymali diye yemedim. Boyun ve pilav vardi ki boyun nedir ya yemedim. Salata ve ispanak vardi. Manti corbasi vardi. Manti corbasinda koyun eti tadi aldim icmedim birakmadim. Geriye 2 secenek kaldi ispanak ve salata onlari yedim. Hatta 1 borcamdi utandigim icin bitiremedim ve sonra çöpe döktü kaynanam. Bilseydim dökeceğini o borcami yerdim yani.

Ispanak kac kalori olabilir tahmini? Arkasindan kahve ictim. Arkasindan ufak bir kasede cekirdek yedim ve kaynanam dondurma yicenmi dedi yerimmm anneee onuda yerim daha ayipsinn dedim. Gülüyor herkes senin gibi olmak ister diyor. Oysa dondurmada buzlu kalorisi düşük biseydi. Ben sabahtan beride sadece 1 doner yemistim kaynanama gitmeden. Bunlarin kalorisini hesaplasan,gunluk almam gereken kalori bile etmez belki. Ama siz cok yiyor almiyor diye görüyorsunuz o olay oyle degil iste.

Kilo verince rahatlicaksiniz,ayak numarasi,göğüsleri küçülen falan bile var. Insallah basarili olursunuz. Zaten sabah 2 yumurta yiyin. 1 yumurta 70 kaloridir ortalama. 1 tane yiyin. 1 dilimde tam bugday ekmegi yiyinn aksama kadar acıkmazsınız.

Sizin hesap yapmaniz lazim. Ve spor. Yaktiginiz yediginizden fazla olmali.

Protein doyurur. Karbonhidrat aciktirir.

Back