- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Karatay diyeti yapin. Insulin direnci varsa gunde 2 ogun 8 saat aralikli beslenmek gerekiyor. Aralikli oruc diyorlar. Yani klasik diyetisyen diyetiyle gunde 6 ogun yiyerek insulin direncinden kurtulamazsin.Merhaba ..
24 yaşındayım .
Malesef kiloyu çikolatadan dolayı aldim . Hep verip verip alıyorum biktim zaten .
Bir de yavaş kilo veriyorum . Insulin Direncim 2,5 sinir olmalıyken 3,5 Cikti. Açlık Insulin normal 14 ama şeker 100 olmalıyken 102 cıktı . Demir eksikliği kilo vermeyi zorlaastrr mi bilmiyirum ama 50 olmaliyken 38 cıktı . Doktor demir ilacı verdi .
Diyetisyen e gitmedim sağlık ocağında Batırdım doktor birşey demedi spor diyet dedi .
Şekeri bian da kestim 2 haftadır hiç tatlı cikolata yemiyorum meyve hariç . Sıkı diyet ve tempolu yürüyüş yapıyorum . Yaza çocuk düşünüyorum ama 17 kilo vermem gerek . 22 idi. Bianda 5 kilo gitti 1,5 haftada hayatimda ilk kez bu kadsr hizli gitti . 91 ile başladım hiç bu kadar olmamistim şimdi 86 . Hedef 69 .
Çok moralim bozuluyor bazen .
Dün misafirlige gittim . Eşimin kuzeni çok zayıf Tiroidleri çok calisiyor yiyor hiç kilo almıyor.
Saat gece 11 de kekler cerezler biskuviler cig köfteler yedi dün de yaş pasta yedim gece dedi . Ikram ettiler önüme koydular bi lokma bile yemedim. Sadece keşke ben de bu kadar çok yemezken kilo almasaydım.
Az yiyince bile kolay alıyorum . Mesela bi pasta yesem 1 kilo fazla çıkarım ben oyleyim.
Kız her gordugumde iki katım yiyor ama hep çok zayıf .
Ablam mesela doğum yaptı hiç kilo vermeye calismadan gitti kilolar i . Hayatinda hiç diyet spor yapmadı normal yiyor ama normal kilosu hiç almıyor . Ban anneme cekmisim.. hemen alıp veremiyirum.
Diyete kafamı iyi alıştırdım müthiş bi karar var fakat ben karar verip 2 ay dayanıp veremeyince dayanamiyirum emeklerimin karşılığını alamayinca pes ediyorum . Şimdi de öyle olsun ıstemiyorum.
Diyeti aşırı sıkı yapıyorum bu seferde dayanamaz canım tatlı çok isterse patlarım diye korkuyorum . Serbest gun yapicam abartmadan toz tatlandirici alıp diyet tatli Yapıp haftada bir gün yesem Szde mantikszmi? Tabi bunu en azından 80 e indikten sonra yapmayı düşünüyorum araya birde oruçlar sürecek . Oruclarda spor a vakit nasıl olucak birde ben hep ramazanda kilo alıyorum . Bir ay boş boş geçsin asla istemiyorum kilo vermem şart .
Keşke ben de yiyip kilo almayanlardan olsaydım.
Ya da bari çok yiyip öle alan biri olsaydım neden normal yiyip alıyorum bi anlasam ...
Mesela cips 5 ay önce pizza hamburger 4 ay önce yedim .. öyle fas food yiyen biri de değilim . Simit haftada bir yerim..
Bugday gobegi kitabini bi oku